Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych mu dal blikačku na kolo, bílou na hlavu a červenou přivázat na ocas.
To nejlepší co může být. Mám na každého psa jinou barvu, vydrží 10 hodin. https://www.hs-online.cz/b2b-vet/productDetail.xhtml?produkt=obojek-dog-fantasy-svetelny-usb-cerveny-65-cm-1ks.

simacek123
napsal(a):
Prosim o radu, mam svému pejskovi koupit osvetleni na krk nebo je lepsi takova svitici cepicka, a jak resite osvetleni v zadu na ocasku, stacila by takova reflexni paska co rozdavali policajti.Dekuji Alzbeta.
Proboha, osvětlení na ocásku, čepička ? to z něj chcete mít vánoční stromeček nebo co jako ? Kupte mu normální reflexní obojek a je to.
napsal(a):
Proboha, osvětlení na ocásku, čepička ? to z něj chcete mít vánoční stromeček nebo co jako ? Kupte mu normální reflexní obojek a je to.
No, já si myslím, že si z nás jen někdo dělá srandu, nechtěla jsem se rozčilovat ještě na štědrý den, tak jsem nereagovala - ale napadlo mne totéž, co vás - pěkná blbost - čepička, ocásek...
simacek123
napsal(a):
Prosim o radu, mam svému pejskovi koupit osvetleni na krk nebo je lepsi takova svitici cepicka, a jak resite osvetleni v zadu na ocasku, stacila by takova reflexni paska co rozdavali policajti.Dekuji Alzbeta.
Proč rovnou nepořídit vánoční světýlka na baterky a neomotat celýho psa? Můžete si pod něj pak dát i dárky, když chvíli posedí.