boc

XXX.XXX.89.210
Dobrý den, rozhodli jsme se pořídit si dalšího pejska. Volba jasně padla na border kolii. Hledáme vrhy, které jsou plánované na leden/únor/březen 2017, takže k odběru na jaře.
Bohužel, stránky http://www.boc.dogsports.cz/ s "aktuálními" vrhy nejsou aktualizované a mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh. Není jiná aktualizovaná stránka?
Se psem se budeme věnovat sportům, takže hledáme aktivního parťáka - to asi nebude problém. Na barvě nezáleží, ale přednost dáme černobílé a hnědobílé barvě. Pro psa si dojedeme kamkoliv po ČR. Možná opět bude mít někdo kecy, ale záleží nám také na ceně. Cena by měla být tak do 12 - 13 000 Kč.
Nevíte o plánovaných štěňatech, která jsou k odběru na jaře 2017?
Děkuji.
boc
napsal(a):
Dobrý den, rozhodli jsme se pořídit si dalšího pejska. Volba jasně padla na border kolii. Hledáme vrhy, které jsou plánované na leden/únor/březen 2017, takže k odběru na jaře.
Bohužel, stránky http://www.boc.dogsports.cz/ s "aktuálními" vrhy nejsou aktualizované a mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh. Není jiná aktualizovaná stránka?
Se psem se budeme věnovat sportům, takže hledáme aktivního parťáka - to asi nebude problém. Na barvě nezáleží, ale přednost dáme černobílé a hnědobílé barvě. Pro psa si dojedeme kamkoliv po ČR. Možná opět bude mít někdo kecy, ale záleží nám také na ceně. Cena by měla být tak do 12 - 13 000 Kč.
Nevíte o plánovaných štěňatech, která jsou k odběru na jaře 2017?
Děkuji.
Poslední vrh je narozen 24.10.2016 a Vám se to zdá neaktualizované?
Uživatel s deaktivovaným účtem

...." mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh."...
Nevadí, my je prolezeme za vás. Od toho přece diskuze jsou.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
...." mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh."...
Nevadí, my je prolezeme za vás. Od toho přece diskuze jsou.
Tak nějak. Na příští rok plánuji pořízení dalšího sportovního štěněte a prolézáním a překladem stránek trávím už druhý měsíc. Asi by mě nenapadlo s tím zaúkolovat cizí lidi, kteří vůbec netuší, jakou mám o pejskovi představu.
boc

XXX.XXX.89.210
Já věděla, že mi zase nikdo neporadí. Chtěla jsem poradit, jestli někdo nezná nějakou jinou stránku, kromě téhle (která mi byla doporučena na jedné fb stránce). A ptala jsem se po nějakém plánovaném vrhu, jestli někdo náhodou neví.
Vůbec jsem po nikom nechtěla, aby za mě prolézal všechny možné stránky, jak tady někdo píše. A když ztrácíte čas hejtováním, proč místo toho nenapíšete, co víte...?
boc
napsal(a):
Já věděla, že mi zase nikdo neporadí. Chtěla jsem poradit, jestli někdo nezná nějakou jinou stránku, kromě téhle (která mi byla doporučena na jedné fb stránce). A ptala jsem se po nějakém plánovaném vrhu, jestli někdo náhodou neví.
Vůbec jsem po nikom nechtěla, aby za mě prolézal všechny možné stránky, jak tady někdo píše. A když ztrácíte čas hejtováním, proč místo toho nenapíšete, co víte...?
Psala jste, že jsou stránky neaktualizované, ale není to pravda.
V aktuálních vrzích je poslední narozen 24.10.216.
Záložka s očekávanými vrhy (tj. kde je nakryto) Vás asi nezajímá.
Do plánovaných vrhů jste se očividně ani nepodívala. Kdybyste se totiž podívala, věděla byste, v kterých konkrétních CHS se chystají krýt.
Věděla jste, že Vám "ZASE" nikdo neporadí?
Na stránkách jsou štěňata k odběru hned, aktuální vrhy, očekávané vrhy a plánované vrhy. Pro mne teda dost zásobená stránka informacemi, ještě aktualizovaná naposled 25.10.2016. A Vám je to málo?
Co víc jste chtěla poradit?