Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2016 16:43
lada.p

XXX.XXX.89.4

Dobrý den,
prosím o zkušenosti s krmivem First mate ( granule ), máte někdo? A jaké? Zvažuji pro půlroční štěně Černého ruského teriera... Líbí se mně docela složení jehně, nebo ty rybí ( sleď a brambor ). Má někdo vyzkoušeno? Pro štěně velkého plemene s černou srstí ( důležité, aby mně po nich nerezla ). Díky.

14.9.2016 17:45
vendul

XXX.XXX.15.98

To jehně vám pro obříka - kvůli pozvolnému růstu - a za mě idealním hodnotám tuku a bikoviny, doporučuji...zda vám bude či nebude reznout, ale bohužel netuším.

14.9.2016 18:11
lada.p

XXX.XXX.89.4

Děkuju, oni ty hodnoty bílkovin a tuku jsou u obou receptur téměř stejné. Takže, co se týče hodnot v pořádku, ještě to reznutí smajlík

14.9.2016 19:30
scylla

XXX.XXX.150.32

lada.p napsal(a):
Dobrý den,
prosím o zkušenosti s krmivem First mate ( granule ), máte někdo? A jaké? Zvažuji pro půlroční štěně Černého ruského teriera... Líbí se mně docela složení jehně, nebo ty rybí ( sleď a brambor ). Má někdo vyzkoušeno? Pro štěně velkého plemene s černou srstí ( důležité, aby mně po nich nerezla ). Díky.

Jsou to špičkové granule, dobře se tráví, ale pozor, nemůžete jich dát hodně najednou - přechod musí být pozvolný. Pes jich sežere méně než horších granulí.

15.9.2016 19:59
senda

XXX.XXX.209.19

Mám zkušenost s FM, chutnají oboje, možná víc ty rybí. Střídám s GO! Natural, bílá fenka přestala reznout, předtím po Acaně rezla docela dost.

15.9.2016 21:24
Mamutka

XXX.XXX.166.14

Krmím granulemi FM poslední 3 měsíce a naprostá spokojenost. Střídám jehněčí a rybí. Předtím jsem krmila Orijenem, ten ale neseděl štěněti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík