Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2016 12:54
MarkyGro

XXX.XXX.10.26

Dobrý den, řešíme doma problém týkající se naší kočky..neustále čůrá pejskovi do pelechu. Přemýšleli jsme o odpuzovacím spreji..máte s ním někdo zkušenost? Mám obavy aby to neodpuzovala z pelechu také jeho. Případně prosím o nějakou radu jak tuhle situaci řešit.. Předem velice děkuji

17.11.2016 13:00
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tohle byste spíš měla zkusit řešit na "kočkách". Jinak co jsem tak pochopila, kočeny jsou hrdé bytosti a většinou jim něco vadí, když tohle dělají. Dáte odpuzovač na pelech a bude čůrat do postele. Má dostatek záchodů? Jak často to dělá? Kočka byla dřív než pes? Kdy to začala dělat, co se změnilo? Vyloučen zdravotní problém?

17.11.2016 13:14
MarkyGro

XXX.XXX.10.26

Andrýsek3 napsal(a):
Tohle byste spíš měla zkusit řešit na "kočkách". Jinak co jsem tak pochopila, kočeny jsou hrdé bytosti a většinou jim něco vadí, když tohle dělají. Dáte odpuzovač na pelech a bude čůrat do postele. Má dostatek záchodů? Jak často to dělá? Kočka byla dřív než pes? Kdy to začala dělat, co se změnilo? Vyloučen zdravotní problém?

Můj dotaz směřuje spíš na to, jestli odpuzovač bude mít nějakou učinnost i na hafika.. Jelikož ji je 7 let, ano..záchod a vše co potřebuje má. Zdravotní problémy vyloučeny. Dělá to jen jemu do pelechu a myslím si, že je to zůsobené tím, že je položeny na zemi. Dřív takhle čůrala na kobereček a předložku u vany..je to hold mrcha v tomhle..co je na zemi a neni to nabytek..počůrá. A dělá to prakticky netustále.

17.11.2016 21:00
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

MarkyGro napsal(a):
Můj dotaz směřuje spíš na to, jestli odpuzovač bude mít nějakou učinnost i na hafika.. Jelikož ji je 7 let, ano..záchod a vše co potřebuje má. Zdravotní problémy vyloučeny. Dělá to jen jemu do pelechu a myslím si, že je to zůsobené tím, že je položeny na zemi. Dřív takhle čůrala na kobereček a předložku u vany..je to hold mrcha v tomhle..co je na zemi a neni to nabytek..počůrá. A dělá to prakticky netustále.

Nevím, jestli jsou všechny odpuzovače stejné, ale kdysi jsem koupila pro psy, aby mi neokusovali magnolii. Když jsem to tam stříkla, málem jsem se poblila, hororový smrad. Do bytu je to snad jiné, fakt nevím. Ale obávám se, že co bude smrdět kočce, tak psu také. Kočku hlídat a jakmile se k pelechu jen přiblíží, vystartujte po ní, hoďte třeba novinama, s důrazným fuj. Mám dvě kočky(kočku a kocoura) které jsou venku-doma(dle libosti) a chovají se naprosto vzorně, nikdy nic neničili, neškrabali apod. Tam kam nesmí, stačilo zakázat, párkrát důrazné ne, když jen naznačili. Předpokládám, že kočka byla doma první a přišel pes. To bude tvrdší oříšek, ale postupovala bych stejně. Ovšem bylo by dobré(ale asi to nejde realizovat) aby v tu chvíli u toho pes nebyl, aby se za jedno nenervačil on, že je to na něj a za druhé, aby se nesnažil kočku pak vychovávat sám

17.11.2016 22:33
CHs Kasami

XXX.XXX.174.95

Kocku vypuste ven a nemusite resit sra.ky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2016 22:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

MarkyGro napsal(a):
Dobrý den, řešíme doma problém týkající se naší kočky..neustále čůrá pejskovi do pelechu. Přemýšleli jsme o odpuzovacím spreji..máte s ním někdo zkušenost? Mám obavy aby to neodpuzovala z pelechu také jeho. Případně prosím o nějakou radu jak tuhle situaci řešit.. Předem velice děkuji

Odpuzovací spreje nefungují. tečka.

řešení: nepouštět kočku k pelechu
číhat u pelechu třeba s rosítkem na kytky a kočce pokusy o vyměšování vysvětlit rovnou
jiný pelech, pokud je prasátko a čůrá na látkové věci, tak třeba proutěný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík