Proč ho psi nemají tak rádi ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2016 22:46
amebu

XXX.XXX.44.133

Mám 2 letého psa rasy american bully pes má skoro 40 kg a ostatní cizí psy nějak moc nemusí ale neútočí sám od sebe. Zato psi útočí na něj. Už několikrát se mi stalo že na něj zaútočil pes on ale i když se brání nikdy nekousl. Vždycky tomu druhému psovi cvaká zubama u krku ale nekousne. Nechápu proč po něm psi tolik jdou když on si jich vůbec nevšímá..

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2016 23:13

Stane se... Můj pes většinou nemá rád "nařachaná" plemena už od pohledu (samozřejmě mimo fen, štěňat cca do roku věku, seniorů a vykastrovaných). Pak př. startuje (a nejen on, i ostatní kluci) na hodného mladého boxera, přestože on chápe normální psí signály a adekvátně reaguje.

6.9.2016 11:29
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nemám bull plemeno, ale samojeda. Také mi po něm startuje většina psů, prý je irituje ocas a uši nahoru, prostě projev nadřazenosti. Možná má bull plemeno také něco takového ve výrazu...

6.9.2016 11:59
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Moje fenka bull psy take nemusi, a psy-treba buldocky, co chrci, take ne.U tech prvnich me napadlo, jestli z nich proste neciti, ze jsou to psi, co se slechtili pro boj se psy, nooooo.A chrceni pripomina vrceni.

6.9.2016 12:10
Trish Trish

XXX.XXX.36.3

amebu napsal(a):
Mám 2 letého psa rasy american bully pes má skoro 40 kg a ostatní cizí psy nějak moc nemusí ale neútočí sám od sebe. Zato psi útočí na něj. Už několikrát se mi stalo že na něj zaútočil pes on ale i když se brání nikdy nekousl. Vždycky tomu druhému psovi cvaká zubama u krku ale nekousne. Nechápu proč po něm psi tolik jdou když on si jich vůbec nevšímá..

Bully má přirozeně roztažené tlapy od sebe a široký hrudník - to ve psech vyvolává pocit, že na ně číhá a za chvíli vyrazí k útoku. Čeští psi nejsou na takovou stavbu těla zvyklí, protože podobné psy nepotkávají až tak moc často.

Stejné je to u psů se zdviženým ocasem a nebo u ridgebacků (kvůli proužku na zádech). Také mohou pro někoho kvůli vzhledu vypadat útočně. Ale s nimi je většina dobře socializovaných jedinců už sžita.

6.9.2016 12:12
Trish Trish

XXX.XXX.36.3

Lexaurin napsal(a):
Moje fenka bull psy take nemusi, a psy-treba buldocky, co chrci, take ne.U tech prvnich me napadlo, jestli z nich proste neciti, ze jsou to psi, co se slechtili pro boj se psy, nooooo.A chrceni pripomina vrceni.

Že jsou vyšlechtěni k boji necítí žádný pes. Myslíte si, že by se třeba ovce nechaly ovládat jen od psů k tomu vyšlechtěných a nebo by krysy utíkaly jen před teriéry? Stejná blbost.

Ale to chrčení může některé psy zarážet - ale to se týká ve větší míře buldočků a podobných.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2016 12:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Pro dost psů (i lidí) jsou bull plemena "nečitelní", proto je psi (i lidi) berou dost často, jako hrozbu...

6.9.2016 12:19
burunduk

XXX.XXX.124.17

Také mám takového psa,90 % psů (nejen samců, ale i fen) ho nesnese. Celkem blbý, protože si nemá moc s kým hrát. Je to bull - konti buldok. Nechrci, nefuci, nic, jen prostě psy irituje tím, že je.
No naštěstí má pár kamarádů a mě :).

6.9.2016 13:25
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Trish Trish napsal(a):
Že jsou vyšlechtěni k boji necítí žádný pes. Myslíte si, že by se třeba ovce nechaly ovládat jen od psů k tomu vyšlechtěných a nebo by krysy utíkaly jen před teriéry? Stejná blbost.

Ale to chrčení může některé psy zarážet - ale to se týká ve větší míře buldočků a podobných.

No blbost neblbost, radi je nemaji. Proc, to vi sami psi nejlip, ale sesty smysl je sesty smysl.

6.9.2016 13:47

6.9.2016 13:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nečitelní psi smajlík

...pro mě naprosto čitelné, otázka je jak toto působí na psy.

6.9.2016 13:57

...pro mě naprosto čitelné, otázka je jak toto působí na psy.

Bulldoci nosí ocas dole, tedy pokud nemají tlamu u země, takže by nikoho neměli rozčilovat.
Jo, když se cpou dopředu a "vedou"...
Jenže. Pejsánci se odmala před tankem zdvihají do náruče.
Pes se psa od přírody nebojí. Ale pán ano. A hodně. Sami lidé si to pěstují.
Máme kamaráda čivavu. Kluk prťavý. Meg na něj trochu dupla, ještě jí řekl "noo, náklaďáčku, nic si z toho nedělej".

6.9.2016 14:03
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Bulldoci nosí ocas dole, tedy pokud nemají tlamu u země, takže by nikoho neměli rozčilovat.
Máme kamaráda čivavu. Kluk prťavý. Meg na něj trochu dupla, ještě jí řekl "noo, náklaďáčku, nic si z toho nedělej".

No moje fenka hlidace , rozhodne v naruci nekoncila.Miluje hru se psy, lita bezne na volno, je zdrave sebevedoma a proste hlida.A s bull psy si nehraje, nepusti si je k telu.

6.9.2016 14:07
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

A aby to nebylo spatne pochopeno- neboji se jich, ale bere je jako hrozbu, pred kterou musi sebe a panicku chranit. A to ja rozdily mezi psy nikdy nedelala, miluju vsechny zvirata

6.9.2016 14:22
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Nečitelní psi smajlík

Zabijáci.

6.9.2016 14:38
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Andrýsek3 napsal(a):
Zabijáci.

Co to? Někdo nás volá?

6.9.2016 14:45
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Aliens_II napsal(a):
Co to? Někdo nás volá?

Záleží, kolika veverkám, už jste zakroutili krkem, ten bull s kachničkou, toho má na svědomí určitě hodně.

6.9.2016 14:52
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Andrýsek3 napsal(a):
Záleží, kolika veverkám, už jste zakroutili krkem, ten bull s kachničkou, toho má na svědomí určitě hodně.

No občas by se člověk krve nedořezal a nebo propadl se studem hluboko do země, když vidí řítící se blesk na ječícího bišonka, aby mu sčísnul trošku srsti na krku a vybral mu sem tam nějakou tu blešku.

Chce to výchovu, důslednou výchovu a socializaci. Víme, víme.

6.9.2016 14:56
TerezV

XXX.XXX.32.202

burunduk napsal(a):
Také mám takového psa,90 % psů (nejen samců, ale i fen) ho nesnese. Celkem blbý, protože si nemá moc s kým hrát. Je to bull - konti buldok. Nechrci, nefuci, nic, jen prostě psy irituje tím, že je.
No naštěstí má pár kamarádů a mě :).

Máme anglického buldoka a jsme na tom stejně. Taky mě to mrzí, protože on by si i rád hrál, ale skoro žádný pes ho nesnese...

6.9.2016 15:02
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

TerezV napsal(a):
Máme anglického buldoka a jsme na tom stejně. Taky mě to mrzí, protože on by si i rád hrál, ale skoro žádný pes ho nesnese...

To je škoda. S bull psy si ta má hraje hodně ráda, neb se nechávají ohryzávat, jsou to bouráci a rádi se proběhnou a jsou strašně houževnatí. I když nemůžou, zas a znova se stejně rozběhnou.

Pravdou je, že na hřišti, když jsme, hodně lidí tam ani nejde. Bohužel.

6.9.2016 15:22
Trish Trish

XXX.XXX.36.3

To bych moc nesouhlasila, že se pes psa od přírody nebojí. Někteří psi si od narození i přes veškerou socializaci od ostatních drží odstup a nebo se nevysvětlitelně bojí určitého typu psů i bez jakéhokoliv špatného zážitku nebo nevhodných zásahů majitelů. Je to úplně stejné jako to, že někteří psi zase nejsou ostatními zástupci svého druhu dobře přijímáni. Částečně to dělá v obou případech plemeno (genetika) a částečně je to individuální.

6.9.2016 15:46

Trish Trish napsal(a):
To bych moc nesouhlasila, že se pes psa od přírody nebojí. Někteří psi si od narození i přes veškerou socializaci od ostatních drží odstup a nebo se nevysvětlitelně bojí určitého typu psů i bez jakéhokoliv špatného zážitku nebo nevhodných zásahů majitelů. Je to úplně stejné jako to, že někteří psi zase nejsou ostatními zástupci svého druhu dobře přijímáni. Částečně to dělá v obou případech plemeno (genetika) a částečně je to individuální.

Ok.

6.9.2016 15:53
Iliena

XXX.XXX.210.7

Aliens_II napsal(a):
To je škoda. S bull psy si ta má hraje hodně ráda, neb se nechávají ohryzávat, jsou to bouráci a rádi se proběhnou a jsou strašně houževnatí. I když nemůžou, zas a znova se stejně rozběhnou.

Pravdou je, že na hřišti, když jsme, hodně lidí tam ani nejde. Bohužel.

Jo hra vypadá docela drsně když si holky hrají lidí si ukazují asi si myslí, že se rvou. Je fakt, že to tak vypadá. Ale vím, že jsou opatrné neb ta psí kámoška je kapku cíťa a hned by ječela kdyby ji to bolelo. Někdy je musím natočit

6.9.2016 21:36
amebu

XXX.XXX.44.133

Taky bych byla nerada kdyby se mi tímhle ten pes zkazil. Přece jen má 40 kg a to 40 kilo na 52 cm v kohoutku dělá tomu psovi pak hrozný záběr. Jednou strhl 100 kilového chlapa kvůli hárající feně mě tohle nikdy neudělal i když musí vědět že tu sílu na to má..přece jen jsou mu 2 roky takže se může spousta věcí ještě změnit v jeho chování a tohle to může dost ovlivnit..Co děláte vy když k vám běží pes s cílem rovnou zaútočit ?

6.9.2016 22:04

amebu napsal(a):
Taky bych byla nerada kdyby se mi tímhle ten pes zkazil. Přece jen má 40 kg a to 40 kilo na 52 cm v kohoutku dělá tomu psovi pak hrozný záběr. Jednou strhl 100 kilového chlapa kvůli hárající feně mě tohle nikdy neudělal i když musí vědět že tu sílu na to má..přece jen jsou mu 2 roky takže se může spousta věcí ještě změnit v jeho chování a tohle to může dost ovlivnit..Co děláte vy když k vám běží pes s cílem rovnou zaútočit ?

Teď se nám do základního venčícího teritoria vrátila pětihlavá smečka neovladatelných foxteriérů, co je ten pablb nechává běhat na volno a nejstarší pes se s mým chtějí sežrat. Jednou to vygradovalo, fakt šli do amoku a nezbylo nic jiného, než toho svého vzít do náručí. Nechtěla jsem mít orvaného psa, navíc týden před výstavou a do druhého kopat. Odskákala jsem si to já do ruky, jinak naštěstí jen pár chlupů. Takže jestli tady nejsou na otočku, beru paralyzér a po upozornění použiji. Pokud by k tomu došlo, možná je bude mít konečně na vodítku. Jako pomalu polodivoká smečka tady terorizují víc psů, většinou jim hodní chudáci dělají "králíky".

Samozřejmě to ale není tip na jednání v situaci, kdy druhý pes jen řve v bezprostřední blízkosti a nedojde k přímému kontaktu. V tom případě maximálně seřvat majitele, pokud psa včas neodvolá.

7.9.2016 07:13
Dája6

XXX.XXX.40.42

Aliens_II napsal(a):
No občas by se člověk krve nedořezal a nebo propadl se studem hluboko do země, když vidí řítící se blesk na ječícího bišonka, aby mu sčísnul trošku srsti na krku a vybral mu sem tam nějakou tu blešku.

Chce to výchovu, důslednou výchovu a socializaci. Víme, víme.

Dobrý den,
musím se ohradit a zároveň zastat Bišonků já Vám dám, že trochu mu načechrá srst, my se nebojíme, my klidně i takové kámoše bereme a dokonce i pusinky budeme rozdávat a blešky no tak s těch mám hrůzu já větší než s těch rádoby bojových plemen.
Dája.

Přidejte reakci

Přidat smajlík