Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2017 17:22
karo2702

XXX.XXX.172.116

Dobrý den,
prosím, poradíte jaké nejkvalitnější granule pro štěně se dají koupit do 90, -/kg?
Štěně je bude dostávat občas k barf. Když někam pojedeme, aby nebyl problém a granule žralo - nebylo tak "fixované" jen na maso.
Známá doporučila Bosh, ale moc se mi složením nezdají. Našla jsem ještě Markus Muhle, ale je tam pár špatných recenzí, tak nevím.
Děkuji za návrhy

18.1.2017 08:58
macomb

XXX.XXX.200.139

karo2702 napsal(a):
Dobrý den,
prosím, poradíte jaké nejkvalitnější granule pro štěně se dají koupit do 90, -/kg?
Štěně je bude dostávat občas k barf. Když někam pojedeme, aby nebyl problém a granule žralo - nebylo tak "fixované" jen na maso.
Známá doporučila Bosh, ale moc se mi složením nezdají. Našla jsem ještě Markus Muhle, ale je tam pár špatných recenzí, tak nevím.
Děkuji za návrhy

Taky máme 3 měsíčníí štěně a začali jsme částečně barfovat. Dávám granule Lukullus Junior a jsem spokojená. Co jsem si načetla takk k barfu se více hodí granule za studena lisované. Jinak každému psovi sedne něco jiného, ten Markus si taky chválí a pak se hodně opakuje ND, ty jsou o něco dražší. Jestli máte FB tak se přidejte do skupiny granuláři nebo barfování je toho tam spousty.

20.1.2017 12:19
kacule

XXX.XXX.178.147

Taky mám 3 měsíční štěně :D dokrmuje mě první pytel Marcus mühle a jdu zkusit něco jiného, mozna psikovi tak úplně nesedí, ale bobky nejsou pevné a je toho odpadu docela dost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík