Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

berunka12

24.11.2016 19:47
berunka12

XXX.XXX.99.38

Dobrý den,
mám takový dotaz. Doma máme 4 měsíční štěndo křížence. Má být velkého plemene, jelikož rodiče jsou taky velkého plemene. Jeden z rodičů je hubený a druhý tlustý. Chodíme se psem cvičit. Pokaždé máme jiného cvičitele, jen pouze jeden nám stále říká, že pes je strašně tlustej a ať s ním začneme něco dělat. Je žravej o tom žádná. Co mě však zarazilo, když jsem se koukala kolik by měl teď v jeho věku vážit, tak váhu má OK. Žádná nadváha ani podvýživa. Po každé když tam přijdu, seřve mě jak malé dítě. Cvičitelka mi řekla, že štěně mám nechat celý den hlady a nažrat mu mám dát až večer. Jedná se o křížence labradora.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2016 19:56

Vyfoťte štěně z boku a zezhora a hoďte sem.

24.11.2016 20:12
machlena

XXX.XXX.96.13

Pokud cvičitelka řekne že čtyřměsíčnímu štěněti dát krmení jen večer tak to není podle mě člověk na správném místě. Pokud je pejsek obézní řeší se to úpravou jídelníčku a ne celodenní hladovkou. Být váma tak už k ní nejdu.

berunka12

24.11.2016 20:23
berunka12

XXX.XXX.99.38

Navíc i veterinářka říkala, že to je v pohodě. Je to prý štěně, tak není co řešit.

24.11.2016 20:31

Navíc při hubnutí se má naopak krmit vícekrát denně.

24.11.2016 22:14
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Na výcvikářku kašlete, jeslti má takový názory na výživu štěněte, tak že by mu to mohlo ublížit, dát ruce pryč! Dejte fotku, je lepší, když jsou štěňata velkých plemen spíš hubenější než tlustčí, kvůli kloubům..ale to neznamená hladovky..Lépe krmit, víckrát denně, a třeba teda míň pokud je teda tlustý, ale buh ví jak to je.

24.11.2016 23:00
CHs Kasami

XXX.XXX.174.95

Vy si cvičitelku platíte co ma po Vás co řvát? Kopněte ji do pr.ele a běžte jinam!

25.11.2016 11:40

Je to kříženec takže těžko říct jaká je jeho správná váha jak píšete. Ale štěně velkého plemene jak vám tady píšou je lepší udržovat spíš hubenější, kvůli kluobům.To že píšu hubenější neznamená podvÿživené smajlík To v jaké je štěně kondici vám nejlépe posoudí veterinář. když ho nevidíme nedá se soudit. Jinak od výcvikářky bych si třeba i poradit nechala, přece jen by měla mít se psy nějaké zkušenosti, ale aby po někom řvala, to nevím, se divím že tam někdo chodí cvičit. Hladovku pro štěně v žádném případě, krmit víckrát denně třeba v malých dávkách, ale před cvičením samozřejmě nekrmit.

25.11.2016 12:16
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Když už jsme u té váhy, ráda bych se zeptala i na svého psa. Teď co krmíme zátěžovkama, tak trochu nabral. A já pořád nevím, zda to na zimu nechat nebo zda má trošku shodit. Je mu rok a 4 měsíce, takže nechci aby nějak trpěly klouby.

Co myslíte? Případně vyfotím ještě zvrchu.

25.11.2016 12:40

marcelaamax napsal(a):
Když už jsme u té váhy, ráda bych se zeptala i na svého psa. Teď co krmíme zátěžovkama, tak trochu nabral. A já pořád nevím, zda to na zimu nechat nebo zda má trošku shodit. Je mu rok a 4 měsíce, takže nechci aby nějak trpěly klouby.

Bych řekla akorát, nechala bych ho tak.

25.11.2016 12:43
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bych řekla akorát, nechala bych ho tak.

Asi přes zimu nechám a na jaře něco shodíme .

A to pořád slýchám od lidí jak je hubený, ať mu dám nažrat

25.11.2016 12:45

marcelaamax napsal(a):

Je tak, jak má být, nic shazovat nepotřebuje.

25.11.2016 13:33
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):

Vypadá moc hezky, krásně nasvalený, řekla bych, že váha tak akorát.

25.11.2016 13:53
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Tak jo, tak ho nechám smajlík. On už takhle když sežere svojí dávku tak se tváří utrápeně, jako jestli to fakt bylo všechno

25.11.2016 13:58
inusanka

XXX.XXX.98.58

Pokud je venku a přijde silnější zima, mohl by malinko přibrat, ale jinak je tak akorát.

Neregistrovaný uživatel

25.11.2016 14:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Asi bych paní cvičitelku poslala do řiťky...dát psovi jíst 1x denně, to je děs...a ještě aby po mě řvala, to by si dobře naběhla! Nedejte se!

25.11.2016 14:02
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

inusanka napsal(a):
Pokud je venku a přijde silnější zima, mohl by malinko přibrat, ale jinak je tak akorát.

Neee, venku by zmrznul a trpěl . Válí se doma posteli

Neregistrovaný uživatel

25.11.2016 14:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

marcelaamax napsal(a):

Pěkný pes, akorát, tady bych ani nenabírala ani nehubla...nevím co to máte ale vypadá to něco jako ti naši x pitbull a za mě se mi teda ti vychrtlí šlachovití piťáci nelíbí... váš je krásný. a ke všemu má zajímavou barvu

Přidejte reakci

Přidat smajlík