Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2016 21:00
Radvajs

XXX.XXX.98.185

Muze se stat, ze pes po sezrani jablka ma ridkou stolici az prujem? Nase stendo ted obcas pod stromy sebere a sezere jablko-pak ma ridsi stolici. Tak premyslim, jestli to muze mit souvislost. Mate nekdo podobne zkusenosti?

28.9.2016 21:10
asurwic

XXX.XXX.36.3

Radvajs napsal(a):
Muze se stat, ze pes po sezrani jablka ma ridkou stolici az prujem? Nase stendo ted obcas pod stromy sebere a sezere jablko-pak ma ridsi stolici. Tak premyslim, jestli to muze mit souvislost. Mate nekdo podobne zkusenosti?

Každému psovi Vadí něco jiného - klidně to může být tím. Je alespoň fajn, že jste přišli na příčinu problémů.

28.9.2016 21:33
blackserigala

XXX.XXX.208.70

Jablka mají jak projímavé, tak protiprůjmové účinky, takže to může mít určitě z nich. Naši psi jablka milují a zvlášť ovčanda jich sežere na kila. Někdy má po nich průjem, ale když jich sežere moc, tak má problém spíš opačný.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.9.2016 21:43

Každý pes má jiné trávení - různou potřebu živočišných bílkovin, sacharidů, různě snáší vlákninu... V neposlední řadě jde i o to, na co je zvyklý.

Třeba můj pes schroustne celou kedlubnu a nic. Jeho známý z venčení dostane plátek a zamoří páníčkům byt.

28.9.2016 21:50
babča2

XXX.XXX.168.67

K tomu ovoci pod stromy -byla jsem na veterině a pan doktor mi ukázal dva vlčáky, které tam měl na pozorování, sežrali na zahradě hrušky, už pořádně zvašené. Na veterinu je přivezli majitelé totálně opilé, takže tam vyspávali opici. Sám říkal, že nic podobného ještě neviděl. Ale hlavně dopadlo to dobře.

28.9.2016 23:18

babča2 napsal(a):
K tomu ovoci pod stromy -byla jsem na veterině a pan doktor mi ukázal dva vlčáky, které tam měl na pozorování, sežrali na zahradě hrušky, už pořádně zvašené. Na veterinu je přivezli majitelé totálně opilé, takže tam vyspávali opici. Sám říkal, že nic podobného ještě neviděl. Ale hlavně dopadlo to dobře.

Ano, přesně tak, dnes jsem zrovna četla nové č. Pes přítel člověka a Mvdr. Štourač tam moc hezky a podrobně píše zrovna o problémech podzimu na zahradě. A nejen zkvašené ovoce, ale i pecky kor po rozkousnutí, jsou velmi nebezpečné, dochází i k otravám. Článek se jmenuje- Strasti nejen babího léta.http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/ostatni/clanek/novy-pes-pritel-cloveka-cislo-10-je-tady.

Paprunak

29.9.2016 00:52
Paprunak

XXX.XXX.40.233

Náš má ridkou stolici, když sní větší množství mléčného výrobu (např celý tvaroh, celou smetanu atd - pes má 18kg) :) ale trvá to tak na 2-3 kakani, takže žádná věda...
Jinak vím, že mu ještě nesedí granule s vysokým obsahem masa, také po nich má ridkou stolici, potřebuje granule s obilninami a středním zastoupením masa (teď máme marp, měli jsme barking heads, nesedí mu orijen, acana, totw a dalsi).

29.9.2016 05:56
scylla

XXX.XXX.150.32

Nebudu hledat to, co mu nesedí, a nebudu mu kazit zdraví střídáním značek a hokuspokusy, ale dám mu to, po čem mu je dobře. U nás vede normální strava. Granule nezavrhujeme, ale jen jako nouzovku, když se někam jede.

Přidejte reakci

Přidat smajlík