Alavis přípravek na klouby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2016 08:35
Roxx

XXX.XXX.20.194

Dobrý den,
prosím, je přípravek na klouby ALAVIS - určený pro koně vhodný pro psy? V práci mám kolegyni, která to dokonce užívá sama a účinky si velice chválí :) Máme půl ročního zlatého retrívra a chceme nějaký přípravek na prevenci onemocnění kloubů...nemáte nějaké zkušenosti? Taky bych ráda něco pro 10letého erdela.
Moc děkuji! Š.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.10.2016 08:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klidně vyzkoušejte, já používám u psů výhradně doplňky stravy pro koně, nemalá výhoda je v tom, že jsou koncentrovanější a ve větším balení, tedy výhodnější
Inspirujte se ještě tady http://www.vase-krmivo.cz/pohybovy-aparat.

23.10.2016 17:00
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Roxx napsal(a):
Dobrý den,
prosím, je přípravek na klouby ALAVIS - určený pro koně vhodný pro psy? V práci mám kolegyni, která to dokonce užívá sama a účinky si velice chválí :) Máme půl ročního zlatého retrívra a chceme nějaký přípravek na prevenci onemocnění kloubů...nemáte nějaké zkušenosti? Taky bych ráda něco pro 10letého erdela.
Moc děkuji! Š.

Také jsme retrívrovi dávali Alavis triple blend (pro koně) když měl problémy s klouby a hodně mu to pomohlo.

27.10.2016 11:31
Uranbrit

XXX.XXX.210.25

Roxx napsal(a):
Dobrý den,
Moc děkuji! Š.

Dobrý den nemám retrívra, ale používám pro mého psa co se týká kloubů www.giom.cz intenzivní kloubní výživa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík