Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2017 11:04
jenie

XXX.XXX.120.86

Dobrý den,
chtěla bych se svojí jorkšírkou chodit na brusle až se oteplí. Je jí jeden rok a měsíc. Zatím s ní chodím ráno běhat (většinou jenom na dvacet minut), cvičíme agility, umí aportovat, ale tolik jí to nebaví, aktivní je dost. V létě jsem s ní už dvakrát byla na cyklostezce, běžela jenom chvíli, jinak jsem jí vezla v ruce, aby si něco neudělala s kloubama. Kolik myslíte, že jí můžu nechat běžet, aby si něco neudělala? Jinak bych ji vezla.A jezdíte někdo s takhle malými psy na kole? (v košíku ji to hrozne nudí ).

13.2.2017 12:26
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Jork je pes jako kterýkoliv jiný. Navíc je to živý, akční teriér. nevidím nejmenší důvod, proč by nemohl běhat u bruslí nebo u kola! Samozřejmě, fyzičku je třeba budouvat postupně a s rozumem a je nutné naučit psa správnému chování, abyste si navzájem neublížili. Počet kilometrů závisí i na rychlosti pohybu, trénovanosti psa, pravidelnosti... budujte postupně, zvykejte. Svoji fenku znáte nejlíp Vy sama, takže jen Vy můžete odhadnout, co pro ni bude únosné.

13.2.2017 14:49
Katinec

XXX.XXX.73.206

Jezdila jsem s naší jorkšírandou na kole a naprosto v pohodě.5km v kuse zvládla bez problémů. Občas se vezla když se jelo déle, ale vzhledem k energii kterou stále měla i po příjezdu domů, bych se toho nebála.:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík