Maso spíš syrové nebo vařené

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2016 07:39
listr85

XXX.XXX.152.54

Dobrý den dáváte psům maso spíše vařené a nebo syrové. A máte nějaké psí recepty? Potřebuji inspiraci děkuji.

16.9.2016 07:45
rapotacka11

XXX.XXX.32.133

Já jsem dříve vařila. Pro NO, pak pro labradorku.
Syrové odmítali, asi že nebyli naučeni.
Vlastně syrové drštky milovali.
Teď mam čivavku, žere jak syrové, tak vařené
a vůbec všechno. Preferuji pestrost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.9.2016 07:48

Je to jedno, můžete střídat, pokud chcete, napíšu Vám do zpráv různé kombinace psí stravy

16.9.2016 07:49
listr85

XXX.XXX.152.54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je to jedno, můžete střídat, pokud chcete, napíšu Vám do zpráv různé kombinace psí stravy

Děkuji

16.9.2016 07:50

listr85 napsal(a):
Děkuji

Ok, jdu na to

16.9.2016 19:08
LájošM

XXX.XXX.14.251

Podle mne je lepší syrové, pokud to zvládne zažívání konkrétního psa.
My jednoho psa krmíme pouze syrovým, jiného syrovým s namíchanými granulemi a další je jen na granulích, protože se pos..re z masa syrového i vařeného.
Prvnímu našemu psovi jsme jen vařili, ale spíše z neznalosti. V té době granule ještě běžně nebyly a doporučovalo se maso vařit. Možná to ale bylo i proto, že maso přímo pro psy bylo z různých zdrojů, výsekové a nějaká ta brebera v něm mohla být.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2016 19:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.1

Z mého pohledu lepší syrové (nemusim se s tim vařit)

16.9.2016 19:14
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Z mého pohledu lepší syrové (nemusim se s tim vařit)

Přesně.
Když to psovi jede, tak mi přijde zbytečné vařit, ale je to asi na každém. My jen syrové.

16.9.2016 19:22
listr85

XXX.XXX.222.12

A kolikrát za týden dáváte maso.

16.9.2016 19:23
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

listr85 napsal(a):

Pořád.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2016 19:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.1

listr85 napsal(a):

Denně

16.9.2016 19:25
kobylatko

XXX.XXX.45.44

listr85 napsal(a):

Každej den

16.9.2016 19:28
LájošM

XXX.XXX.14.251

listr85 napsal(a):

Pes se krmí každý den.
Nebo skoro každý den smajlík

16.9.2016 19:34
scylla

XXX.XXX.150.32

listr85 napsal(a):
Dobrý den dáváte psům maso spíše vařené a nebo syrové. A máte nějaké psí recepty? Potřebuji inspiraci děkuji.

Maso syrové, vnitřnost mají raději vařené, občas vařenou mořskou rybu, syrovou si nevezmou.

16.9.2016 19:37
listr85

XXX.XXX.152.54

scylla napsal(a):
Maso syrové, vnitřnost mají raději vařené, občas vařenou mořskou rybu, syrovou si nevezmou.

A jak je to s rybou. Co kosti? Nebo se dává jen filet.

16.9.2016 19:43
Terven

XXX.XXX.160.10

listr85 napsal(a):

Rybu klidně syrovou a celou - štěně mi je tak baští od 3 měsíců. Kosti nevadí, pokud tedy barfujete, čili krmíte masem, vnitřnostmi i kostmi, tudíž je pes na kosti zvyklý.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2016 19:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.1

listr85 napsal(a):

Zkrmuji celé - jako třeba sardinky, pstruh, makrela, jiná čudla do cca 30cm, pokud je to losos nebo jiná větší ryba, zkrmuju po kusech. S kostmi nikdy nebyl problém...

16.9.2016 20:27

LájošM napsal(a):
Podle mne je lepší syrové, pokud to zvládne zažívání konkrétního psa.
My jednoho psa krmíme pouze syrovým, jiného syrovým s namíchanými granulemi a další je jen na granulích, protože se pos..re z masa syrového i vařeného.
Prvnímu našemu psovi jsme jen vařili, ale spíše z neznalosti. V té době granule ještě běžně nebyly a doporučovalo se maso vařit. Možná to ale bylo i proto, že maso přímo pro psy bylo z různých zdrojů, výsekové a nějaká ta brebera v něm mohla být.

Maso z jatek se prodávalo spařené, mohlo se asi dávat tak, ale já ho stejně ještě dovařila. Moc rádi měli psi mulce s lící, bylo to nejkvalitnější
(svalovina byla málokdy), co se mohlo v kbelíku octnout. Jen to bylo chlupaté, ze začátku jsem to zbavovala chlupů, nejdřív šla kraví tlama k holiči a až pak do misky. Pak jsem přišla na to, že chlupy psům dělají dobře na trávení smajlík.
Z té doby mám jednu povedenou historku : Prodej masa pro psy byl na čas přerušený, cosi tam rekonstruovali. Tak jsem si tam volala s dotazem, jestli už opět prodávají "psí maso". Chvíli bylo na druhém konci ticho, pak takové tlumené zděšené šuškání "nějaká baba chce psí maso". A pak jí konečně svitlo: Jo, vy myslíte maso pro psy. smajlík

16.9.2016 20:54
Iliena

XXX.XXX.37.7

listr85 napsal(a):

My dáváme 2x týdně, syrové.

17.9.2016 10:46
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Maso z jatek se prodávalo spařené, mohlo se asi dávat tak, ale já ho stejně ještě dovařila. Moc rádi měli psi mulce s lící, bylo to nejkvalitnější
(svalovina byla málokdy), co se mohlo v kbelíku octnout. Jen to bylo chlupaté, ze začátku jsem to zbavovala chlupů, nejdřív šla kraví tlama k holiči a až pak do misky. Pak jsem přišla na to, že chlupy psům dělají dobře na trávení smajlík.
Z té doby mám jednu povedenou historku : Prodej masa pro psy byl na čas přerušený, cosi tam rekonstruovali. Tak jsem si tam volala s dotazem, jestli už opět prodávají "psí maso". Chvíli bylo na druhém konci ticho, pak takové tlumené zděšené šuškání "nějaká baba chce psí maso". A pak jí konečně svitlo: Jo, vy myslíte maso pro psy. smajlík

17.9.2016 11:38
listr85

XXX.XXX.222.12

A kde maso kupujete? Na netu nebo na jatkách.

Přidejte reakci

Přidat smajlík