avalin
napsal(a):
Ahoj z čeho se budou radovat vaši čtyřnozí miláčci? Copak asi najdou pod stromečkem?(hledám nápady)
Outdoorovky, které stejně potřebuji koupit - využiji Vánoce a zabalím jim to pod stromeček: obojky, vodítka, pulkové postroje a tažné šňůry od Manmatu, batoh Ruffwear Palisades, bandáže, cestovní lahvičky, reflexní pásky, amortizér kvůli rozšíření smečky a možná pořídím ještě botičky, když nám vyjdou na zimu celodenní závody. Jinak klasicky hrtany, záouška a podobné sušiny na okusování. Nejstarší retrívr dostane jako vždy plyšáka - tentokrát dýni z Billy . Posledním společným dárkem pro mě i psiska bude paralyzér, jelikož už odmítám nervovat moje hafany a sama chytat agresivního, neovladatelného psa pitbullXstaff, který se k nám do sousedství přestěhoval.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Asi krabice golfových míčků na psí fotbal. Rády mizí, jak jsou malé.
U nás to bude hlavně praktický dárek :D reflexní "obojek" je to na krk, ale není to na vodění, je to jenom na suchý zip pro zviditelnění psa. a krysa z Ikey.. od babičky nový tahací postroj, na který se neskutečně těším, protože je to novinka a od mamky aasi nový polstr na papasan ;) a možná nějaké blbinky kolem, ale toto je hlavní ;).

U nás 3x plyšák s reálným zvukem zvířat - troubící slon, bučící kráva a zpívající (švitořící) andulka. Miluje hračky co vydávají zvuky zvířat, nebo aspoň nějaké neobyčejné. Pískací nebo šustící jsou pro něj nudné
Potom samozřejmě nějaké mňamky - sušené od mapes atd...
Plus před měsícem dostal nový pelíšek, kvalitní zdravotní matračku od české firmy Besi.
Jinak vánoční dárky pro něj beru jen to z čeho má opravdu radost a užije si to. Ostatní jsou buď pro mě nebo praktické co kupuji v průběhu roku.

napsal(a):
U nás 3x plyšák s reálným zvukem zvířat - troubící slon, bučící kráva a zpívající (švitořící) andulka. Miluje hračky co vydávají zvuky zvířat, nebo aspoň nějaké neobyčejné. Pískací nebo šustící jsou pro něj nudné
Plus před měsícem dostal nový pelíšek, kvalitní zdravotní matračku od české firmy Besi.
Jinak vánoční dárky pro něj beru jen to z čeho má opravdu radost a užije si to. Ostatní jsou buď pro mě nebo praktické co kupuji v průběhu roku.
Taky bych ráda nadělila plyšáky, ale u nás je to otázka pěti minut, než je pesani rozeberou na atomy,
takže psovi určitě nějaký "uzlíky"...na starý kolena si začal hrát a chce se furt přetahovat, feňule určo pískací hračku (nej zábava je samozřejmě okamžitě vyoperovat pískátko), no a pak nějaký ty míčky...
napsal(a):
Taky bych ráda nadělila plyšáky, ale u nás je to otázka pěti minut, než je pesani rozeberou na atomy,
takže psovi určitě nějaký "uzlíky"...na starý kolena si začal hrát a chce se furt přetahovat, feňule určo pískací hračku (nej zábava je samozřejmě okamžitě vyoperovat pískátko), no a pak nějaký ty míčky...
Právě to je kouzlo plyšáků - já je kupuji už rovnou s tím, že je to instantní sníh do pár minut všude kolem.

napsal(a):
Tak to u nás se hračky necupují ani nerozebírají, všechny zůstávají vcelku. Už jich máme plný velký prádelní koš. Akorát některé jsou po čase bez zvuku, on jak si hraje tak je totiž zmáčkne i 50x po sobě a jak to některá už nezvládne tak za mnou potom pořád chodí a dává mi to na opravení, chudáček. Ten jeho pohled nešťastný když mu to neumím opravit
Náš pejsek spíše ty míčky hlavně pískací, jednou dostal k vánocům jeden pískací míček jenže se zakutálel k sousedům a nešťastnou náhodou ho rozkousala (labradorka-Chita) takže tam máme tři díry, rozhodla jsem se mu ho koupit zas ale nikde ho nemůžu najít (je to jediný pískací míček který neroskouše)
Určitě pošlu fotku až ho na zahradě najdu.

napsal(a):
Tak to u nás se hračky necupují ani nerozebírají, všechny zůstávají vcelku. Už jich máme plný velký prádelní koš. Akorát některé jsou po čase bez zvuku, on jak si hraje tak je totiž zmáčkne i 50x po sobě a jak to některá už nezvládne tak za mnou potom pořád chodí a dává mi to na opravení, chudáček. Ten jeho pohled nešťastný když mu to neumím opravit
Tak to chápu, pes za vámi přijde jako za všemocnou bytostí a vy nejste schopná dát povel hračce, aby vydávala zvuky...
napsal(a):
Dobrý večer,
můj pes také miluje plyšáky s reálným zvukem zvířat..už má kdeco, ale zpívající andulku ne :)
Mohla byste mi prosím poslat link?
Moc děkuji a pěkný večer
M.
napsal(a):
Zdravím,
také se připojuji s dotazem, kde jste takové plyšáky objevila? :) Máme už kde co a tohle by se hodilo.

Granulka
napsal(a):
Zdravím,
také se připojuji s dotazem, kde jste takové plyšáky objevila? :) Máme už kde co a tohle by se hodilo.
Taky zdravím, třeba tady: http://www.darovanek.cz/zvukovy-ptacek-cirka-karolinska
http://www.darovanek.cz/rappa-zvirata-se-zvukem-15cm-lezici
http://www.darovanek.cz/rappa-plys-zviratka-exot-zvuk-13cm (a tady tyto zvířátka jsou skoro zadarmo, krásně zpracované, perfektní zvuk - máme bučící krávu a řvoucího lva, dostane pod stromeček)
https://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/plysove-hracky/plysovy-slon-se-zvukem-23cm - tady tento nám má teprve přijít.
Z chovatelských potřeb: http://www.obchudekpropsy.cz/Hracka-Krakajici-havran-d5320.htm
http://hracky-pro-psy.heureka.cz/nobby-raven-latex-se-specialnim-zvukem-havran-19cm/
Jinak máme chrochtají latexové prase už přes 4 roky a stále chrochtá, plyšového pejska (z hraček pro děti) a ten štěká už víc než rok, potom mňoukající kočičku - ta je už němá, krákajícího havrana, kokrhajícího kohouta, kvákající žábu, švitořící andulku, bečící ovečku shaun,...

MIKI123
napsal(a):
Dobrý večer,
můj pes také miluje plyšáky s reálným zvukem zvířat..už má kdeco, ale zpívající andulku ne :)
Mohla byste mi prosím poslat link?
Moc děkuji a pěkný večer
M.
Dobrý večer, kupovala jsem ji někde v létě, už nevím v kterém eshopu. Ale řekla bych že tohle je ona, vzhled i velikost odpovídá: https://www.rappa.cz/plysova-andulka-se-zvukem-11-cm-2-druhy.html#202571644
Nemáte zač, ať má pejsek radost

napsal(a):
Tak to chápu, pes za vámi přijde jako za všemocnou bytostí a vy nejste schopná dát povel hračce, aby vydávala zvuky...
No přesně, přijde za mnou jako za tou co všechno dokáže a já ho zklamu a nedokážu mu ji opravit. Pořád mně to předhazuje, drcá do ní ať to spravím a já selžu
avalin
napsal(a):
Náš pejsek spíše ty míčky hlavně pískací, jednou dostal k vánocům jeden pískací míček jenže se zakutálel k sousedům a nešťastnou náhodou ho rozkousala (labradorka-Chita) takže tam máme tři díry, rozhodla jsem se mu ho koupit zas ale nikde ho nemůžu najít (je to jediný pískací míček který neroskouše)
Určitě pošlu fotku až ho na zahradě najdu.
Vlastně ani hledat nemusím je na mé profilové fotce přesně takový balónek jledám kdyby jste věděly kde ho sehnat určitě se ozvěte sem nebo na tento email
apertrais@seznam.cz.