Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, přidávejte obojí.
cvarga
napsal(a):
Dobrý den, zajímal by mě Váš názor a zkušenosti s instantními přílohami Petvet. Přidáváte ještě čerstvé ovoce a zeleninu k těmto přílohám a masu (syrovému či vařenému). A co konopná vláknina od Petvetu máte někdo zkušenost? Díky za názory.
Nam konopna vlaknina prosla ve stejnem stavu jako vesla , spis ridsi stolice, uz ji nedavam. A to jsem dala trosku, kdybych dala doporucene mnozstvi nevim nevim-chce to vyzkouset. Instantni prilohy se mi libilly, jen jedne fence ponekud nevyhovovala konzistence ala blivajz , a dala prednost granulim.Ale mali havanaci bastili bez problemu, obcas vykadili "vetvicku"
Uživatel s deaktivovaným účtem

cvarga
napsal(a):
Dobrý den, zajímal by mě Váš názor a zkušenosti s instantními přílohami Petvet. Přidáváte ještě čerstvé ovoce a zeleninu k těmto přílohám a masu (syrovému či vařenému). A co konopná vláknina od Petvetu máte někdo zkušenost? Díky za názory.
Od Pet vet používám hodně doplňků. Konopnou vlákninu jsem neměla, ale konopnou pastu ano, už několikrát. Mám od Pet vet: Balancer, kon. pastu, pet vet flex sirup na klouby(střídám s malpicol kolagenem, dermacare v době línání, sušené byliny-Barf herbal, ascokelp, omega 3 DHA&EPA olej. Dostala jsem i vzorky těch instantních vloček, jáhlové, pohankové apod. ale ty nekrmím, protože je v nich sušená cibule a porek, což si myslím, není to pravé do psího žaludku. Není tam té cibule až tolik, ale nevím, proč to tam dávají. Ze zkrmování cibule mám strach.