Omylem zakoupené granule pro psy v zátěži

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2016 20:13
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Přes víkend jsem potřebovala narychlo granule, požádala jsem kamarádku, která ke mě jela z města. No, kamarádka nepejskař a dopadlo to tak, že omylem koupila granule pro aktivní psy a psy se zvýšenou fyzickou zátěží.

Vadí to něčemu? Předpokládám, že ne. Pes je 14ti měsíční hyperaktiv - tak jen nevím, zda to po granulích nebude ještě horší? Pokud to ještě jde . Doposud jsme kupovali Juniory.

Aktivit máme dost, každodenní lítání, a navíc jsme teď začali jezdit v tahu za koloběžkou, a nebo volně běhat u kolobky. Takže vlastně má i větší zátěž než měl.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2016 20:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to mladý pes, tak je to v pohodě - jen si trochu pohlídejte váhu, ať včas stáhnete dávku, kdyby něco.

30.10.2016 20:41
asurwic

XXX.XXX.36.3

marcelaamax napsal(a):
Přes víkend jsem potřebovala narychlo granule, požádala jsem kamarádku, která ke mě jela z města. No, kamarádka nepejskař a dopadlo to tak, že omylem koupila granule pro aktivní psy a psy se zvýšenou fyzickou zátěží.

Vadí to něčemu? Předpokládám, že ne. Pes je 14ti měsíční hyperaktiv - tak jen nevím, zda to po granulích nebude ještě horší? Pokud to ještě jde . Doposud jsme kupovali Juniory.

Aktivit máme dost, každodenní lítání, a navíc jsme teď začali jezdit v tahu za koloběžkou, a nebo volně běhat u kolobky. Takže vlastně má i větší zátěž než měl.

Pokud je temperamentní a sportujete s ním, tak bych u těch "aktivních" granulí možná i zůstala, pokud mu budou sedět.

31.10.2016 10:29
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

asurwic napsal(a):
Pokud je temperamentní a sportujete s ním, tak bych u těch "aktivních" granulí možná i zůstala, pokud mu budou sedět.

Můj samík je míval, když byl mladší, protože pořád vypadal(a vypadá) jak podvýživka. Jedl je i berňák a ani u něj nebyl nějaký problém s přibíráním. Ale oba byli velice aktivní, běhali jsme. Jediný problém byl, že jsou tučnější a mívali po nich průjem.

31.10.2016 11:05
lavacca

XXX.XXX.85.24

marcelaamax napsal(a):

Úplně v pohodě, zátěžovky mívají oproti klasickým adultkam víc proteinu a tuku, což puppy a junior taky, takže žádný problém. ;)

U nás měl NO v nějakých 10-13 měsících taky zátěžovky, protože k nám přijel dost hubený a já ho potřebovala trochu zakulatit. Lítal taky jako ďas, ale pomohlo to spolu s krmenim masem ho pomalu nasvalit a zakulatit, aby z něj nelezla žebra. ;).

31.10.2016 18:19
nexxi

XXX.XXX.228.56

Navíc bude zima, takže trošinka podkoního tuku, kor u bul mixe, kterej nemá beztak skoro žádnou podsadu, bude jenom a jenom dobře.

31.10.2016 19:43
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Je tak fajn. Aby přibral ani nepotřebují, sice by trochu mohl, ale nechci mu zatěžovat klouby, tak kdyztak nějak uzpusobime davkovani smajlík.

Jinak podsadu opravdu skoro žádnou nemá, má hrozně rád teplo, spí pod peřinou, přes den leží u kamen, v létě se vyhřívá na sluníčku. Ale v zimě když jsme venku, tak jr pořád v pohybu tak se zahřeje. Akorát asi poridim nějakou funkční vestu na cvicak, kdy mezi cvičením čeká v autě smajlík

31.10.2016 20:14
sisi58

XXX.XXX.191.1

marcelaamax napsal(a):
Je tak fajn. Aby přibral ani nepotřebují, sice by trochu mohl, ale nechci mu zatěžovat klouby, tak kdyztak nějak uzpusobime davkovani smajlík.

Jinak podsadu opravdu skoro žádnou nemá, má hrozně rád teplo, spí pod peřinou, přes den leží u kamen, v létě se vyhřívá na sluníčku. Ale v zimě když jsme venku, tak jr pořád v pohybu tak se zahřeje. Akorát asi poridim nějakou funkční vestu na cvicak, kdy mezi cvičením čeká v autě smajlík

Fakt má tak krásnou barvu, jako na fotce?

1.11.2016 10:36
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

To je fakt váš pes? Moc hezký, hezká fotka. I když hladké psy nemusím je to fešák

1.11.2016 11:34
marcelaamax

XXX.XXX.199.114

lesnížínka napsal(a):
To je fakt váš pes? Moc hezký, hezká fotka. I když hladké psy nemusím je to fešák

Ano je to můj pes smajlík díky za pochvalu. Do konce týdne budu mít další fotky - v sedě, vleže, detail hlavy, momentky při chytání pamlsku. Tak sem pak mužu ještě nějaké dat

1.11.2016 14:38
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

sisi58 napsal(a):
Fakt má tak krásnou barvu, jako na fotce?

No, ono s tou barvou je to složitější . Záleží na tom, jak svítí sluníčko, jaké je světlo a tak. Jako štěně měl zase trošku jinou barvu. Můžu přidat pár fotek, ale ani u jedné nemůžu říct, že by měl přesně takovou barvu

1.11.2016 14:41
balisek

XXX.XXX.131.211

Přidávám se k chvalozpěvům smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík