Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

conniebttm

17.2.2017 20:59
conniebttm

XXX.XXX.26.79

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s Australáky- ráda bych si ho jednou pořídila a poslední dobou zjišťuji, že všechny články a tak je přechvalovaly. Prosím vás tedy o fotky, zážitky, problémy, řešení, rady, všechno... Díky moc!

17.2.2017 21:22
tralalák

XXX.XXX.14.251

Přihlaste se na FB do skupiny majitelů, chovatelů a milovníků australáků. Tam to po nějaké době poznáte sama.

Každý samozřejmě chválí své plemeno, já jsem s ausíky taky spokojená. Jedinou nevýhodu vidím množství v chlupů po bytě.

17.2.2017 21:27
kacule

XXX.XXX.158.193

Máme štěndo a výběru plemene nelituji, j estli to velmi inteligentní, bystrý a ochotný pes :).

Neregistrovaný uživatel

17.2.2017 22:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Dobrý den,
zaslechla jsem, že byl nedávno FCI uznán mini ausík. V USA už ho šlechtili dlouho a byl uznán AKC. Snad ho nazývají Americký ovčák.
Nevíte někdo něco bližšího?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2017 23:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,
zaslechla jsem, že byl nedávno FCI uznán mini ausík. V USA už ho šlechtili dlouho a byl uznán AKC. Snad ho nazývají Americký ovčák.

Je to miniaussie. Snaha by byla, ale nevím, že by se do toho organizace KC nebo FCI nějak hrnuly.

18.2.2017 00:07
Zrzavci

XXX.XXX.132.208

conniebttm napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s Australáky- ráda bych si ho jednou pořídila a poslední dobou zjišťuji, že všechny články a tak je přechvalovaly. Prosím vás tedy o fotky, zážitky, problémy, řešení, rady, všechno... Díky moc!

Honák nebo ovčák? Je mezi nimi zásadní rozdíl.

Neregistrovaný uživatel

18.2.2017 00:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.214.252

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,

AKC ho vede pod nazvem miniaturni americky ovcak.
http://www.akc.org/dog-breeds/miniature-american-shepherd/
Uznany 2015

Jinak hodne chovatelu ho chova jako mini australian shepherd, uznaneho pod jinymi registry (MASCA) a mam dojem, ze tenhle registr je s AKC na kordy (vadi jim ten nazev - mini american, asi)
http://mascaonline.com/buyer-beware-reminder/.

conniebttm

18.2.2017 09:43
conniebttm

XXX.XXX.26.79

Zrzavci napsal(a):
Honák nebo ovčák? Je mezi nimi zásadní rozdíl.

Ovčák :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík