Penis psa, prosím o radu.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ttk

15.2.2017 14:52
Ttk

XXX.XXX.32.227

Dobré odpoledne všem. Prosím o radu.
Máme dvou letého psa středního vzrůstu.Je to milovník.Dneska jsem přišla domů a pes byl celý šťastný, že mě vidí až mu z toho vylezl pindík. Jenže mě absolutně nepřišel ten ud normálně vyhlížející. Byl celý nalitý, docela velký, ale jeho povrch vypadá hrozně, jakoby odřený, nebo popraskaný. Po chvilce mu zalezl. Já teď nevím jestli má nějaky problém a nebo jestli je to tím, že je prostě nadržený...Protože nad náma v baráku bydlí ještě další tři feny, j dna přestal před týdnem harat a druhá se asi chystá co nevidět. Nevíme co dělá když je doma sám, má plyšáka, ale nikdy jsem neviděla, že by na něj skákal, nema ani náznaky skakat nám na nohy nebo tak, a kdyz si hraje s fenkami tak je taky v pohodě...Do doby než některé nehara, to se chová jako každý pes.Vůbec nevím zda mám jít na veterinu. Mám to vyfocené, ale nevím zda je vhodné to sem dávat. Jinak uvažujeme o kastraci, přece jen tři feny dvakrát do roka harajici jsou pro něj zahul. Dík za odpovědi.

15.2.2017 15:23
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Pokojne sem tú fotku dajte tu sa nad tým nikto pohoršovať nebude :)
Predpokladám, že ak sa chová normálne a vkuse si to neolizuje tak sa nebude jednať o žiadny problém, ale z fotky by to malo byť vidno na isto.
A čo sa týka kastrácie tak za mňa áno, uľavilo by sa aj jemu keď má vkuse okolo seba háravky.

Ttk

15.2.2017 15:40
Ttk

XXX.XXX.32.227

Dobre vložím.
Vypadá to opravdu ošklivě. A já nevím zda mě to má znepokojovat a nebo zda je to jen nějaká forma intenzivnějšího vzrušení.
Toho pindíka si nelize, ale teď od ty doby co jsem přišla leží pořád na pelíšku, přitom normálně je dost jak to nazvat pritulnej až vlezlej, kdyby mohl šel by se mnou normálně i na záchod. Ale teď jen leží. Ale když ho zavolám tak přijde, vrtí ocasem nebo si lehá hned na záda že chce mazlit.
Nechci působit jako hloupá trubka, ale ten pindík se mi nelíbí, ale možná je to ok ale jestli ne tak to nechci podcenit, upřímně nevím jak všelijak může vypadat úd psa. Nejsem vet. Jinak nic mu z něho nekape. Díky moc.

15.2.2017 16:19
asurwic

XXX.XXX.36.3

Ttk napsal(a):
Dobre vložím.
Vypadá to opravdu ošklivě. A já nevím zda mě to má znepokojovat a nebo zda je to jen nějaká forma intenzivnějšího vzrušení.
Toho pindíka si nelize, ale teď od ty doby co jsem přišla leží pořád na pelíšku, přitom normálně je dost jak to nazvat pritulnej až vlezlej, kdyby mohl šel by se mnou normálně i na záchod. Ale teď jen leží. Ale když ho zavolám tak přijde, vrtí ocasem nebo si lehá hned na záda že chce mazlit.
Nechci působit jako hloupá trubka, ale ten pindík se mi nelíbí, ale možná je to ok ale jestli ne tak to nechci podcenit, upřímně nevím jak všelijak může vypadat úd psa. Nejsem vet. Jinak nic mu z něho nekape. Díky moc.

Ano, v podstatě je to "forma intenzivnějšího vzrušení". Nedělejte si s tím hlavu - je to úplně normální a psovi to opravdu nijak neuškodí - spíše naopak. Jen pokud ho bude "mít venku" dlouho, tak mu ho navlhčete vodou, aby pro něj zasouvání zpět nebylo nepříjemné a kvůli dření se o kůži i bolestivé.

Z počátku při erekci je penis psa hladký a růžový, ale během několika vteřin, kdy "je venku" a mělo by dojít ke svázání s fenou, se změní do této podoby, jak ztopoří. Je normální, že ho má takový oteklý, plný vystouplých žilek a s mírně zvrásněným povrchem. Kolikrát má po sobě i modré rýhy, bílo-mléčné jakoby podlitiny a jiné ještě hůře vypadající "úkazy". "Kapat" začne většinou až po pohybech pánví nebo po tření.

Popravdě má ještě podle fotky jeden z hezčích pindíků.

Ttk

15.2.2017 16:31
Ttk

XXX.XXX.32.227

Tak děkuji moc. Prostě je blbec jen tak moc vzrušenej. Hodně jsme o té kastraci doma mluvili, já jsem nejdřív nechtěla, ale když to teď vidím a je fakt, že když jedna z nich hara tak je chudák úplně hotovej. Takže se mu určitě uleví. Dekuji mockrát. Ulevilo se mi, že je to normální.

15.2.2017 16:41
asurwic

XXX.XXX.36.3

Ttk napsal(a):
Tak děkuji moc. Prostě je blbec jen tak moc vzrušenej. Hodně jsme o té kastraci doma mluvili, já jsem nejdřív nechtěla, ale když to teď vidím a je fakt, že když jedna z nich hara tak je chudák úplně hotovej. Takže se mu určitě uleví. Dekuji mockrát. Ulevilo se mi, že je to normální.

Není blbec a ani moc vzrušený - vždyť to je normální. Kolik lidí to "vydrží tak dlouho", jako musí většina psů. Když se naučí si takto pomoci sám, tak máte po problému - když začne moc čichat a blbnout, tak ho jen pošlete, ať "se jde uklidnit" a uvidíte, že za Vámi za půl hodiny přijde úplně vyměněný pes, který si bez problémů vedle háravky lehne a nechá ji na pokoji. Osobně jsem příznivcem spíše takového ulevení, než kastrace, ale rozmlouvat Vám to samozřejmě a zvláště v tomto případě nebudu.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík