Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2017 19:43
keisy12

XXX.XXX.220.78

Zas a znova... už si nevím rady... v granulích se fakt nevyznám...Obracím se na vás. Fena BOC 1,5 let stará silně alergická na lepek a kukuřici. Chceme granule pouze s čerstvým nebo sušený masem. Nechceme žádné moučky, chemické konzervanty a barviva. Cena nehraje příliš velkou roli.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.2.2017 20:07

Wolfsblut

6.2.2017 20:09

Nebo třeba ještě Eden a Akela.

6.2.2017 20:20

keisy12 napsal(a):
Zas a znova... už si nevím rady... v granulích se fakt nevyznám...Obracím se na vás. Fena BOC 1,5 let stará silně alergická na lepek a kukuřici. Chceme granule pouze s čerstvým nebo sušený masem. Nechceme žádné moučky, chemické konzervanty a barviva. Cena nehraje příliš velkou roli.

Zas a znova dostanete stejné odpovědi (Akela, Eden, Wolfsblut, Purizon, Barking H., F4D,..), protože lepší nejsou.

Jak dopadl Bardog ?

6.2.2017 20:28
keisy12

XXX.XXX.220.78

A orijen ? ten mi připadá nejlepší.

6.2.2017 20:46

keisy12 napsal(a):

Proč ne, jen není nejlepší, ale stejně dobrý.

6.2.2017 22:36
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

keisy12 napsal(a):

Mě když po granulích průjmovali psi, to Orijen určitě nevylepšil. Nebyly to nejspíš stejné potíže, jako má vaše bordera, ale prostě za nás ne. A psům ani nechutnaly.

6.2.2017 22:56

lesnížínka napsal(a):
Mě když po granulích průjmovali psi, to Orijen určitě nevylepšil. Nebyly to nejspíš stejné potíže, jako má vaše bordera, ale prostě za nás ne. A psům ani nechutnaly.

Můj pes se nepo ani po čmajznutém syrovém špeku a z normální stravy schramstne skoro cokoliv a bez následků, ale na granule je taky cíťa. Orijen bych mohla dávat místo projímadla.

7.2.2017 06:30
Arni

XXX.XXX.36.7

Nám sedí Applaws. Měl jsem vzorek Bardog měst 70. Moc se mi do nich nechce.

7.2.2017 06:49

Tak u mého HW byl orijen zcela

Přidejte reakci

Přidat smajlík