Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2016 09:45
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Dobrý den neznáte nějaké kvalitní konzervy pro psy za přijatelnou cenu?

A ještě jedna otázka:Co říkáte na tyto konzervy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.9.2016 09:52

Obojí jsou fajn, můžete krmit smajlík

3.9.2016 09:59
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Díky

3.9.2016 10:04

Za málo smajlík Ještě otázka, čím psíka krmíte normálně?

3.9.2016 10:08
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Granule CARNILOVE.

3.9.2016 10:12

Aha, tak kromě konzerv výše ukázaných, krmte i maso, u tématu s tuňákem máte odkaz na ryby a všechny druhy masa http://shop.zufrikteam.cz/index.php/shop/maso-barf/maso

3.9.2016 10:12
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ty konzervy jsou výborné. Prostě maso. A i chutnají dobře.
Jako doplněk stravy a nebo na cesty je to velmi dobrá volba. I cenově v celku dostupné.

3.9.2016 10:18
plumosus

XXX.XXX.99.35

Gran carno super, cena při koupi více kusů parádní. Když už naši staré křížené jezevčici šli špatně kousat granule kupovali jsme je a míchali s přílohou. Voní krásně a je vidět že tam je maso smajlík

3.9.2016 11:01
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

DĚKUJEME

3.9.2016 11:20
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Aliens_II napsal(a):
Ty konzervy jsou výborné. Prostě maso. A i chutnají dobře.
Jako doplněk stravy a nebo na cesty je to velmi dobrá volba. I cenově v celku dostupné.

A i chutnají dobře.

- osobní zkušenost?

3.9.2016 11:31
Arni

XXX.XXX.111.238

Krmíme s nimi už delší dobu v kombinaci s masem a přílohami. Vždy objednám 24 kusů 4 druhy. Cena 1000kc. Maximální spokojenost v poměru cena a kvalita.

3.9.2016 12:34
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

marcelaamax napsal(a):
A i chutnají dobře.

- osobní zkušenost?

Ano ano. Vždy si kousek lžíce dám. Jen tak na chuť. Aby se vědělo.

3.9.2016 12:43
sisi58

XXX.XXX.191.1

No podle pořadu "Peklo na talíři!" jsou psí konzervy kvalitnější, než lidské. A bez soli.
A JE v nich maso.

3.9.2016 12:54
Arni

XXX.XXX.111.238

sisi58 napsal(a):
No podle pořadu "Peklo na talíři!" jsou psí konzervy kvalitnější, než lidské. A bez soli.
A JE v nich maso.

Asi jak které, marketové jako je třeba Bono apd. smrdí i přes víčko a masa tam moc nebude.

3.9.2016 13:34
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jasně. Myslím slušné konzervy, takové, co dáte svému milovanému pejskovi

3.9.2016 13:45
zelenoockaa

XXX.XXX.158.72

Já pokud seženu tak kupuji max od firmy www.falcokrmiva.cz. :) no a k tomu mu dám zeleninku, rýži nebo vločky:). Kupujeme jak hovězí, kuřecí tak i směs ( má rád hovězí s veminkem a s vnitrnistmi). Jsou trochu dražší ale naše zkušenost s některými konzervami nás vycvičila...

3.9.2016 13:46
zelenoockaa

XXX.XXX.158.72

Ps. Tyhle konzervy ochutnávám:D.

3.9.2016 20:17
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Všem děkuji

19.12.2016 11:44
Rocky_5

XXX.XXX.123.128

Ahoj, jsem tu nová a mám dotaz ohledně Gran Carna...náš Rockys si je oblíbil a poslední dobou je vyžaduje pořád (nedělám si srandu, opravdu vyždauje a dělá smutný psí oči ). Myslíte že je lepší střídat různé typy konzervy nějak pravidelně? A máte i nějaké zkušenosti s Gran Carnem? Protože jsem našla, jak jedna paní psala tohle: https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/132380/psi-konzervy a to mě překvapilo že je možné. My nejčastěji kupujem tyhle http://www.krmiva-grel.cz/psi/animonda-dog-400g-hovezi-kachni-srdce a všechno zatím v pohodě, poradíte prosím jestli to střídat nebo ne a které druhy ano a které ne?
Děkuji moc.

19.12.2016 12:03

Jsou dobré, akorát je zàklad hovězí maso. Určitě konzervy střídejte, další vhodné jsou Topstein, Mac's, Lukullus, GranataPet, Terra Canis, Barking Heads, Exclusion, Greenwoods, Lily's Kitchen.

19.12.2016 12:11
Rocky_5

XXX.XXX.123.128

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsou dobré, akorát je zàklad hovězí maso. Určitě konzervy střídejte, další vhodné jsou Topstein, Mac's, Lukullus, GranataPet, Terra Canis, Barking Heads, Exclusion, Greenwoods, Lily's Kitchen.

Hovězí maso jako základ něčemu vadí? A jinak děkuji za odpověď, ještě jak často by se to mělo cca střídat prosím?

19.12.2016 12:14

Rocky_5 napsal(a):
Hovězí maso jako základ něčemu vadí? A jinak děkuji za odpověď, ještě jak často by se to mělo cca střídat prosím?

No, samo o sobě nevadí, ale chce to střídat, aby se třeba nevytvořila intolerance, proto jsem uvedla i jiné druhy konzerv, mmj bez hovězího.
Jak často? Klidně jeden den GranCarno a druhý Topstein, konzervy jsou jako maso, ne jako grsnule, na které se musí přecházet postupně.

19.12.2016 12:28
Rocky_5

XXX.XXX.123.128

No, samo o sobě nevadí, ale chce to střídat, aby se třeba nevytvořila intolerance, proto jsem uvedla i jiné druhy konzerv, mmj bez hovězího.
Jak často? Klidně jeden den GranCarno a druhý Topstein, konzervy jsou jako maso, ne jako grsnule, na které se musí přecházet postupně.

Děkuju moc za informace i doporučení! smajlík

19.12.2016 12:36

Rocky_5 napsal(a):
Děkuju moc za informace i doporučení! smajlík

Za málo

19.12.2016 14:26
asurwic

XXX.XXX.36.3

Takovýto inspirující seznam jsem momentálně potřebovala.
Můžu se Vás ještě zeptat, co říkáte na konzervy Natural Greatness?

19.12.2016 14:35

asurwic napsal(a):
Takovýto inspirující seznam jsem momentálně potřebovala.
Můžu se Vás ještě zeptat, co říkáte na konzervy Natural Greatness?

Proč ne, špatné nejsou, klidně je můžete zařadit do výběru smajlík
Ještě jsem opomněla konzervy Akela, Natures Menu a Wolfsblut

19.12.2016 14:41
asurwic

XXX.XXX.36.3

Proč ne, špatné nejsou, klidně je můžete zařadit do výběru smajlík
Ještě jsem opomněla konzervy Akela, Natures Menu a Wolfsblut

Díky.
Přežili jsem s nimi pár dní cestování. Je to prostě pohodlné, když se nedá s sebou brát maso. Na Silvestra také budou pejsci na plechovkách a to plánuji právě ty Wolfsbluty.

19.12.2016 14:53

asurwic napsal(a):
Díky.
Přežili jsem s nimi pár dní cestování. Je to prostě pohodlné, když se nedá s sebou brát maso. Na Silvestra také budou pejsci na plechovkách a to plánuji právě ty Wolfsbluty.

Jj, tak pesanům na tdraví!

19.12.2016 16:18

Když se tu rozebírají konzervy - jaký máte názor a/nebo zkušenost s Christopherus a Socol Falco (MAX, TIM)?
Vzala jsem je jako nouzovku, když zapomenu vyndat maso z mrazáku, ale čuba, která je téměř celý život na barfu, popelnice totální, se po nich neuvěřitelně ze*la, což se mi u ní za celý její život nestalo (9 let). Ve složení se píše 100% masa, ale po otevření je tam hrozně moc takovýho toho sulcu.

19.12.2016 16:52

Christopherus určitě není maso, ale vedlejší produkty 70%. Zbytek..

XXX189

20.12.2016 13:50
XXX189

XXX.XXX.89.103

Arni napsal(a):
Asi jak které, marketové jako je třeba Bono apd. smrdí i přes víčko a masa tam moc nebude.

Heh, největší sranda je, když lidi tyhle marketové konzervy míchají s chlebem, aby pes "neměl moc masa". Bohužel na to narážím až příliš často.

30.12.2016 22:57
VENULEE

XXX.XXX.191.113

Chci se zeptat co říkáte na konzervy Taste of the wilde. Náš pejsan je dostal od známých tak jak jsou na tom ? Normálně kupuji Carnilove a Wolfsblut.

31.12.2016 11:28

VENULEE napsal(a):
Chci se zeptat co říkáte na konzervy Taste of the wilde. Náš pejsan je dostal od známých tak jak jsou na tom ? Normálně kupuji Carnilove a Wolfsblut.

Maličko masa, hromada soli. Samozřejmě vyhazovat je nemusíte, je to běžná konzerva, určitě tisíckrát lepší než ultramarkety.
Wolfsblut perfektní.
Také Lukullus a Rocco. Hodně moc variant, bez chemie, i bez obilí, zajímavé druhy masa. Cena skvělá.

31.12.2016 15:35
VENULEE

XXX.XXX.191.113

Maličko masa, hromada soli. Samozřejmě vyhazovat je nemusíte, je to běžná konzerva, určitě tisíckrát lepší než ultramarkety.
Wolfsblut perfektní.
Také Lukullus a Rocco. Hodně moc variant, bez chemie, i bez obilí, zajímavé druhy masa. Cena skvělá.

Oni se do toho psi ani moc nemají. Děkuji za typy :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík