Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

boc

27.10.2016 12:50
boc

XXX.XXX.89.210

Dobrý den, rozhodli jsme se pořídit si dalšího pejska. Volba jasně padla na border kolii. Hledáme vrhy, které jsou plánované na leden/únor/březen 2017, takže k odběru na jaře.
Bohužel, stránky http://www.boc.dogsports.cz/ s "aktuálními" vrhy nejsou aktualizované a mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh. Není jiná aktualizovaná stránka?

Se psem se budeme věnovat sportům, takže hledáme aktivního parťáka - to asi nebude problém. Na barvě nezáleží, ale přednost dáme černobílé a hnědobílé barvě. Pro psa si dojedeme kamkoliv po ČR. Možná opět bude mít někdo kecy, ale záleží nám také na ceně. Cena by měla být tak do 12 - 13 000 Kč.

Nevíte o plánovaných štěňatech, která jsou k odběru na jaře 2017?
Děkuji.

27.10.2016 13:07
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

boc napsal(a):
Dobrý den, rozhodli jsme se pořídit si dalšího pejska. Volba jasně padla na border kolii. Hledáme vrhy, které jsou plánované na leden/únor/březen 2017, takže k odběru na jaře.
Bohužel, stránky http://www.boc.dogsports.cz/ s "aktuálními" vrhy nejsou aktualizované a mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh. Není jiná aktualizovaná stránka?

Se psem se budeme věnovat sportům, takže hledáme aktivního parťáka - to asi nebude problém. Na barvě nezáleží, ale přednost dáme černobílé a hnědobílé barvě. Pro psa si dojedeme kamkoliv po ČR. Možná opět bude mít někdo kecy, ale záleží nám také na ceně. Cena by měla být tak do 12 - 13 000 Kč.

Nevíte o plánovaných štěňatech, která jsou k odběru na jaře 2017?
Děkuji.

Poslední vrh je narozen 24.10.2016 a Vám se to zdá neaktualizované?

27.10.2016 13:36
kniga

XXX.XXX.128.66

Na FB je urcite nejaka skupina kde se muzete poptat... nebavi vas prolezat stranky? heh, co se koukat po rodicic, vybiat po jakem psovi, jake fene by se vam stene libilo?

27.10.2016 13:43
lev

XXX.XXX.253.186

Ale ty stránky, co uvádíte, asi nepatří chovatelskému klubu, že ? Musíte se potpávat poradců chovu v klubech.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.10.2016 14:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

...." mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh."...

Nevadí, my je prolezeme za vás. Od toho přece diskuze jsou.

27.10.2016 14:37
asurwic

XXX.XXX.36.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...." mě už prostě nebaví prolézat všechny stránky a hledat vyhovující vrh."...

Nevadí, my je prolezeme za vás. Od toho přece diskuze jsou.

Tak nějak. Na příští rok plánuji pořízení dalšího sportovního štěněte a prolézáním a překladem stránek trávím už druhý měsíc. Asi by mě nenapadlo s tím zaúkolovat cizí lidi, kteří vůbec netuší, jakou mám o pejskovi představu.

boc

27.10.2016 16:58
boc

XXX.XXX.89.210

Já věděla, že mi zase nikdo neporadí. Chtěla jsem poradit, jestli někdo nezná nějakou jinou stránku, kromě téhle (která mi byla doporučena na jedné fb stránce). A ptala jsem se po nějakém plánovaném vrhu, jestli někdo náhodou neví.
Vůbec jsem po nikom nechtěla, aby za mě prolézal všechny možné stránky, jak tady někdo píše. A když ztrácíte čas hejtováním, proč místo toho nenapíšete, co víte...?

27.10.2016 18:44
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

boc napsal(a):
Já věděla, že mi zase nikdo neporadí. Chtěla jsem poradit, jestli někdo nezná nějakou jinou stránku, kromě téhle (která mi byla doporučena na jedné fb stránce). A ptala jsem se po nějakém plánovaném vrhu, jestli někdo náhodou neví.
Vůbec jsem po nikom nechtěla, aby za mě prolézal všechny možné stránky, jak tady někdo píše. A když ztrácíte čas hejtováním, proč místo toho nenapíšete, co víte...?

Psala jste, že jsou stránky neaktualizované, ale není to pravda.
V aktuálních vrzích je poslední narozen 24.10.216.
Záložka s očekávanými vrhy (tj. kde je nakryto) Vás asi nezajímá.
Do plánovaných vrhů jste se očividně ani nepodívala. Kdybyste se totiž podívala, věděla byste, v kterých konkrétních CHS se chystají krýt.

Věděla jste, že Vám "ZASE" nikdo neporadí?
Na stránkách jsou štěňata k odběru hned, aktuální vrhy, očekávané vrhy a plánované vrhy. Pro mne teda dost zásobená stránka informacemi, ještě aktualizovaná naposled 25.10.2016. A Vám je to málo?
Co víc jste chtěla poradit?

27.10.2016 22:51
brebera

XXX.XXX.31.114

Je to zvláštní dotaz, ale budiž. Kamarádka plánuje krytí, na jaře, po čb feně. Moc podrobností nevím, ale minule prodávala štěňata ve vaší cenové relaci. Je to taková průměrná fenka výborné z výstav, nižší zkoušky z pasení. Pokud chcete, napište mi zprávu, pošlu kontakt.

Přidejte reakci

Přidat smajlík