Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2016 10:41
pucek-l

XXX.XXX.97.23

Dobrý den, naši odchovaní prcci budou brzy slavit první narozeniny a chtěla bych uspořádat sraz sourozenců. Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké typy na program co by se dalo dělat? V plánu je společná vycházka do přírody a chtěla bych ji něčím ozvláštnit nějakou akcí nebo soutěží a podobně. Předem děkuji za typ.

29.9.2016 11:09
asurwic

XXX.XXX.36.3

pucek-l napsal(a):
Dobrý den, naši odchovaní prcci budou brzy slavit první narozeniny a chtěla bych uspořádat sraz sourozenců. Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké typy na program co by se dalo dělat? V plánu je společná vycházka do přírody a chtěla bych ji něčím ozvláštnit nějakou akcí nebo soutěží a podobně. Předem děkuji za typ.

Záleží, co máte za plemeno a co majitelé se štěňaty dělají. My nyní po půl roce plánujeme samozřejmě také procházku se společnými hrami (bez ní se sraz neobejde). Potom stopování a hledání pamlsků v terénu, socializaci na ohňostroj (zvukovka a světlice), společný trénink ve spřežení, mini caniscross, plavání na matracích a loďkách, ukázky triků, které se kdo naučil + možná ještě vezmu míče a uděláme si protahování a dogfitness. Toť plán na víkend. S sebou všichni povinně fotečky pejsků, jak rostli, protože stejně nejvíce času zabere povídání si, jak se které štěně má. Původně jsem plánovala i překážky, ale s tím se mi nechce tahat. Jelikož každý prcek odcestoval k páníčkům do jiného státu, budeme muset vybrat hlavně pro všechny stejně dostupné místo. Pokud budete mít Vy akci doma, organizace bude samozřejmě jednodušší.

29.9.2016 11:16
pucek-l

XXX.XXX.97.23

Chovám zlaté retrievery a plánujeme procházku tak nějak aby to bylo na půl cesty pro všechny mám vybrané místo kde jsou rybníky a hezká procházka po lese. Přemýšlela jsem nad soutěží kdo dřív najde schovaného kačera, ale nevím jestli je dobrý nápad vláčet to sebou celý den, né dlouho by trvalo než by začal nevábně "vonět". A většina majitelů mají prcky jako mazlíky jen 3 štěňata jsou pracovně vedená.

29.9.2016 11:25
asurwic

XXX.XXX.36.3

pucek-l napsal(a):
Chovám zlaté retrievery a plánujeme procházku tak nějak aby to bylo na půl cesty pro všechny mám vybrané místo kde jsou rybníky a hezká procházka po lese. Přemýšlela jsem nad soutěží kdo dřív najde schovaného kačera, ale nevím jestli je dobrý nápad vláčet to sebou celý den, né dlouho by trvalo než by začal nevábně "vonět". A většina majitelů mají prcky jako mazlíky jen 3 štěňata jsou pracovně vedená.

My krom jednoho štěněte sportujeme všichni, takže to řeší situaci s aktivitami. Jinak čím hůře bude kačer smrdět, tím pro psy lépe, ne?

U retrívrů bych šla třeba i do společného plavání s páníčkem, ale bohužel tomu už asi počasí přát nebude. Tak alespoň závody do půlky rybníka (za matrací s lákajícím psovodem) a zpět. Hledání čehokoliv není špatné a nějaká opičí dráha také nikdy nezklame. Mazlíčkoví majitelé ocení většinou i "maškarní" (obléct se stejně jako pes a podobně) nebo neoficiální výstavu.

29.9.2016 11:41
pucek-l

XXX.XXX.97.23

asurwic napsal(a):
My krom jednoho štěněte sportujeme všichni, takže to řeší situaci s aktivitami. Jinak čím hůře bude kačer smrdět, tím pro psy lépe, ne?

U retrívrů bych šla třeba i do společného plavání s páníčkem, ale bohužel tomu už asi počasí přát nebude. Tak alespoň závody do půlky rybníka (za matrací s lákajícím psovodem) a zpět. Hledání čehokoliv není špatné a nějaká opičí dráha také nikdy nezklame. Mazlíčkoví majitelé ocení většinou i "maškarní" (obléct se stejně jako pes a podobně) nebo neoficiální výstavu.

Plavání páníčků nepřipadá asi v úvahu sraz plánujem na listopad, leda že by některý byl "otužovatel" . S tím kačerem budu ještě uvažovat třeba vymyslím nějaký smradutěsný obal . Ještě mě napadla hra na schovku s pánečkama a zjistit jak je jejich poklady mají rádi jestli je vůbec budou hledat

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.9.2016 22:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

"Co by se dalo dělat" je spíš pro dobrý pocit lidí, štěněcí mejdany rodinky mého psa vypadají úplně jinak. Páníčci mají zahradní party a na konci si rozeberou vyblbnutou a unavenou smečku. Dobrá nálada má samozřejmě přesah až domů, protože večer zvěř upadne do bezvědomí a je klid.

30.9.2016 06:54
Granulka

XXX.XXX.115.30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Co by se dalo dělat" je spíš pro dobrý pocit lidí, štěněcí mejdany rodinky mého psa vypadají úplně jinak. Páníčci mají zahradní party a na konci si rozeberou vyblbnutou a unavenou smečku. Dobrá nálada má samozřejmě přesah až domů, protože večer zvěř upadne do bezvědomí a je klid.

Můžu dotaz? Jak se Shibáci snáší, když uspořádáte takovouhle párty? Nejdou psi po sobě?

30.9.2016 09:44
conie

XXX.XXX.206.202

Srazy pořádám pravidelně, vždy společná procházka v přírodě s možností volného pohybu psů, plavání v rybníce, společné hry na přehledných loukách. Pak následuje pozdní oběd s posezením na zahrádce hospody a odjezd domů, každý jak potřebuje. Majitelé mých štěňat jsou většinou z větší dálky a různého věku, takže program uzpůsobuji tak, aby ho zvládl každý - rodina s kočárkem i starší lidé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík