Zuzu333

XXX.XXX.211.170
Dobrý den,
ráda bych si pořídila nějakého pejska, ale jelikož nejsem žádný odborník, potřebovala bych poradit...
Pejsek by byl v baráčku, ale jelikož jsem mladá, je tu možnost stěhování do bytu...
Jsem alergička (ne na srst) a mám ráda pořádek, tak nějakého nelínajícího.
Ráda chodím i na delší procházky nebo trávím hodně času venku, tak aby to se mnou zvládl...
Ráda bych ho naučila nějaké triky, aby byl mazlivý, hodný, takový pohodář, veselý... hlídat nemusí umět.
Velikostně něco středního.
Mě se osobně líbí bišonci a maltézáčci a tyhle podobné bílé chlupaté kouličky, z větších se mi hrozně líbí goldendoodle...
Děkuji za všechny nápady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Peruánský naháče osrstěný
Mě tam sedí kavalír, ale ten líná. Tak třeba pudl, to jsou miláčkové, nebo klidně jorkšírský teriér, asi menší než chcete. Ale jsou to veselý, učenlivý pejsci, pokud z něj neuděláte panenku, tak to jsou sportovci. Jeden s námi ušel úplně v pohodě 25km. A tak i ten bišonek a maltézák by šel. Pokud bude pes doma. Určitě můžete některého z nich. Goldendoodla tady snad ani neseženete. A je to kříženec za těžké prachy. Znala jsem labradoodla a byl teda úžasný, ale ne v ČR. Ale do nich bych asi nešla.
Jinak s tou srsti. Mám alergii na psy i.kočky a spí se mnou v posteli kotě a labrador.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nebo Lagotto
Zuzu333

XXX.XXX.211.170
Tak ty jsou úžasní, děkuji!