Zas a znova... už si nevím rady... v granulích se fakt nevyznám...Obracím se na vás. Fena BOC 1,5 let stará silně alergická na lepek a kukuřici. Chceme granule pouze s čerstvým nebo sušený masem. Nechceme žádné moučky, chemické konzervanty a barviva. Cena nehraje příliš velkou roli.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Wolfsblut

Nebo třeba ještě Eden a Akela.

keisy12
napsal(a):
Zas a znova... už si nevím rady... v granulích se fakt nevyznám...Obracím se na vás. Fena BOC 1,5 let stará silně alergická na lepek a kukuřici. Chceme granule pouze s čerstvým nebo sušený masem. Nechceme žádné moučky, chemické konzervanty a barviva. Cena nehraje příliš velkou roli.
Zas a znova dostanete stejné odpovědi (Akela, Eden, Wolfsblut, Purizon, Barking H., F4D,..), protože lepší nejsou.
Jak dopadl Bardog ?

keisy12
napsal(a):
A orijen ? ten mi připadá nejlepší.
Proč ne, jen není nejlepší, ale stejně dobrý.

lesnížínka
napsal(a):
Mě když po granulích průjmovali psi, to Orijen určitě nevylepšil. Nebyly to nejspíš stejné potíže, jako má vaše bordera, ale prostě za nás ne. A psům ani nechutnaly.
Můj pes se nepo ani po čmajznutém syrovém špeku a z normální stravy schramstne skoro cokoliv a bez následků, ale na granule je taky cíťa. Orijen bych mohla dávat místo projímadla.

Tak u mého HW byl orijen zcela