Postroj na psa-tahání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2016 18:14
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Dobrý den mám dotaz

Mám psa(BOM)a chtěla bych aby v zimě tahal pneumatiku atd.Nemám na to postroj který je na to určený nemáte nejaký tip jaký postroj koupit

PS.když bude odkaz budu moooc ráda

Moc děkuji a pac a pusu

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2016 16:41

20.9.2016 17:32

Ještě jsem zapomněl, na pneumatiku, když už to musí být tak je třeba postroj dlouhý, protože tah půjde směrem dolů.

20.9.2016 17:55
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Dekuji
Ja nevim co bude tahat mate nejaky tip misto te pneumatiky?

20.9.2016 17:58
tapina

XXX.XXX.11.254

bbejliskáček napsal(a):
Dekuji
Ja nevim co bude tahat mate nejaky tip misto te pneumatiky?

Řetěz.

20.9.2016 17:59
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Diky.

20.9.2016 18:11
20.9.2016 18:16
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

To me taky napadlo mate krasny pejska.

17.10.2016 19:09
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Jaký byste mi doporučili na tahání?

17.10.2016 19:18
Atheira

XXX.XXX.50.119

bbejliskáček napsal(a):
Jaký byste mi doporučili na tahání?

Já mám na běh, při kterém feňule poměrně dost zabírá a tahá, něco na způsob toho prvního a myslím, že je z její strany spokojenost. Ale tam ten tah není tak velký a hlavně jde jakoby směrem nahoru, protože ji mám připevněnou k pasu. Kdybych jí chtěla nechat tahat něco po zemi, asi bych jí tenhle typ postroje nedala. Ale to je jenom můj dojem, taky nejsem v tomhle zrovna zběhlá.

17.10.2016 19:21
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Já chci postroj na běhání a na koloběžku(kolo)
ted mamé postroj ale ten ho řeže pod předníma packama.

17.10.2016 19:25

Je to tak, tohle je ten první (krátký) protože úvazek jde směrem nahoru.

17.10.2016 19:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je to tak, tohle je ten první (krátký) protože úvazek jde směrem nahoru.

OT mohu se zeptat, jak dlouho se psem taháte ?

17.10.2016 19:34

Momentálně netáhame, jelikož jsme tak "zatáhli" až se zlomil krček na ruce , Ale budeme zase až to zdravotní stav dovolí. Jinak zkoušíme to od léta. Jsou to spíše vyjížďky, kdy se pes unaví, není pořád zapřažený a já se tolik nenachodím a baví mě to. Upřimně nějak moc se mu nechce, ale i pár desítek/stovek metrů potěší.

17.10.2016 19:35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Momentálně netáhame, jelikož jsme tak "zatáhli" až se zlomil krček na ruce , Ale budeme zase až to zdravotní stav dovolí. Jinak zkoušíme to od léta. Jsou to spíše vyjížďky, kdy se pes unaví, není pořád zapřažený a já se tolik nenachodím a baví mě to. Upřimně nějak moc se mu nechce, ale i pár desítek/stovek metrů potěší.

tak hlavně opatrně.
Hodně štěstí

17.10.2016 19:36
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Mě senejvíc líbí asi ta 2 ale nevím.

17.10.2016 19:36
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

17.10.2016 19:40

Díky.

18.10.2016 16:55

Mám něco podobného jako ten druhý a co je na něm super, že může tahat jak mě, kdy vodítko jde nahoru, tak i vozík se zátěží, kdy jde tažná šnůra vodorovně až mírně dolů, a postroj sedí. U dvou dalších používám ten na třetím obrázku, a na běh musím mít delší šnůru, aby vodítko šlo nahoru pod menším úhlem. Takže pokud je to na běh a kolo, a líbí se vám, tak jděte do té dvojky.

18.10.2016 16:57
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Dekuji jste zlati

8.7.2017 21:02
samik49

XXX.XXX.78.43

bbejliskáček napsal(a):
Http://www.muttandgo.cz/prod_softshellovy_tour_postroj_pro_maxi_psy_s_potiskem_i_bez_potisku_s_reflexnimi_okraji

myslíte že je dobrý na běh?

Tenhle na běh určitě není vhodný...
Na běh jsou nejlepší dlouhé postroje, jako je faster od Zero DC, Nonstop Freemotion, Eurohusky Slide a další... nejlepší je ale nechat si postroj na psa napasovat někým, kdo tomu rozumí (např. p. Levíčková, nebo aspoň na tréninku Běhej se psem, třeba). Já jsem feně s paní Levíčkovou zkoušela asi pět typů postrojů, seděl jen jeden, ale sama bych to nikdy nepoznala...

16.3.2018 19:26
Týna4

XXX.XXX.168.3

Mě by zajímalo, jestli nemá toto vodítko - https://www.zooo.cz/psi-voditka-na-kolo/. Docela mě to láká, že bych se psem jezdila na kole...nebo alespoň něco podobného a hlavně ať je to kvalitní.

16.3.2018 21:07
Clayton

XXX.XXX.209.200

Týna4 napsal(a):
Mě by zajímalo, jestli nemá toto vodítko - https://www.zooo.cz/psi-voditka-na-kolo/. Docela mě to láká, že bych se psem jezdila na kole...nebo alespoň něco podobného a hlavně ať je to kvalitní.

Tak tohle rozhodně nepatří mezi kvalitní vodítka, na kolo bych se s tím bála. Tenhle tah z boku, to vás okamžitě sundá. Vybírejte z těchto:
https://www.behejsepsem.cz/shop/pro-psy/voditko-s-amortizerem-non-stop-dogwear/
https://www.manmat.cz/produkty-dlouha-snura-s-amortizerem-detail-45
Jsou to opravdu kvalitní vodítka splňující závodní parametry. Mají kvalitní bronzové karabiny, vhodnou délku na kolo... k tomu bych doporučila, pokud s pejskem začínáte, tak aby se vodítko nemotalo do kola, toto:
https://www.behejsepsem.cz/shop/pro-lidi/bike-antena/.

19.3.2018 07:54
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Týna4 napsal(a):

Jestli dosud nejezdíte, pak je to špatný nápad.
Svého psa jsem naučila běhat u kola tak, aby netahal. A to vůbec a nikdy, jinak skončíte ve škarpě. Proto musíte tempem psu 100% vyhovět. Pak by se o tomto vodítku na kolo dalo uvažovat. Ale dokud pes netahat neumí a dokud Vy neumíte vyhovět psu v jeho tempu (které se mění, na to pozor), pak toto vodítko není vhodné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík