Uživatel s deaktivovaným účtem

Driml prodává vyhřívané misky na vodu pro psy.
koňadra
napsal(a):
Existuje i topný kabel, nebo topná podložka pod misku, ale nic z toho bych nepoužila, protože el. přívod může pes kousat a tím se zabít. To raději dávám 2x denně teplou vodu a v mezičase lížou led. Když jsou mrazy, tak dávám namočené granule, psi potom nemají takovou potřebu pít.
Nesmysl. Větsina podložel i vyřívaných misek je na 12 V.
bbejliskáček
napsal(a):
Ten muj na slamu je alergickej nevim co mu dat dovnitr(boudu ma zateplenou ale stejnak mu tam neco dat musim)
Slámy je několik druhu...ovesná, ječmená, pšeničná, všeobecně pšeničná muže být píchavá a muže zpusobit vyrážku ale ovesná či ječmená už problém nemusí dělat vubec žádné.
Zrzavci
napsal(a):
To bude ale pes v mokru, protože papír do sebe nasákne vlhko.
V Anglii to používají u dostihových koní. Musí to být novinový papír. Nevím, jestli to u nás prodávají Mohla byste použít i hobliny z tvrdého dřeva, ale musíte mít otvor do ložnice s prahem..Já mám doma v boudách rošt 5 cm nad podlahou, aby propadávala drť a prach.
Nevím co je na tom pravdy, ale někde jsem slyšela, že se psovi má dát do vody troška melasy, že to udajně nezamrzá.. ale je to agentura jpp. jinak v mrazech dokud byla čubina v kotci - snídaně (ač normálka nesnídala) troška granulí zalitejch teplým vývarem, k véči hlavní porce granulí, opět vývar.a přes den když byl někdo doma, dodat čerstvou vodu. o té melase jsem slyšela až jsem bydlela v bytě.