Žeroska

XXX.XXX.115.30
Ahojte,
mám takový dotaz. Zajímá mě, z jakého eshopu nakupujete nejvíce nebo respektive jaký eshop doporučujete. Chtěla bych odebírat stále z jednoho (ať už je to koupě granulí, pamlsků, hraček, pelíšků). Nejlépe, pokud je rychlé dodání, věci skladem, případně i bonusový (věrnostní) program. Nějaké tipy?
Uživatel s deaktivovaným účtem

SpokojenyPes.cz, vase-krmivo.cz.

Taky po různých nákupech beru již dlouho u Zoohit a max. spokojenost. Dobře zabalené, doprava zdarma a dodání tak do tří dnů.

Beru nejčastěji na spokojenypes.cz (nad 499kč mají dopravdu zdarma, takže nakoupím pamlsky apod na pár měsíců dopředu) a granule.cz - jinak podle potřeby když něco sháním tak různé eshopy.
Spokojenýpes.cz s tím jsem spokojená i já.
Když objednám do oběda, mám zboží doma druhý den. Pro stálé zákazníky jsou slevy a včera mi přišly granule v krabici obal roku. Dá se z ní složit krásný domeček pro malé pejsky, nebo kočky. Můj pes se do ní sice nevejde, ale hned jsem jí předala dál.

kobylatko
napsal(a):
Tak jsem koukala na to vase-krmivo.cz, a asi přesedlám z profizoo .
Že?

kobylatko
napsal(a):
Jó bo tam maj vše co potřebuju a i za ty samý ceny.Na profizoo mi chybí použitelné krmení pro činčily a potřeby pro koně.
Bezva!
sh

XXX.XXX.95.70
Mé oblíbené eshopy: mazliciostrava.cz, spokojenypes.cz, zoohit.cz a krmivahulin.cz.
danninka

XXX.XXX.73.11
Happypet, protože snad jako jediný obchod na svých stránkách upozorňuje kdy končí expirační doba a zlevňuje granule často už 2 měsíce před tím, než jsou prošlé.

Také objednávám granule z HAPPYPET.Za několik let se mně nestalo, že by zboží přišlo poškozené, závadné, prošlé.
Durazne NEDOPORUCUJI e-shop www.vase-krmivo.cz, objednavala jsem v pondeli granule za 2400, do dneska (patek) zasilku nemam.
Volba dopravy DPD (krome ceske posty a vyzvednuti v Brne jedina moznost; jsem z Prahy), ve stredu zasilka nikde, po dlouhem cekani na infolince dpd jsem zjistila, ze e-shop nenapsal cislo domu do dorucovacich udaju.
Ve ctvrtek opet volano na dpd, dnes mi slibili zasilku privezt. Nikdo neprijel. Na e-shop se neda dovolat.
Od tohoto prodejce jiz nikd nic nekoupim a totez doporucuji vsem ostatnim.

ainu
napsal(a):
Durazne NEDOPORUCUJI e-shop www.vase-krmivo.cz, objednavala jsem v pondeli granule za 2400, do dneska (patek) zasilku nemam.
Volba dopravy DPD (krome ceske posty a vyzvednuti v Brne jedina moznost; jsem z Prahy), ve stredu zasilka nikde, po dlouhem cekani na infolince dpd jsem zjistila, ze e-shop nenapsal cislo domu do dorucovacich udaju.
Ve ctvrtek opet volano na dpd, dnes mi slibili zasilku privezt. Nikdo neprijel. Na e-shop se neda dovolat.
Od tohoto prodejce jiz nikd nic nekoupim a totez doporucuji vsem ostatnim.
Tak to je hodně zvláštní, já u nich objednávám pravidelně a nikdy žádný problém nebyl.
napsal(a):
Tak to je hodně zvláštní, já u nich objednávám pravidelně a nikdy žádný problém nebyl.
Mne to mrzi o to vic, dala jsem na Vase doporuceni, objednali jsme je se sousedem, ktery kvuli dovozu zustal 2 dny doma a ted je na mne nastvany. Jsme pred vikendem oba dva bez granuli pro psy...
Samozrejme neni to zas takovy problem, ja vypadek nahradim masem, ale souseda jsem dlouho premlouvala, at investuje do poradnych granuli pro svou fenu (kupoval ji srot z marketu). A ted to takhle dopadlo :(
Edit: Tak se mi ozval majitel e-shopu a moc se omlouval za problemy. Ihned v pondeli to bude resit a ja s DPD take. Trochu jsem v predchozim postu ujela, ale situace je opravdu neprijemna.

ainu
napsal(a):
Mne to mrzi o to vic, dala jsem na Vase doporuceni, objednali jsme je se sousedem, ktery kvuli dovozu zustal 2 dny doma a ted je na mne nastvany. Jsme pred vikendem oba dva bez granuli pro psy...
Samozrejme neni to zas takovy problem, ja vypadek nahradim masem, ale souseda jsem dlouho premlouvala, at investuje do poradnych granuli pro svou fenu (kupoval ji srot z marketu). A ted to takhle dopadlo :(
Edit: Tak se mi ozval majitel e-shopu a moc se omlouval za problemy. Ihned v pondeli to bude resit a ja s DPD take. Trochu jsem v predchozim postu ujela, ale situace je opravdu neprijemna.
Tak to chápu, tohle se může stát, přece jen jsme jenom lidi. Nemějte jim to za zlé.

Tak mi dnes došla první nekompletní zásilka od Zoohit. Volal jsem na linku, zásilky mají nafocené a odešla kompletní. Potom mě trklo, že krabice byla opravovaná hnědou izolepou. Mám ji nafocenou. Tak jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Osobně si myslím, že při přepravě ČP to někdo natrhl a sáček vypadl, nebo ho někdo sebral a krabici opravil izolepou.
napsal(a):
Tak mi dnes došla první nekompletní zásilka od Zoohit. Volal jsem na linku, zásilky mají nafocené a odešla kompletní. Potom mě trklo, že krabice byla opravovaná hnědou izolepou. Mám ji nafocenou. Tak jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Osobně si myslím, že při přepravě ČP to někdo natrhl a sáček vypadl, nebo ho někdo sebral a krabici opravil izolepou.
Od Zoohitu objednavam pravidelne a vzdy bez problemu

Tak Zoohit bez dalšího zkoumání poslal email, že vrací peníze za chybějící zboží. Tak všechna čest
napsal(a):
Tak Zoohit bez dalšího zkoumání poslal email, že vrací peníze za chybějící zboží. Tak všechna čest
To je parádní přístup. :) Se Zoohitem jsem také nikdy neměla problém. Vždy vše přišlo v pořádku.
Jinak objednávala jsem z www.vase-krmivo.cz, protože moje granule byly za super cenu a naprosto bez problémů. Zboží došlo následující den i s malým pamlskem navíc :)
Tak mě napadá, kde všude mají různé speciální vánoční hračky, balíčky, dobrotky a tak? Prostě vánoční tématiku?

Loni jsem vyjímečně po dlouhe době objednal zase od Profizoo, protože měli stolní kalendář se psy. Bral jsem tam dlouho, ale přesně kvůli tomu, že mi chodily zasílky poškozené a nekompletní a jejich přístupu jsem se přeorientoval na současný Zoohit.
napsal(a):
Řešil jsem něco podobného, balík byl vykradený po cestě (ČP), odesilatel (také zoohit) za to nemohl. Krabice byla nenápadně naříznutá a menší sáčky s granulemi vytáhnuté. Sice bylo kolem toho lítání, ale peníze jsem dostal zpět od ČP. Naštěstí se mi nezdála váha už při převzetí, tak jsem balík rozdělal hned před řidičem, který mi ho dovezl.
napsal(a):
Loni jsem vyjímečně po dlouhe době objednal zase od Profizoo, protože měli stolní kalendář se psy. Bral jsem tam dlouho, ale přesně kvůli tomu, že mi chodily zasílky poškozené a nekompletní a jejich přístupu jsem se přeorientoval na současný Zoohit.
Z profizoo se mi už taky moc objednávat nechce, sice zboží vždy bylo v pořádku a došlo jak mělo ale nabídka webu je pro mě oničem, i řazení jednotlivého zboží, oproti třeba spokojenypes, vase-krmivo, acb krmiva, svetkrmiv...
janulkajanka

XXX.XXX.231.5
Dobrý den, poptáváme faunaboxy Rozměry: 37 x 24 x 26 cm., v eschopech je jich dost, ale hledáme takový, co dává na faktury.Měla jsem takovou firmu vyhledanou, nabízeli dodání zboží a po vyzkoušení do 14 dnů zaplatíte fakturu.Bohužel jsem to špatně uložila a nemužu ji nyní najít.Boxů potřebujeme asi 15, je to na soutěžní akci, proto není možné platiti ihned, pořadatel zaplatí až po konání.Prosím doporučíte nám nějakou firmu?děkuji Jana.
sh

XXX.XXX.95.70
janulkajanka
napsal(a):
Dobrý den, poptáváme faunaboxy Rozměry: 37 x 24 x 26 cm., v eschopech je jich dost, ale hledáme takový, co dává na faktury.Měla jsem takovou firmu vyhledanou, nabízeli dodání zboží a po vyzkoušení do 14 dnů zaplatíte fakturu.Bohužel jsem to špatně uložila a nemužu ji nyní najít.Boxů potřebujeme asi 15, je to na soutěžní akci, proto není možné platiti ihned, pořadatel zaplatí až po konání.Prosím doporučíte nám nějakou firmu?děkuji Jana.
Tak to by me zajimalo kdo na toto v dnesni dobe pristoupi. Nerozumim tomu, ze by mi nekdo kdo se mnou nema obchodni zkusenost jen tak dal zbozi s placenim nekdy pozdeji. A nebo, ze bych si objednala zbozi a platila az na nej ziskam penize. Neni to divne? (vim jak to funguje mezi obchodniky dodavateli atd).
janulkajanka

XXX.XXX.231.5
Dobrý den, nevím proč by to mělo být nějak divné.Nakupujeme jako firma běžně od nových dodavatelů bez problému, bohužel pouze věci pro stavebnictví a tam fauna boxi nemají , To je jedno, jen jsem se ptala, když už tu bylo toto téma.Zkusím znovu pohledat.J.