Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to nízký, černý, mrštný a rychlý, inteligentní, tvrdohlavý, nedá se to ničím oblbnout, povolená hračka zaujme nejdéle na pět vteřin a nikdy to nespí. Dva dny jsem mu nemohla přijít na jméno. Dneska mě napadlo, že by se hodilo nějaké ze země původu, tak jsem gůglila německy, a hned první odkaz - pes Pabla Picassa - "Lump" Občas mi přijde, že tyhle náhody jsou podezřele častý.
napsal(a):
Je to nízký, černý, mrštný a rychlý, inteligentní, tvrdohlavý, nedá se to ničím oblbnout, povolená hračka zaujme nejdéle na pět vteřin a nikdy to nespí. Dva dny jsem mu nemohla přijít na jméno. Dneska mě napadlo, že by se hodilo nějaké ze země původu, tak jsem gůglila německy, a hned první odkaz - pes Pabla Picassa - "Lump" Občas mi přijde, že tyhle náhody jsou podezřele častý.
Tak tomu bych říkala Devil. Ale jak to tak znám, tak by mu na cvičáku všichni říkali De-bil, takže raději nic.

asurwic
napsal(a):
Tak tomu bych říkala Devil. Ale jak to tak znám, tak by mu na cvičáku všichni říkali De-bil, takže raději nic.
čerta už mám, to by se blbě vysvětlovalo, kdybych měla dva. Navíc v katolický zemi. Mě se právě to Lump docela líbí, jen už vidím, jak to nikdo nemůže vyslovit. Andí je Angie, Čerta je Chester, Tori je Dori, Tessie je Daisy...
napsal(a):
čerta už mám, to by se blbě vysvětlovalo, kdybych měla dva. Navíc v katolický zemi. Mě se právě to Lump docela líbí, jen už vidím, jak to nikdo nemůže vyslovit. Andí je Angie, Čerta je Chester, Tori je Dori, Tessie je Daisy...
Aby Vám je potom neupálili. Dva ďáblíky doma by nebylo originální, to máte pravdu.
Lump je pěkné. Dobře Vám ty jména komolí - jsem zvědavá, co vymyslí z Lumpíka. Já znala borderku, co papírově byla Angella, ale protože byla šílená, tak jí říkali Šíla. Jo a s mým známým na flyballu byl jack russel jménem Rarášek - to jméno mu také sedlo.
napsal(a):
Asi jsem mimo - další pes?

Šla jsem donést granule a vodu pitbulovi kousek od nás, než se najde někdo kdo se ho ujme, a když jsem tam přišla, tak tam s ním bylo tohle mrně jezevčičí.

Fiona.Praha
napsal(a):
Zase nalezenec?
Co s nimi bude dělat?
Jestli si dobře pamatuji, tak Čertice s Andělkou jsou nalezená štěňata, pak Tori (dočasně na vykrmení, teď vykrmená pořád zůstává), teď Tess (dočasně na vykrmení) a Lump (dočasně...).
Tak mezitím byli i tací, co se neohřáli. A Tessinku rádi nemáme, takže za týden jde pod kudlu, a pak hurá z domu. Přiznám se že s Lumpem to pro mě bude hodně těžký, jezevčíci jsou moje srdeční záležitost.

Pro pita si přijeli za pár hodin, to už měl slíbený, jen přijeli o den dýl, než slibovali. Chudák byl opravdu kostřička.
napsal(a):
Tak mezitím byli i tací, co se neohřáli. A Tessinku rádi nemáme, takže za týden jde pod kudlu, a pak hurá z domu. Přiznám se že s Lumpem to pro mě bude hodně těžký, jezevčíci jsou moje srdeční záležitost.
Tessinku rádi nemáte? Nerozumím. Pod kudlu jako kastrace?
Tori ale už je trvalka, ne?
No a Lumpík?
Jsem ráda, že tady psi nežijí na ulicích.

Jo, kastrace. Tak rádi máme každého psa, ale nemusíme mít vše. Ona vypadá, že žila někde jako bytový doplněk. Je strašně hyper, ale vůbec nereaguje když na ní někdo mluví - není zvyklá. Venčí se zásadně doma, venku nic neudělá. A hlavně jí nemůžu nechat bez dozoru s ostatníma.
Tori už se nezbavíme. Z té se vyklubala tak trochu hysterka. Jen co jsme Tessi pustili mezi ně, tak Tori odmítla jít dovnitř, seděla před dveřma a klepala se jak osika, Slzy na krajíčku, nekecam. Až jsme pojali podezření, jestli jí původní majitelé nevyhodili, protože si pořídili něco lepšího. Ne že by se to nestávalo.
A Lump? Pořád doufám, že najdu původní majitele.
napsal(a):
Jo, kastrace. Tak rádi máme každého psa, ale nemusíme mít vše. Ona vypadá, že žila někde jako bytový doplněk. Je strašně hyper, ale vůbec nereaguje když na ní někdo mluví - není zvyklá. Venčí se zásadně doma, venku nic neudělá. A hlavně jí nemůžu nechat bez dozoru s ostatníma.
Tori už se nezbavíme. Z té se vyklubala tak trochu hysterka. Jen co jsme Tessi pustili mezi ně, tak Tori odmítla jít dovnitř, seděla před dveřma a klepala se jak osika, Slzy na krajíčku, nekecam. Až jsme pojali podezření, jestli jí původní majitelé nevyhodili, protože si pořídili něco lepšího. Ne že by se to nestávalo.
A Lump? Pořád doufám, že najdu původní majitele.
Já vím, že máte rádi každého psa, to byste je nesbírala (nesbírali) na ulici
napsal(a):
Ráda čtu a dívám se na filmy, takže to často končí jmény postav. Pes - choďák - je Ned. U koček jsme to až tak nedodrželi, tam je to víc podle vlastností, takže dvě z našich nalezenkyň se jmenují Blecha a Kobra. Jedna hopsá, druhá syčí.

Můj kamarád si pořídil staffa a protože takhle drsňáckej pes se nemůže jmenovat Punťa, ten musí mít originální drsňácký jméno, tak ho pojmenoval ATOM.
No a co myslíte, dneska vidíte kluka (holohlavýho v bombru) jak na svýho neustále se usmívajícího psa volá "Aťásku..."
Mě by se k němu hodilo jméno Speedy ;) ale fakt
jinak můj první pes se jmenovat, jeslti jse někdo koukal na kreslený seriál pro děti o cestě kolem světa Willyho Foga, tak ten mluvící křeček - Chicco ;) mno a když Vám řeknu, že můj současný pes se jmenuje podle nic moc granulí, od kterejch jsem měla doma vzorek :D.