Royal C., Happy D., Brit Care?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.11.2016 15:23
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Můžete mi to prosím někdo srovnat? Hodně vychvalujete docela jednotně Brit Care, ale třeba v D-testu vyšel na 68%.(jako granule bez obilovin). To moc není.. Royal měl 80% a Happy 77%. s obilovinami.
Bohužel si to nemohu přečíst, neodebírám to..
Jak to vidíte?

10.11.2016 15:53
Atheira

XXX.XXX.240.42

pomeranc napsal(a):
Můžete mi to prosím někdo srovnat? Hodně vychvalujete docela jednotně Brit Care, ale třeba v D-testu vyšel na 68%.(jako granule bez obilovin). To moc není.. Royal měl 80% a Happy 77%. s obilovinami.
Jak to vidíte?

Pro srovnání a rozebrání si musíte počkat na někoho jiného, kdo je v tom zběhlý. Jen bych vám asi řekla, ať se vybodnete na nějaký D-test... Celkově tyhle srovnávací akce nikdy nehodnotí produkty jako celek, spíš si vždycky najdou něco, na co se zaměří a podle toho pak sestavují žebříček (produktů, které si to ještě třeba zaplatili, takže často ani nemusí být mezi porovnávanými jediný opravdu kvalitní produkt). Lidi potom vidí, že se něco umístilo na prvním místě a hned to považují za kvalitu, i když to vlastně může být totální shit, jen měl nejvíc/nejmíň toho, na co se zaměřil ten test.

Třeba je to jen můj názor, ale já bych se na nějaké testy a žebříčky při výběru krmiva neohlížela ani náhodou.

10.11.2016 16:01
asurwic

XXX.XXX.36.3

pomeranc napsal(a):
Jak to vidíte?

Z těchto krmiv osobně hlasuji pro Brity, potom Happy a nakonec Royal (ten prosím fakt ne). Ale i tak to není žádné sláva ani jedno (i když znám mnoho lidí, jejiž psům nesedne nic jiného než Brit).

Souhlas s Atheira - komerčními testy se neřiďte - raději si přečtěte složení sama.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.11.2016 16:06

Dtest nehodnotil kvalitu. Test byl zhruba o tom.. když na pytel napíšu 50% shit, tak jestli je těch 50% i v pytli.

Brit Care je z nich nejlepší, protože aspoň nepřidává chemii. Nepřidává. Tam kde jsou moučky, mám hodně velké pochybnosti.
Ty ostatní granule jsou nastejno. Nekvalitní ingredience, chemie, hnus.

Možná tu napište, čemu nerozumíte přesně - ptáte se už měsíc.
Pokusím se vysvětlit.

10.11.2016 17:02
Markéta80

XXX.XXX.176.2

pomeranc napsal(a):
Jak to vidíte?

Stačí přečíst složení, pak se rozhodnout dle toho kolik můžu finančně investovat za krmivo a pak vybrat. Royal bych nedala ani kdyby mě ho někdo daroval

11.11.2016 08:00
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dtest nehodnotil kvalitu. Test byl zhruba o tom.. když na pytel napíšu 50% shit, tak jestli je těch 50% i v pytli.

Brit Care je z nich nejlepší, protože aspoň nepřidává chemii. Nepřidává. Tam kde jsou moučky, mám hodně velké pochybnosti.
Ty ostatní granule jsou nastejno. Nekvalitní ingredience, chemie, hnus.

Možná tu napište, čemu nerozumíte přesně - ptáte se už měsíc.
Pokusím se vysvětlit.

No to máte pravdu.. smajlík
stále tápu.. ráda bych štěněti dopřála něco dobrého za přijatelnou cenu. Jsem ochotná mu teď dát něco dobrého za cenu kolem 1300Kč.. což byl ten Fitmin(myslím ta cena), ale moc ho tu nechválíte, ale krásně se leskne, ale docela zas prdí..smajlík tak hledám nějakou náhražku... co by mu chutnalo a bylo to kvalitou dobré.. Paní mi poradila, že co dám štěněti do 1,5 roku, tak mi pak "poděkuje" ale máme a budeme mít psy dva a nemohu si dovolit kupovat nastálo granule na měsíc za 6 tic. na to fakt nemám smajlík Tak proto stále hledám, ptám se a zjišťuji..
Mám strach, že když mu těd něco dám, tak si pak bude zvykat na horší kvalitu.. Na syrové ani vařené přecházet nechci, ráda bych zůstala u granulí. Tak hodně přemýšlím o tom Britu C.
Díky..

11.11.2016 08:15
Atheira

XXX.XXX.240.170

To je pak otázka... Proč si lidi nepořídí jen takový počet psů, na který mají finance?

Netvrdím, že nejde pořídit kvalitu za přijatelnou cenu, ale stěžovat si už předem, že budete mít druhého a nedáte to finančně... Není to trochu na hlavu postavené? :D.

11.11.2016 09:16
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Atheira napsal(a):
To je pak otázka... Proč si lidi nepořídí jen takový počet psů, na který mají finance?

Netvrdím, že nejde pořídit kvalitu za přijatelnou cenu, ale stěžovat si už předem, že budete mít druhého a nedáte to finančně... Není to trochu na hlavu postavené? :D.

No tak kdyby jste četla, tak už máme dva psy.. a bohužel nemám takový plat, aby si mohla vyhazovat.. taky mám 2 děti, kočku a koně a všechno něco stojí.. Tak prostě sorry, že nemůžu kupovat pytel granulí za 1500Kč To jsou fakt ubohé kecy někdy..

11.11.2016 09:25
Atheira

XXX.XXX.240.42

pomeranc napsal(a):
No tak kdyby jste četla, tak už máme dva psy.. a bohužel nemám takový plat, aby si mohla vyhazovat.. taky mám 2 děti, kočku a koně a všechno něco stojí.. Tak prostě sorry, že nemůžu kupovat pytel granulí za 1500Kč To jsou fakt ubohé kecy někdy..

Tak si přečtěte, co jste mi na ty moje ubohé kecy odpověděla. Dvě děti, kočka, kůň, dva psi... A pak si stěžujte, že to neuživíte. U všeho jste přece měla na vybranou.

11.11.2016 09:25

pomeranc napsal(a):
No to máte pravdu.. smajlík
stále tápu.. ráda bych štěněti dopřála něco dobrého za přijatelnou cenu. Jsem ochotná mu teď dát něco dobrého za cenu kolem 1300Kč.. což byl ten Fitmin(myslím ta cena), ale moc ho tu nechválíte, ale krásně se leskne, ale docela zas prdí..smajlík tak hledám nějakou náhražku... co by mu chutnalo a bylo to kvalitou dobré.. Paní mi poradila, že co dám štěněti do 1,5 roku, tak mi pak "poděkuje" ale máme a budeme mít psy dva a nemohu si dovolit kupovat nastálo granule na měsíc za 6 tic. na to fakt nemám smajlík Tak proto stále hledám, ptám se a zjišťuji..
Mám strach, že když mu těd něco dám, tak si pak bude zvykat na horší kvalitu.. Na syrové ani vařené přecházet nechci, ráda bych zůstala u granulí. Tak hodně přemýšlím o tom Britu C.
Díky..

Bezkonkurenční krmivo cenou i kvalitou - stálá cena 968kč za 12kg
https://www.krmivo-pes.cz/psi/granule/n-d-lg-dog-adult-mini-chicken-pomegranate-12kg-pamlsek-profine-gf-snack-200g-vyrazna-sleva-pro-registrovane/
Zaregistrovat, pak je cena o 10% nižší napořád.

Energetické je to dost, je i dost kloubní výživy, čerstvé + sušené maso, dobrá výplň a je jí akorát, cheláty, žádná chemie,4346kcal/kg

Fitmin maxi puppy - 16,3 MJ/kg..ostatní mají kolem 14
ND lg adult chicken - 18.2MJ/kg
Čím vyšší číslo, tím víc z granulí pes využije.
Kterých granulí budete potřebovat víc ?
Pytel nesní pod měsíc, leda že husa foie gras.

Podívejte.
BC puppy lamb - 984kč 12kg (kuře nemají)
Maso - jehněčí MOUČKA není maso, navíc je "něčím" konzervovaná
Tuk - kuřecí přírodně konzervovaný
Výplň - bílá rýže

Fitmin puppy - 1049kč 15kg
Maso - drůbeží + drůbeží sušené..zkrátka to, co někde přebývalo = výhodná cena
Tuk - drůbeží = chemie
Výplň - bílá rýže + kukuřice

Fitmin for life puppy 750kč 15kg
Maso - drůbeží, vepřové, hovězí
Tuk - drůbeží
Výplň - rýže, pšeničná mouka, kukuřice, pšeničné otruby, pšenice

ND chicken - 968kč 12kg
Maso - čerstvé + sušené kuře
Tuk - kuřecí přír. konz.
Výplň - špalda + oves 20%

Vidíte rozdíly ?

11.11.2016 10:05
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Bezkonkurenční krmivo cenou i kvalitou - stálá cena 968kč za 12kg
https://www.krmivo-pes.cz/psi/granule/n-d-lg-dog-adult-mini-chicken-pomegranate-12kg-pamlsek-profine-gf-snack-200g-vyrazna-sleva-pro-registrovane/
Zaregistrovat, pak je cena o 10% nižší napořád.

Energetické je to dost, je i dost kloubní výživy, čerstvé + sušené maso, dobrá výplň a je jí akorát, cheláty, žádná chemie,4346kcal/kg

Fitmin maxi puppy - 16,3 MJ/kg..ostatní mají kolem 14
ND lg adult chicken - 18.2MJ/kg
Čím vyšší číslo, tím víc z granulí pes využije.
Kterých granulí budete potřebovat víc ?
Pytel nesní pod měsíc, leda že husa foie gras.

Podívejte.
BC puppy lamb - 984kč 12kg (kuře nemají)
Maso - jehněčí MOUČKA není maso, navíc je "něčím" konzervovaná
Tuk - kuřecí přírodně konzervovaný
Výplň - bílá rýže

Fitmin puppy - 1049kč 15kg
Maso - drůbeží + drůbeží sušené..zkrátka to, co někde přebývalo = výhodná cena
Tuk - drůbeží = chemie
Výplň - bílá rýže + kukuřice

Fitmin for life puppy 750kč 15kg
Maso - drůbeží, vepřové, hovězí
Tuk - drůbeží
Výplň - rýže, pšeničná mouka, kukuřice, pšeničné otruby, pšenice

ND chicken - 968kč 12kg
Maso - čerstvé + sušené kuře
Tuk - kuřecí přír. konz.
Výplň - špalda + oves 20%

Vidíte rozdíly ?

No máte zase pravdu.. hezky jste mi to rozepsala.. já tomu bohužel takhle nerozumím..
Díky moc.. tak jdu zase studovat.. jinou značku.. peníze také dobré.. Snad mu to bude chutnat..smajlík

11.11.2016 10:15

Přečtěte si tohle, třeba se zorientujete http://www.granule.cz/clanky/23-jake-granule-jsou-nejlepsi-pro-meho-psa/.

11.11.2016 10:42
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Přečtěte si tohle, třeba se zorientujete http://www.granule.cz/clanky/23-jake-granule-jsou-nejlepsi-pro-meho-psa/.

A co říkáte na tyto granule? Jsou z toho Vašeho článku..
NOW! FRESH Grain Free Puppy nebo ještě Nutra Gold Large Breed Puppy smajlík
Díky.

11.11.2016 11:12

pomeranc napsal(a):
A co říkáte na tyto granule? Jsou z toho Vašeho článku..
NOW! FRESH Grain Free Puppy nebo ještě Nutra Gold Large Breed Puppy smajlík
Díky.

Now! jsou velmi kvalitní smajlík

11.11.2016 11:14
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Now! jsou velmi kvalitní smajlík

Tak to je sper, tak je otestuju smajlík díky moc.. jo a fakt dobý čtení.

11.11.2016 11:16

pomeranc napsal(a):
Tak to je sper, tak je otestuju smajlík díky moc.. jo a fakt dobý čtení.

Za málo Štěndu na zdraví smajlík

11.11.2016 11:18
pomeranc

XXX.XXX.87.9

Za málo Štěndu na zdraví smajlík

To jo.. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík