pataskoo

XXX.XXX.111.252
Aj nám jste pomohli dík.
Ja snad jen podotknu jinou vec... Zadam do vyhledávače pes film maska...3 slova a vyjedou mi odkazy, kde je jmeno, aniz bych je musela rozklikavat.
Misto toho zalozeni diskuze, pet radku textu, kde zduraznim, ze k tomu vsemu nemam zadnou dlouhodobou pamet...fakt je to fenomen teto doby?
Jsem uz celkem postarsi kousek, a kdyz neco nemuzu najit nebo mne neni neco jasne, tak hledam a teprve, kdyz se nedari, tak se ptam, ale spise na konkretni zkusenosti...a pak, ze jsou vsichni uhoneni , kdyz takhle zabijeji cas...
Uživatel s deaktivovaným účtem

"fakt je to fenomen teto doby?"
je
Fiona.Praha
napsal(a):
K tomu se dalších 9% jmenuje Jack nebo Jackie (podle pohlaví) a zbytek má nějaké "normální" jméno
Edit: stejná myšlenka s impact, jen o chvilku později.
Pak se nás lidi ptají, proč odložené psy po příchodu k nám přejmenováváme. Jeden z důvodů je právě to, že by se polovina našich psů jmenovala stejně a čert aby se v tom pak vyznal.

napsal(a):
"fakt je to fenomen teto doby?"
je
Upřesním : Fenomen doby je - nemít mozek. Mám přece Google a navigaci.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!