Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak pokiaľ je matka bernský salašnícky pes, tak to bude určite väčší psík, ale berňák v tomto veku by mal vážiť oveľa viac. Pokiaľ je to pes, tak cca 15 kg a fenka 12 kg. Máte aj fotku psíka a rodičov?

myfka
napsal(a):
Je to kluk. Foto rodičů nemám.
Myslím si, že v dospelosti bude veľkosti labradora.

Mám křížence...matka berňák, otec bernardýn...už si nepamatuju kolik vážili ve třech měsících, ale jako dvouměsíční měli cca 7 kilo...dnes kohoutková výška 66cm, váha pohyblivá okolo padesáti kilo...u nás byl tatínek docela kolos, počítali jsme s tím, že budou pesani v dospělosti větší, řekla bych že jsou spíš do svojí bernský maminky
napsal(a):
Mám křížence...matka berňák, otec bernardýn...už si nepamatuju kolik vážili ve třech měsících, ale jako dvouměsíční měli cca 7 kilo...dnes kohoutková výška 66cm, váha pohyblivá okolo padesáti kilo...u nás byl tatínek docela kolos, počítali jsme s tím, že budou pesani v dospělosti větší, řekla bych že jsou spíš do svojí bernský maminky
Koukla jsem na Vaše fota. Pejsci jsou nádherný. Náš není tak mohutný, asi spíš do toho fouska. Uvidíme jak nám krasavec naroste.

Bude malý.
Správný pes má 10 kg v sedmi týdnech a ve čtyřech měsících vypadá takhle:.
napsal(a):
U nás na procházce potkávám paní také s křížencem BSP, ale myslím, že druhý rodič byl NO nebo švýcar. Ten pejsek je naprostá kopie toho vašeho. Krásní psi.

myfka
napsal(a):
A ještě jedna...
Krásný pes, třeba bude zdravý po fouskovi a klidnější po mamince.