Co pejsci dostali k Vánocům?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2016 08:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Pochlubte se, co vaši pejsci dostali pod stromeček a co hned zničili

26.12.2016 09:21
asurwic

XXX.XXX.36.3

sisi58 napsal(a):
Pochlubte se, co vaši pejsci dostali pod stromeček a co hned zničili

Trish zničil už pět ozdob ze stromečku a rozbil ozdobnou mísu, když kradl perníčky. Zato zachránil život šesti plyšákům - kdyby je ostatním psům nezabavil, tak by jim vykousli očíčka a vzniklými dírkami vytahali výplň.
Jinak hlavní dárek teprve půjdu fotit, tak se pochlubím až k večeru.

26.12.2016 11:40
sisi58

XXX.XXX.191.1

Letos byli pejsci zlobiví, že nic nedostali?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2016 11:46

Akimkova nadílka. Dostal mňamky od Marpu a Mapes, a zoo (zvířátka s reálnými zvuky). A zabalené má různé dobroty aby si užil rozbalování. Zatím všechno žije, u nás se hračky neničí. Akorát dobrot ubývá

26.12.2016 12:37

Jelikož měl mazel předevčírem i narozeniny, tak dostal dvě "pyramidy" od Reedog. Úspěch velký, takže včera večer před venčením už jsem ho kromě jiných skrýší nehledala v jedné noře, ale hned ve třech.

26.12.2016 12:53
asurwic

XXX.XXX.36.3

Tak jsem konečně nafotila náš hlavní vánoční dárek - psí batůžek od Ruffwearu. Z neznámého důvodu v něm Trish soustavně houká a zpívá, tak snad je to radostí.

26.12.2016 14:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

asurwic napsal(a):
Tak jsem konečně nafotila náš hlavní vánoční dárek - psí batůžek od Ruffwearu. Z neznámého důvodu v něm Trish soustavně houká a zpívá, tak snad je to radostí.

Jste si jistá, že na té první fotce má pejsek radost?

26.12.2016 14:20

U nás u trochu tradičně k Vánocům pes dostal pobyt s celou smečkou pod vánočním stromkem.

Dárky nekupuju. Kupuju potřebné věci a různá kousadla celoročně podle potřeby, tak k čemu. A tu kost, ze které se dělala hovězí polívka, bych stejně žádným kousadlem netrumfla.

26.12.2016 14:33
asurwic

XXX.XXX.36.3

sisi58 napsal(a):
Jste si jistá, že na té první fotce má pejsek radost?

S tím "zpívání radostí" jsem si dělala srandu. On vyje bez ohledu na náladu - někdy ho to prostě chytne, zvedne hlavu, našpulí čumák a spustí koncert. Navíc má obvykle naprosto nefotogenický kukuč.

Ale myslím, že dnes ráno byl šťastný až moc - tahal mi za rukáv, skákal jak pružinka, číhal na mě, lezl mi do náruče a dělal obtisky čumáčku na objektiv foťáku. Kupodivu poctivě dlabal i nové pamlsky a nesnažil se je nikde plivat nebo zahrabávat. Ještě se přitom olizoval a loudil další.

26.12.2016 14:56
tapina

XXX.XXX.211.36

asurwic napsal(a):

Zpívá koledy, ne? ;-)

Tady pséci dostali hračky, fenka nový kožený obojek a nějaké phytovety. Od hodné paní pytel plyšáků. Okamžitou vánoční radost zajistila jehněčí kost. Kocour dostal své oblíbené nezdravé kapsičky, ale radost mu udělaly balící papíry.

No všichni dohromady - bedna od banánů - společenská hra na celý večer.

26.12.2016 16:22
kobylatko

XXX.XXX.45.44

U nás jen pytlík psích piškotů a velká vepřová kost .No vynahradím mu to na narozeniny, ty má "za chvilku" .

26.12.2016 19:30
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

U nas kazdy 2 kosticky peclive zabalene aby jim trvalo nez je vybali a my ostatni si mohli rozbalit darky . Hlodaji, jsou hodni, hracky davam druhy den, kdyz mam cas si s nimi piradne poheat

26.12.2016 21:05

Lexaurin napsal(a):
U nas kazdy 2 kosticky peclive zabalene aby jim trvalo nez je vybali a my ostatni si mohli rozbalit darky . Hlodaji, jsou hodni, hracky davam druhy den, kdyz mam cas si s nimi piradne poheat

Já "pod stromeček" schraňuji co nejvíc ruliček od toaleťáku a kuchyňských utěrek. Do každé stačí pár granulí nebo pamlsků, z každé strany zamontovat, zabalit. Letos jsem se babrala s 15 dárečky, radost obrovská. Postupně hledal, po jednom si je nosil do postele, kde je rozbloval - vyšlo to na půl hodiny a my měli klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík