Dobrý den,
prosím, poradíte jaké nejkvalitnější granule pro štěně se dají koupit do 90, -/kg?
Štěně je bude dostávat občas k barf. Když někam pojedeme, aby nebyl problém a granule žralo - nebylo tak "fixované" jen na maso.
Známá doporučila Bosh, ale moc se mi složením nezdají. Našla jsem ještě Markus Muhle, ale je tam pár špatných recenzí, tak nevím.
Děkuji za návrhy
karo2702
napsal(a):
Dobrý den,
prosím, poradíte jaké nejkvalitnější granule pro štěně se dají koupit do 90, -/kg?
Štěně je bude dostávat občas k barf. Když někam pojedeme, aby nebyl problém a granule žralo - nebylo tak "fixované" jen na maso.
Známá doporučila Bosh, ale moc se mi složením nezdají. Našla jsem ještě Markus Muhle, ale je tam pár špatných recenzí, tak nevím.
Děkuji za návrhy
Taky máme 3 měsíčníí štěně a začali jsme částečně barfovat. Dávám granule Lukullus Junior a jsem spokojená. Co jsem si načetla takk k barfu se více hodí granule za studena lisované. Jinak každému psovi sedne něco jiného, ten Markus si taky chválí a pak se hodně opakuje ND, ty jsou o něco dražší. Jestli máte FB tak se přidejte do skupiny granuláři nebo barfování je toho tam spousty.