Dobrý den neznáte nějaké kvalitní konzervy pro psy za přijatelnou cenu?
A ještě jedna otázka:Co říkáte na tyto konzervy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Obojí jsou fajn, můžete krmit

Za málo Ještě otázka, čím psíka krmíte normálně?

Aha, tak kromě konzerv výše ukázaných, krmte i maso, u tématu s tuňákem máte odkaz na ryby a všechny druhy masa http://shop.zufrikteam.cz/index.php/shop/maso-barf/maso
Já pokud seženu tak kupuji max od firmy www.falcokrmiva.cz. :) no a k tomu mu dám zeleninku, rýži nebo vločky:). Kupujeme jak hovězí, kuřecí tak i směs ( má rád hovězí s veminkem a s vnitrnistmi). Jsou trochu dražší ale naše zkušenost s některými konzervami nás vycvičila...
Ahoj, jsem tu nová a mám dotaz ohledně Gran Carna...náš Rockys si je oblíbil a poslední dobou je vyžaduje pořád (nedělám si srandu, opravdu vyždauje a dělá smutný psí oči ). Myslíte že je lepší střídat různé typy konzervy nějak pravidelně? A máte i nějaké zkušenosti s Gran Carnem? Protože jsem našla, jak jedna paní psala tohle: https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/132380/psi-konzervy a to mě překvapilo že je možné. My nejčastěji kupujem tyhle http://www.krmiva-grel.cz/psi/animonda-dog-400g-hovezi-kachni-srdce a všechno zatím v pohodě, poradíte prosím jestli to střídat nebo ne a které druhy ano a které ne?
Děkuji moc.

Jsou dobré, akorát je zàklad hovězí maso. Určitě konzervy střídejte, další vhodné jsou Topstein, Mac's, Lukullus, GranataPet, Terra Canis, Barking Heads, Exclusion, Greenwoods, Lily's Kitchen.
napsal(a):
Jsou dobré, akorát je zàklad hovězí maso. Určitě konzervy střídejte, další vhodné jsou Topstein, Mac's, Lukullus, GranataPet, Terra Canis, Barking Heads, Exclusion, Greenwoods, Lily's Kitchen.
Hovězí maso jako základ něčemu vadí? A jinak děkuji za odpověď, ještě jak často by se to mělo cca střídat prosím?

Rocky_5
napsal(a):
Hovězí maso jako základ něčemu vadí? A jinak děkuji za odpověď, ještě jak často by se to mělo cca střídat prosím?
No, samo o sobě nevadí, ale chce to střídat, aby se třeba nevytvořila intolerance, proto jsem uvedla i jiné druhy konzerv, mmj bez hovězího.
Jak často? Klidně jeden den GranCarno a druhý Topstein, konzervy jsou jako maso, ne jako grsnule, na které se musí přecházet postupně.
napsal(a):
No, samo o sobě nevadí, ale chce to střídat, aby se třeba nevytvořila intolerance, proto jsem uvedla i jiné druhy konzerv, mmj bez hovězího.
Jak často? Klidně jeden den GranCarno a druhý Topstein, konzervy jsou jako maso, ne jako grsnule, na které se musí přecházet postupně.
Děkuju moc za informace i doporučení!

Rocky_5
napsal(a):
Děkuju moc za informace i doporučení!
Za málo
napsal(a):
Takovýto inspirující seznam jsem momentálně potřebovala.
Můžu se Vás ještě zeptat, co říkáte na konzervy Natural Greatness?

asurwic
napsal(a):
Takovýto inspirující seznam jsem momentálně potřebovala.
Můžu se Vás ještě zeptat, co říkáte na konzervy Natural Greatness?
Proč ne, špatné nejsou, klidně je můžete zařadit do výběru
Ještě jsem opomněla konzervy Akela, Natures Menu a Wolfsblut
napsal(a):
Proč ne, špatné nejsou, klidně je můžete zařadit do výběru
Ještě jsem opomněla konzervy Akela, Natures Menu a Wolfsblut
Díky.
Přežili jsem s nimi pár dní cestování. Je to prostě pohodlné, když se nedá s sebou brát maso. Na Silvestra také budou pejsci na plechovkách a to plánuji právě ty Wolfsbluty.

asurwic
napsal(a):
Díky.
Přežili jsem s nimi pár dní cestování. Je to prostě pohodlné, když se nedá s sebou brát maso. Na Silvestra také budou pejsci na plechovkách a to plánuji právě ty Wolfsbluty.
Jj, tak pesanům na tdraví!

Když se tu rozebírají konzervy - jaký máte názor a/nebo zkušenost s Christopherus a Socol Falco (MAX, TIM)?
Vzala jsem je jako nouzovku, když zapomenu vyndat maso z mrazáku, ale čuba, která je téměř celý život na barfu, popelnice totální, se po nich neuvěřitelně ze*la, což se mi u ní za celý její život nestalo (9 let). Ve složení se píše 100% masa, ale po otevření je tam hrozně moc takovýho toho sulcu.

Christopherus určitě není maso, ale vedlejší produkty 70%. Zbytek..
XXX189

XXX.XXX.89.103
Arni
napsal(a):
Asi jak které, marketové jako je třeba Bono apd. smrdí i přes víčko a masa tam moc nebude.
Heh, největší sranda je, když lidi tyhle marketové konzervy míchají s chlebem, aby pes "neměl moc masa". Bohužel na to narážím až příliš často.

VENULEE
napsal(a):
Chci se zeptat co říkáte na konzervy Taste of the wilde. Náš pejsan je dostal od známých tak jak jsou na tom ? Normálně kupuji Carnilove a Wolfsblut.
Maličko masa, hromada soli. Samozřejmě vyhazovat je nemusíte, je to běžná konzerva, určitě tisíckrát lepší než ultramarkety.
Wolfsblut perfektní.
Také Lukullus a Rocco. Hodně moc variant, bez chemie, i bez obilí, zajímavé druhy masa. Cena skvělá.
napsal(a):
Maličko masa, hromada soli. Samozřejmě vyhazovat je nemusíte, je to běžná konzerva, určitě tisíckrát lepší než ultramarkety.
Wolfsblut perfektní.
Také Lukullus a Rocco. Hodně moc variant, bez chemie, i bez obilí, zajímavé druhy masa. Cena skvělá.
Oni se do toho psi ani moc nemají. Děkuji za typy :).