Těžko mít nějaký názor než pozitivní, když vidím s jakou radostí mí psi, vyhrabou a snědí postupně záhonek mrkve, rostliny hrášku tahají dolů jak chmel a hledají lusky,
musíme být rychlejší při sklízení nakládaček, hodně rychlí při shrabování švestek a musíme mít oči jako rys při hledání popadaných ořechů.
Že si sami žerou jahody, maliny, to už neřeším.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Normálně dostává jako součást stravování, ale na vrcholu žebříčku je meloun v závěsu s kedlubnou. Kvůli melounu mi jednou nenápadně prokousal igelitku a já ho pak sbírala na tři kusy z chodníku.
konkon

XXX.XXX.150.103
Zavidim tem, kterym chcou psi zeleninu :D uz sem ji strouhala, varila, mixovala...dycky do fenule dostanu minimum, ta mi z masa vyplivavala aj varenou mrkev rozmackanou na kasi :D, zato banany miluje, po jabku se taky muze utlouct... celkove ma rada sladoucky ovoce...hold holka, tak je na sladky :D akorat teda fakt pozor na hrozny, vozrala nam hrozny u jedne hlavy, to ji nastesti nic nebylo, ale kdyz pak bylo vinobrani, tak sem ju nacapala jak chlasta stavu z lisu a to ji bylo pak fakt zle...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Ebi
napsal(a):
Těžko mít nějaký názor než pozitivní, když vidím s jakou radostí mí psi, vyhrabou a snědí postupně záhonek mrkve, rostliny hrášku tahají dolů jak chmel a hledají lusky,
musíme být rychlejší při sklízení nakládaček, hodně rychlí při shrabování švestek a musíme mít oči jako rys při hledání popadaných ořechů.
Že si sami žerou jahody, maliny, to už neřeším.
Nápodobně! ty naše mrchy loví salátovky jako anakondy zakousnou za "krkem" zatřepou a pak spořádají o angreštu, rybízu a jiných ani nemluvím...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Současní psi ano, bez problémů, ale když jsem měla afgána, tak ten by se něčeho takovýho ani nedotkl...
Můj pejsek se může utlouct po syrové mrkvy a když jsem mu skusila dát jahodu nechtěl ji tak jsem si vzala druhou ukázala jsem mu že to nic není a od té doby to miluje. Ale co se týče zvířátek a co vše jedí tak můj kocourek miluje kůrku od chleba nechápu to ale dá si to radši než křupky.