Další napadení dítěte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.10.2016 11:06

Stafordšírský bulteriér s kohoutkovou výškou 50 cm

19.10.2016 11:41
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Fiona.Praha napsal(a):
Https://www.novinky.cz/krimi/418007-chtela-prevychovat-agresivniho-psa-ten-ji-pokousal-vnuka-a-utekl.html.

Další hloupej a nezodpovědnej majitel psa...kterej magor muže nechat 2 leté dítě se psem který už děcka pokousal to nemuže být normální člověk.
Muže si vzít psa kterej někoho pokousal a muže ho převychovat to beru ale proč proboha takovému psovi nastrčí malé děcko které nemá šanci se v podstatě ubránit,.

19.10.2016 11:44
Iliena

XXX.XXX.136.251

ivulka2 napsal(a):
Další hloupej a nezodpovědnej majitel psa...kterej magor muže nechat 2 leté dítě se psem který už děcka pokousal to nemuže být normální člověk.
Muže si vzít psa kterej někoho pokousal a muže ho převychovat to beru ale proč proboha takovému psovi nastrčí malé děcko které nemá šanci se v podstatě ubránit,.

V prvním článku se píše, že paní má psů víc a že jí utíkají... Psa je mi líto, je jasné jak to s ním dopadne jen doufám, že už nikomu neublíží.

19.10.2016 11:49
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Iliena napsal(a):
V prvním článku se píše, že paní má psů víc a že jí utíkají... Psa je mi líto, je jasné jak to s ním dopadne jen doufám, že už nikomu neublíží.

Je jedno kolik má psu v podstatě je to krá...a, mám taky víc psu a mám je zajištěné a pokud tam budu mít děcko tak je budu mít zajištěné ještě víc a děcko budu hlídat.Pokud mám psa který je problém tak se mi tohle nemuže stát, chudák pes ten to ma spočítané a díky jedné krá..e se zas budou řešit všude nebezpeční psi.

19.10.2016 11:57
Iliena

XXX.XXX.136.251

ivulka2 napsal(a):
Je jedno kolik má psu v podstatě je to krá...a, mám taky víc psu a mám je zajištěné a pokud tam budu mít děcko tak je budu mít zajištěné ještě víc a děcko budu hlídat.Pokud mám psa který je problém tak se mi tohle nemuže stát, chudák pes ten to ma spočítané a díky jedné krá..e se zas budou řešit všude nebezpeční psi.

Ja s vámi souhlasím, myslela jsem to tak, že asi nezvládala ani ty psy co měla, když utíkají a řešila to i PčR a vzala si na převýchovu dalšího. Evidentně je bez mozku, když tam měla malé dítě a psa nezajistila.
Už úplně vidím jak se na nás na procházce zas budou všichni mračit...

19.10.2016 12:31
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Iliena napsal(a):
Ja s vámi souhlasím, myslela jsem to tak, že asi nezvládala ani ty psy co měla, když utíkají a řešila to i PčR a vzala si na převýchovu dalšího. Evidentně je bez mozku, když tam měla malé dítě a psa nezajistila.
Už úplně vidím jak se na nás na procházce zas budou všichni mračit...

Jo a podle toho co píšou, je-li to pravda, to není žádná slečinka, neb to dítě už mělo být vnouče...Takže rozum by paní mít měla

19.10.2016 12:34
ivulka2

XXX.XXX.155.174

lesnížínka napsal(a):
Jo a podle toho co píšou, je-li to pravda, to není žádná slečinka, neb to dítě už mělo být vnouče...Takže rozum by paní mít měla

Evidentně rozum s věkem nemusí přijít

19.10.2016 12:37
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Zmiňovanou paní bohužel osobně znám. Stalo se to u nás na vesnici. Je to kapitola sama o sobě. Její chov ať psů, nebo koček byl vždy zvláštní. Nepamatuji si, že by se u ní některé ze zvířat dožilo normálního stáří, ať to bylo jakekoliv plemeno. Vždy nějaká záhadna nemoc, útěk, nebo krádež. Byla i v televizi kvůli krádeži slepeckýho psa. Nemyslím si, že se u ní psi mají špatně v době, kdy je to dobrý, chová se k nim dobře, ale pak se vždy něco "pokazí" a pes je pryč. Měla už tolik psů, že by je jeden člověk za svůj život nezvládl. Přitom jsou to většinou psi s PP. Na neznalého člověka působí mile a jako odborník přes psy na slovo vzatý. Myslím, že i nejaký výstavy absolvovala.Opravdu toho hodně ví, ale praxe a realita je někde jinde. Je to dost zvláštní osoba a nějak to nezvládá. Podle toho, jak jí znám bych jí doživotně zakázala chov všech zvířat bez výjimky. Chudák prcek i pes. Co bude se zbytkem smečky je ve hvězdách.

19.10.2016 12:43

Na začátku chválihodné gesto...vezmu si psa, který už v minulosti napadl děti a převychovám ho...
nevím, jak daleko paní s aktivní převýchovou byla, ale pokud bych se takového psa ujala já a nevím, co bylo spouštěčem napadení dětí, tak budou bezpečnostní opatření při návštěvě dvouletého vnuka maximální.
Proboha, kdy už dospělí lidé dostanou rozum a přestanou to odnášet děti a psy...

19.10.2016 12:47
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na začátku chválihodné gesto...vezmu si psa, který už v minulosti napadl děti a převychovám ho...
nevím, jak daleko paní s aktivní převýchovou byla, ale pokud bych se takového psa ujala já a nevím, co bylo spouštěčem napadení dětí, tak budou bezpečnostní opatření při návštěvě dvouletého vnuka maximální.
Proboha, kdy už dospělí lidé dostanou rozum a přestanou to odnášet děti a psy...

Můžu jen konstatovat, že na převýchovu psa rozhodně nemá. Nebyl to první problémovej pes, co si vzala a nikdy to nedopadlo. Pes najednou nebyl. Nevím o co se pořád snaží.

19.10.2016 13:00
Markéta80

XXX.XXX.176.2

ta ženská je dost mimo, to chtěla spasit svět a povedlo se navíc pokud si vzala psa co už útočil tak ho neměla mít na volno

19.10.2016 13:13

sarabubu napsal(a):
Můžu jen konstatovat, že na převýchovu psa rozhodně nemá. Nebyl to první problémovej pes, co si vzala a nikdy to nedopadlo. Pes najednou nebyl. Nevím o co se pořád snaží.

No tak tady se přesně ukazuje, že pouze dobrý úmysl nestačí...

19.10.2016 13:50
janaa

XXX.XXX.153.61

Dost by mě zajímalo, jak útulek, ze kterého psa má, paní prověřoval, když je v místě bydliště tolik profláklá. Bohužel různné záchranářské organizace rozdají jakéhokoli psa komukoliv s dodatkem, že při dostatku lásky bude miláček. Nebude! Zvlášť pes s takovou minulostí. Polovina zodpovědnosti padá i na ně, druhá na novou majitelku, ať už si psa vzala z jakéhokoli důvodu.

19.10.2016 15:18
kobylatko

XXX.XXX.45.44

janaa napsal(a):
Dost by mě zajímalo, jak útulek, ze kterého psa má, paní prověřoval, když je v místě bydliště tolik profláklá. Bohužel různné záchranářské organizace rozdají jakéhokoli psa komukoliv s dodatkem, že při dostatku lásky bude miláček. Nebude! Zvlášť pes s takovou minulostí. Polovina zodpovědnosti padá i na ně, druhá na novou majitelku, ať už si psa vzala z jakéhokoli důvodu.

No mě by spíš zajímalo jak se takovýmu člověku může dostat pes s PP do ruk.Když měla většinou psy s PP, pochybuju že by jich tolik našla v útulku když měla psů nespočet.
A ještě by mě zajímalo jak se o takový události dozvědí novináři.

avalin

19.10.2016 15:29
avalin

XXX.XXX.137.156

Možná to tu už zaznělo ale můj názor zní takto:
Psi rozdělit podle toho jak se snáší k různým ODBORNÍKŮM a né těmto nespolehlivím lidem kteří ani nehnou prstem(ano může o psech něco vědět ale musí taky zvednout zadek a něco dělat nestačí číst a když už mám psi na dvorku ti o kterých vím své tak se buď to věnuji jim nebo tomu dítěti. Takže ženskou zavřít psa měla v péči ona a psa k odborníkům kteří opravdu něco dělají.

19.10.2016 17:30
sarabubu

XXX.XXX.95.167

kobylatko napsal(a):
No mě by spíš zajímalo jak se takovýmu člověku může dostat pes s PP do ruk.Když měla většinou psy s PP, pochybuju že by jich tolik našla v útulku když měla psů nespočet.
A ještě by mě zajímalo jak se o takový události dozvědí novináři.

Většinu psů s PP co měla normálně koupila, nebo to byly její "odchovy". Co si pamatuju, tak tohle byl třetí pes, co si ho vzala na převýchovu. Po prvních dvou se slehla zem a u tohohle si myslíme, že si ho vzala jako krycího psa, protože aktuálně má celkem novou fenku.
A novináři? Vůbec bych se nedivila, kdyby to rozmázl někdo ze sousedů. Leží dost lidem v žaludku a nikdo s tím doteď nic nedělal. Tohle je člověk, kterýmu nepatří do rukou žádný zvíře.

19.10.2016 20:21
kobylatko

XXX.XXX.45.44

sarabubu napsal(a):
Většinu psů s PP co měla normálně koupila, nebo to byly její "odchovy". Co si pamatuju, tak tohle byl třetí pes, co si ho vzala na převýchovu. Po prvních dvou se slehla zem a u tohohle si myslíme, že si ho vzala jako krycího psa, protože aktuálně má celkem novou fenku.
A novináři? Vůbec bych se nedivila, kdyby to rozmázl někdo ze sousedů. Leží dost lidem v žaludku a nikdo s tím doteď nic nedělal. Tohle je člověk, kterýmu nepatří do rukou žádný zvíře.

Se divím že jí psa s PP vůbec někdo prodal když se ví co je to zač.No spíš že má jakékoli zvíře v rukou.

19.10.2016 20:28
asurwic

XXX.XXX.36.3

kobylatko napsal(a):
Se divím že jí psa s PP vůbec někdo prodal když se ví co je to zač.No spíš že má jakékoli zvíře v rukou.

Chovatelé nemohou vědět o všech nevhodných zájemcích, kteří na světě jsou.

19.10.2016 21:42
kobylatko

XXX.XXX.45.44

asurwic napsal(a):
Chovatelé nemohou vědět o všech nevhodných zájemcích, kteří na světě jsou.

O všech sice né ale vzhledem co se píše o téhle osobě tak mohli vědět komu psa prodávají.

19.10.2016 22:05
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Jenže ona právě působí, jako nejlepší chovatel. Má dost zkušeností a opravdu vypadá seriózně. Nepřekvapí ji žádná vaše otázka. Vůbec by vás nenapadlo, jak to u ní ve skutečnosti funguje, bohužel.

19.10.2016 22:27
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Vy, kdo jste bez viny, hoďte kamenem...

19.10.2016 23:21
asurwic

XXX.XXX.36.3

kobylatko napsal(a):
O všech sice né ale vzhledem co se píše o téhle osobě tak mohli vědět komu psa prodávají.

Celorepublikově tak slavná snad není - tady až doteď. Já o ní osobně neslyšela nikdy. Také je tu možnost importu z ciziny, což už chovatelé nemají šanci vůbec. A popravdě, když mi někdo řekne, že má zkušenosti X plemeny, mezi kterými by jmenovala i stafíky a další, že si bere psy na převýchovu, sama měla PP odchovy a věnuje se kynologii mnoho let, tak mě nenapadne zkoumat podrobnosti jako to, do jakého věku u ní hafani žili.

19.10.2016 23:22
asurwic

XXX.XXX.36.3

gitule vrtule napsal(a):
Vy, kdo jste bez viny, hoďte kamenem...

Ano a přímo po té ženské.

20.10.2016 08:04

Nevím, proč si myslíte, že měla psa z útulku ( možná to víte ). Třeba ho měla ne inzerát od "šikovných" majitelů, kteří ho dávali pryč z důvodu "stěhování, změny zaměstnání, rodinných důvodů..." Stačí kouknout do inzerce. Největší vinnu na tom mají původní majitelé, kteří měli doma takové dárečky ( nechci psát spratky ),
kteří udělali z mírumilovného stafbulíčka kousavou bestii. Možná už ničí dalšího psa a nikdo po nich neštěkne.
Pak už se stane, že jiné dítě vyběhne a neštěstí je na světě.
Tím se vůbec nechci poslední majitelky zastávat - měla si být vědoma toho, co si domů vzala. Jen tím chci naznačit, že by se osvojitelé měli velmi pídit po tom, proč pes mění majitele.

20.10.2016 09:10

asurwic napsal(a):
Celorepublikově tak slavná snad není - tady až doteď. Já o ní osobně neslyšela nikdy. Také je tu možnost importu z ciziny, což už chovatelé nemají šanci vůbec. A popravdě, když mi někdo řekne, že má zkušenosti X plemeny, mezi kterými by jmenovala i stafíky a další, že si bere psy na převýchovu, sama měla PP odchovy a věnuje se kynologii mnoho let, tak mě nenapadne zkoumat podrobnosti jako to, do jakého věku u ní hafani žili.

Já teda nevim, ale já na slova nedávám, lustruju každého a vždy
Jak jste to myslela s tím importem?

20.10.2016 09:19

"Já teda nevim, ale já na slova nedávám, lustruju každého a vždy "
jako chovatelka uchazeče o štěně? A jak? Si nějak nedovedu představit, jak by si mě měl chovatel lustrovat, krom výslechu...a to jsou jenom slova...teda ještě si tak může na mapě najít, kde bydlím...?

20.10.2016 09:27
asurwic

XXX.XXX.36.3

Já teda nevim, ale já na slova nedávám, lustruju každého a vždy
Jak jste to myslela s tím importem?

Vypozorovala jste třeba alespoň, jak se jmenuje? Já z článků na internetu ani z této diskuze ne. Takže Googlení by moc nepomohlo. Pokud zájmce "prověřuji" a ptám se ho na podrobnosti a on odpovídá jako normální zkušený pejskař (paní asi nepoví: "měla jsem psa, ale zbavila jsem se ho a další mi pokousal vnouče..."), tak se sousedů ptát na pravdivost nejezdím.

Jestli myslíte, že Vy byte jí "odhalila", tak super. Podle popisu tady, sobě bohužel až tolik nevěřím.

Import: Když si pojede pro psa třeba do Německa, tak má chovatel samozřejmě mnohem menší šanci vědět nějaké informace o ní a hůře se mu hledají. Samozřejmě je v jejím případě možná malá šance, že nějakého dřívějšího papíráčka získala mimo ČR, ale tak mě to tak napadlo po tom, co můj předchozí vrh odcestoval skoro celý.

20.10.2016 09:27

"Já teda nevim, ale já na slova nedávám, lustruju každého a vždy "
jako chovatelka uchazeče o štěně? A jak? Si nějak nedovedu představit, jak by si mě měl chovatel lustrovat, krom výslechu...a to jsou jenom slova...teda ještě si tak může na mapě najít, kde bydlím...?

Kromě sociálních sítí např přes známé, klub, atd, nikdy nevíte, s kým máte tu čest.

20.10.2016 09:40

Kromě sociálních sítí např přes známé, klub, atd, nikdy nevíte, s kým máte tu čest.

Rájka, jako prvomajitel psa (u obou plemen) jsem v žádném klubu nebyla, žádné známé v okruhu majitelů těchto plemen neměla, prostě nic...chovatelé věděli jenom to, co jsem jim řekla/napsala.
To neber jako rýpání, prostě mě to jenom zajímá, jak chovatelé lustrují zájemce (když tak člověk vidí, jak různě a někdy i hrůzně ta štěňata končí... pro mě je i toto jeden z důvodů, proč bych nechtěla mít CHS).

20.10.2016 09:51

Rájka, jako prvomajitel psa (u obou plemen) jsem v žádném klubu nebyla, žádné známé v okruhu majitelů těchto plemen neměla, prostě nic...chovatelé věděli jenom to, co jsem jim řekla/napsala.
To neber jako rýpání, prostě mě to jenom zajímá, jak chovatelé lustrují zájemce (když tak člověk vidí, jak různě a někdy i hrůzně ta štěňata končí... pro mě je i toto jeden z důvodů, proč bych nechtěla mít CHS).

No brala jsem to spíše z pohledu toho, že ze zájemcova slov už vím, jaké má psy, s pp či bez a pokud chce štěně ode mne, tak už je to lustrování jednodušší, u prvozájemce už pozná, jestli je laik či ne a pokud ne, tak se ho hezky vyptám, plus u obou případů vyplňují test.

20.10.2016 13:05
conie

XXX.XXX.206.202

No brala jsem to spíše z pohledu toho, že ze zájemcova slov už vím, jaké má psy, s pp či bez a pokud chce štěně ode mne, tak už je to lustrování jednodušší, u prvozájemce už pozná, jestli je laik či ne a pokud ne, tak se ho hezky vyptám, plus u obou případů vyplňují test.

Tak vyrukovat na mě jako na zájemce s nějakým testem, pošlu vás do háje a jdu jinam. Popovídám klidně, i fotky jsem posílala, ale nechat se testovat, to už je dost přes hranici mojí snesitelnosti. Zájemce o svá štěňata chci zásadně poznat osobně co nejdříve, ne až při odběru, taky je vyzpovídám - u kafe a v klidu, ale testovat bych si nikoho nedovolila.

20.10.2016 13:22

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2856215/starsi-pejsek-juki-k-domecku/

A vezme si ho k domečku nějaká soucitná babička a on jí sejme vnoučka.

20.10.2016 13:50

conie napsal(a):
Tak vyrukovat na mě jako na zájemce s nějakým testem, pošlu vás do háje a jdu jinam. Popovídám klidně, i fotky jsem posílala, ale nechat se testovat, to už je dost přes hranici mojí snesitelnosti. Zájemce o svá štěňata chci zásadně poznat osobně co nejdříve, ne až při odběru, taky je vyzpovídám - u kafe a v klidu, ale testovat bych si nikoho nedovolila.

Na nikoho nevyrukuji, test vždycky všichni zájemci vyplnili, tzn popovídali jsme si u kafe o tématech, která mě zajímala. Samozřejmě, že neprodám štěně někomu, kdo si zavolá a hned si chce pro štěně přijet.

20.10.2016 16:23
asurwic

XXX.XXX.36.3

conie napsal(a):

Tak nějak. Do toho bych nešla ani jako chovatel ani jako zájemce. Osobně mi zaškrtávání odpovědí či nějaká praktická cvičení (nebo co takový test obsahuje) přijde jako ponižování obou stran.

Mě jako opatření funguje to, že při odchovech specifických a náročnějších plemen před krytím seženu zájemce pouze z řad mých známých (ale i závodní konkurence a pejskařů, které mám "prověřené" už dlouhodobě) a štěňata "inzerátovým a náhodným" lidem ani nenabízím.

20.10.2016 16:23

Na nikoho nevyrukuji, test vždycky všichni zájemci vyplnili, tzn popovídali jsme si u kafe o tématech, která mě zajímala. Samozřejmě, že neprodám štěně někomu, kdo si zavolá a hned si chce pro štěně přijet.

Oni i zájemci by se měli snažit - já jsem chovatelce na úvod korespondence napsala román o sobě, o svých zkušenostech, představách a životním stylu a od té doby jsme v úzkém kontaktu bez ohledu na to, že na mrně jsem čekala přes rok.

20.10.2016 18:23

Oni i zájemci by se měli snažit - já jsem chovatelce na úvod korespondence napsala román o sobě, o svých zkušenostech, představách a životním stylu a od té doby jsme v úzkém kontaktu bez ohledu na to, že na mrně jsem čekala přes rok.

20.10.2016 19:41
kobylatko

XXX.XXX.45.44

.Asi tak a kór v dnešní době kdy si může pořídit psa každý ňouma nebo kdokoli prachatý co si pořizuje psa jako doplněk, nebo proto že se mu jen líbí, proto že ho má soused atd atd... pak to dopadá jak to dopadá.Asi bych si podle adresy zájemce i zjistila jestli není zadlužený bo by pak těžko živil psa.

20.10.2016 19:43

Teď byl stafbullík na Primě ve zprávách. Vrátil se domů a odchytovka ho odvezla. Chudák pes. Nevypadal na agresora. Hloupá ženská, že k tomu nechala dojít. Přeju mu, aby našel dobré a rozumné majitele bez dětí, kteří ho uhlídají.

aqua zacatecnik

20.10.2016 20:09
aqua zacatecnik

XXX.XXX.132.88

Teď byl stafbullík na Primě ve zprávách. Vrátil se domů a odchytovka ho odvezla. Chudák pes. Nevypadal na agresora. Hloupá ženská, že k tomu nechala dojít. Přeju mu, aby našel dobré a rozumné majitele bez dětí, kteří ho uhlídají.

Přesně, jako magor vypadala naopak uvedená madam.

21.10.2016 09:00
ivulka2

XXX.XXX.155.174

A co myslite že psa ted čeká...kdo by si ho vzal ?
Už jsem jednou měla psa co napadal děti a nejsem začátečník, pes neměl žádnou špatnou zkušenost, dokonce s dětma nepřišel do styku ale přes plot, či přes kotec by je zabil a i když byl pes vykoupen jako kšefták do služby tak po zdělení informací ho prostě nikdo nechtěl, nakonec jsem ho nechala uspat.
Pes který už několikrát napadl dítě...budete riskovat že napadne vaše dítě nebo dítě někoho jiného to bych neriskovala.

21.10.2016 09:35

Mám fenu, u které hrozí, že by napadla dítě. Ne, že by ho chtěla zakousnout, či zabít. Jen zpacifikovat, držet si ho dál od těla... Nevychovala jsem si jí tak já, ani jsem to netušila. Že při prvním setkání mou vnučku nekousla, když po ní vyjela, je jen otázka dobré náhody.
Jen mi to ukázalo, čeho je schopná. Brala jsem si ji s tím, že děti miluje (já k tomu dodávám, že na talíři), majitel se jí potřeboval rychle zbavit, co všechno má za sebou se můžu jen dohadovat z jejích reakcí - moc dobrého to nebude.
Moje chyba je, že jsem ji s cizími dětmi nezkoušela sžívat - na to jsem neměla nervy.
Ale zase nikdy jsem ji při návštěvě dětí nezavírala, jen hlídala.
Takže toho stafbullíka si klidně starší bezdětní lidé můžou vzít. Musí být jen natolik pozorní, aby se nečekaně k dětem nedostal - není to zas takový problém.
V tom konkrétním případě za to jednoznačně může ta ženská. Věděla, co má doma a nechala malinké děcko vyběhnout z domu, kde byl volně "zlý" pes.

21.10.2016 10:03
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Mám fenu, u které hrozí, že by napadla dítě. Ne, že by ho chtěla zakousnout, či zabít. Jen zpacifikovat, držet si ho dál od těla... Nevychovala jsem si jí tak já, ani jsem to netušila. Že při prvním setkání mou vnučku nekousla, když po ní vyjela, je jen otázka dobré náhody.
Jen mi to ukázalo, čeho je schopná. Brala jsem si ji s tím, že děti miluje (já k tomu dodávám, že na talíři), majitel se jí potřeboval rychle zbavit, co všechno má za sebou se můžu jen dohadovat z jejích reakcí - moc dobrého to nebude.
Moje chyba je, že jsem ji s cizími dětmi nezkoušela sžívat - na to jsem neměla nervy.
Ale zase nikdy jsem ji při návštěvě dětí nezavírala, jen hlídala.
Takže toho stafbullíka si klidně starší bezdětní lidé můžou vzít. Musí být jen natolik pozorní, aby se nečekaně k dětem nedostal - není to zas takový problém.
V tom konkrétním případě za to jednoznačně může ta ženská. Věděla, co má doma a nechala malinké děcko vyběhnout z domu, kde byl volně "zlý" pes.

Jasné beru že v tom případě za to mohla ta ženská ale prostě jsou psi co jsou zlí ale někdy si myslím že bezpečnější a lepši pro ně i okolí je je nechat uspat než projít něčím takovým a riziko že si psa vezne další sluníčkář je docela velké.

21.10.2016 10:08

"riziko že si psa vezne další sluníčkář je docela velké"
paní byla nezodpovědná, respektive co znamená pojem "sluníčkář"?

21.10.2016 10:16
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

CVOK, co místo rozumu používá výhradně emoce...
a hraje si na Mesiáše.
"""""""""""""""""""""""""""""
V tom konkrétním případě za to jednoznačně může ta ženská.
"""""""
Dospělý synek byl taky chytrej...

Tak už jsou vyškolený.
Určitě došlo i jiným, neopatrným, nepředvídavým...

21.10.2016 12:20

ivulka2 napsal(a):
Jasné beru že v tom případě za to mohla ta ženská ale prostě jsou psi co jsou zlí ale někdy si myslím že bezpečnější a lepši pro ně i okolí je je nechat uspat než projít něčím takovým a riziko že si psa vezne další sluníčkář je docela velké.

Ten pes vůbec nemusí být zlý. Jestli byl zvyklý, jako že asi ano, že ho děti tahaly, otravovaly, trápily a ještě on za to dostával - víme, co majitelé dokáží...a najednou se na něj ze dveří, třeba spícího, vyřítí stejný tvor - tak docela logicky vyletí. A u dvouletého dítěte stačí, když se ožene, vůbec nemusí cíleně útočit - normálně se ožene z leknutí.
Už jsem to jednou psala, u rozumného majitele, který ho dokáže ohlídat, může léta spokojeně žít.
Třeba Šusta - pro něj jak dělaný smajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík