Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2016 04:03
kiko

XXX.XXX.21.146

Ahoj, pomalu se blíží naše první zkoušky (ZZO).Tak jsem chtěla poprosit pro uklidnění nějaké, veselé historky z natáčení'' vašich zkoušek.A ještě se chci zeptat, jak je to se zapisováním zkoušek do PP pda pokud bych zkouškou neprošla?Zapisuje se i nesložená nebo složené? Díky.

16.10.2016 08:34
anonymx

XXX.XXX.136.190

Do PP se zapisuji pouze splnene, do VK vse.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2016 09:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

anonymx napsal(a):
Do PP se zapisuji pouze splnene, do VK vse.

Pokud se nepletu, tak pokud nemá VK, tak se do PP zapíše i ta nesplněná.

16.10.2016 11:32
asurwic

XXX.XXX.36.3

kiko napsal(a):
Ahoj, pomalu se blíží naše první zkoušky (ZZO).Tak jsem chtěla poprosit pro uklidnění nějaké, veselé historky z natáčení'' vašich zkoušek.A ještě se chci zeptat, jak je to se zapisováním zkoušek do PP pda pokud bych zkouškou neprošla?Zapisuje se i nesložená nebo složené? Díky.

V FCI nechovám (předpokládám, že Vy ano), ale všichni tvrdí, že se zapisují i neúspěšné pokusy.

Chcete veselou historku? Vyjádření rozhodčího po ZZO s mým prvním psem: "Musím říct, že to byla nejlepší ovladatelnost, která zde byla dnes předvedena, ale zároveň máte asi nejzvědavějšího a nejotravnějšího psa, kterého jsem kdy posuzoval." Můj retrívr totiž sebral před zkouškami z jeho položené tašky pamlsky, při úvodním hlášení panáčkoval a doufal, že z někoho vypadne mňamka, celou dobu vrtěl ocasem (včetně odložení), s aportem se dvakrát zatočil dokola, než ho přinesl, ve skupině osob všem olízal ruce, při závěrečném hlášení si lehl na záda břichem vzhůru a po ukončení zkoušky zdrhl za psím kamarádem.

16.10.2016 11:58
anonymx

XXX.XXX.147.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud se nepletu, tak pokud nemá VK, tak se do PP zapíše i ta nesplněná.

V zadnem pripade ne. Pouze do VK u plemen, kde je VK soucasti PP. V PP je malo mista a to by se PK zblaznila vystavovat porad prilohy PP.

Přidejte reakci

Přidat smajlík