Poradí někdo kvalitní CHS RTW?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2016 16:15
australáček

XXX.XXX.39.194

Dobrý den, můžete mi prosím poradit kvalitní CHS RTW? Ideálně kde se psy pracuji, skládají zkoušky než objíždí výstavy. Nehledám množirnu, kde se zbavují starých zvirat nebo zvířat nevhodných do chovu a kde to mrskaji jako Baťa cvičky, hledám malochov, je mi jedno kolik štěně bude stát. Preferuji fenku.

11.12.2016 16:42
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

australáček napsal(a):
Dobrý den, můžete mi prosím poradit kvalitní CHS RTW? Ideálně kde se psy pracuji, skládají zkoušky než objíždí výstavy. Nehledám množirnu, kde se zbavují starých zvirat nebo zvířat nevhodných do chovu a kde to mrskaji jako Baťa cvičky, hledám malochov, je mi jedno kolik štěně bude stát. Preferuji fenku.

Pošlete mi adresu nebo telefon, nemám zájem tady diskutovat.

11.12.2016 20:35
bhk

XXX.XXX.210.165

jahodapavel napsal(a):

To jste teda tomu nasadil korunu..

Zadavatelce konkrétní ch.st. nedoporučím neb neznám, ale zkuste si projít třeba klubové stránky.. http://www.rtw.cz/.

11.12.2016 21:43
australáček

XXX.XXX.39.194

jahodapavel napsal(a):

Omlouvám se, ale někdo, kdo se zbavuje 3 leteho psa a zároveň hledá někoho k uchovneni feny není pro mne člověk, od kterého bych chtěla poradit s výběrem CHS nebo dokonce od něj štěňátko.

11.12.2016 21:45
australáček

XXX.XXX.39.194

bhk napsal(a):

To jste teda tomu nasadil korunu..

Zadavatelce konkrétní ch.st. nedoporučím neb neznám, ale zkuste si projít třeba klubové stránky.. http://www.rtw.cz/.

Děkuji, právě jsem koukala a nemohla jsem odpoledne nic najít. No spis asi si domluvím pár osobních návštěv v CHS, v kterých se mi to bude zdát o.k. a uvidim.

11.12.2016 22:06
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

australáček napsal(a):
Omlouvám se, ale někdo, kdo se zbavuje 3 leteho psa a zároveň hledá někoho k uchovneni feny není pro mne člověk, od kterého bych chtěla poradit s výběrem CHS nebo dokonce od něj štěňátko.

Vaše škoda, nemohu se psy cvičit, protože nemohu chodit. ale vybírejte opatrně. vad je v chovu víc jak dost.

Neregistrovaný uživatel

11.12.2016 23:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

jahodapavel napsal(a):
Vaše škoda, nemohu se psy cvičit, protože nemohu chodit. ale vybírejte opatrně. vad je v chovu víc jak dost.

Třeba povahy, že ano, když nejsou ani 3 letí psi schopní sesmolit ZMku, a projít tou komedií na bonitaci...

12.12.2016 11:10
ivulka2

XXX.XXX.155.174

australáček napsal(a):

U pracovního plemene bych hledala a vybírala jinak než dle referencí na an. foru, pokud chcete se psem pracovat tak je dobré spíš objet vycvikové akce, mrknout na zvířata a podle toho hledat konkrétní spojení.U pracovnícvh plemen mají většinou dobré pracovní odchovy ti co se zbavují zvířat nevhodných k chovu, jelikož se nesnaží za každou cenu vše uchovnit a mužou si dovolit výběr.

Přidejte reakci

Přidat smajlík