Uživatel s deaktivovaným účtem

Do kdy by se měly štěňatům vybarvit oči? Jsou jim zítra čtyři týdny, a jeden má oči stále krásně modré. Nevadilo by mi kdyby to tak zůstalo.
napsal(a):
Do kdy by se měly štěňatům vybarvit oči? Jsou jim zítra čtyři týdny, a jeden má oči stále krásně modré. Nevadilo by mi kdyby to tak zůstalo.
Hnědé oči jsou v mládí tmavě mléčně modré, žluté oči jsou v mládí zelené, modré oči jsou v mládí takové stříbrno-modré téměř bez mléčného zakalení a vypadají úplně uměle - je na nich poznat na první pohled, že takové už zůstanou. Většinou co mají psi "hezky modré" oči dlouho a ne úplně tak tmavé, tak jim později zhnědnou do studené oříškové. Každopádně 4 týdny je vážně brzy a určitě se budou ještě měnit. Můj hafan měl třeba oči zelené až do čtyř měsíců a pak až začaly jantarovět.
bobina65
napsal(a):
Dobré ráno, hned vedle diskuze jsou články..bezbranné štěňata.. je tam vysvětleno jak to
s očima štěňat je, píší do dvou měsíců mají všechna modrá.
Když jsem si kdysi byla pro mého malinoise, tak měl v osmi týdnech černé oči a zůstalo mu to celej život, takže asi jak který štěně a možná i plemeno
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
conty
napsal(a):
Když jsem si kdysi byla pro mého malinoise, tak měl v osmi týdnech černé oči a zůstalo mu to celej život, takže asi jak který štěně a možná i plemeno
Mám teď úplně čerstvou zkušenost, kdy celý vrh maliňáků měl ještě v 6 týdnech žlutozelené oči - málem mě vezli nohama napřed! Přitom předchozí vrh feny měl v tom věku oči úplně tmavé - poradkyně chovu na to taky čuměla jak zjara, a pak najednou jak začali chodit pořádně ven, tak jim oči během 14 dnů úplně ztmavly. Myslím si, že to bylo tím, že do 6 týdnů vpodstatě nebyli venku, protože byly ty hrozný mrazy. Foto předtím a potom:.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Moje Attila měla modré ještě v 10 týdnech kdy jsem si ji brala, teď má takové ty zrzavé lví oči.

Musela jsem se podívat na fotky a můj měl tmavé oči téměř hned, jak je otevřel. V měsíci určitě.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám teď úplně čerstvou zkušenost, kdy celý vrh maliňáků měl ještě v 6 týdnech žlutozelené oči - málem mě vezli nohama napřed! Přitom předchozí vrh feny měl v tom věku oči úplně tmavé - poradkyně chovu na to taky čuměla jak zjara, a pak najednou jak začali chodit pořádně ven, tak jim oči během 14 dnů úplně ztmavly. Myslím si, že to bylo tím, že do 6 týdnů vpodstatě nebyli venku, protože byly ty hrozný mrazy. Foto předtím a potom:.
To je nádhera . Já si jej tenkrát brala začátkem prázdnin, takže byly venku od narození .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
conty
napsal(a):
To je nádhera . Já si jej tenkrát brala začátkem prázdnin, takže byly venku od narození .
Nejhorší bylo, že mi i PCH tvrdily, že se s tím nikdy nesetkaly, aby to měl celý vrh a zvlášť po feně co dává úplně tmavý oči... . Si neumíte představit tu hrůzu, když jsem přemýšlela, jak těm lidem, co si zazálohovali štěně perspektivní pro chov a vybrali si jméno vysvětlím, že tohle do chovu moc nebude...
Na druhou stranu je fakt, že denní světlo viděli vždycky jen pár munut denně, protože v -18°C a 40 cm sněhu ty malinkatý štěňátka brát ven fakt nešlo. Je to pro mě docela zajímavá zkušenost.

asurwic
napsal(a):
Hnědé oči jsou v mládí tmavě mléčně modré, žluté oči jsou v mládí zelené, modré oči jsou v mládí takové stříbrno-modré téměř bez mléčného zakalení a vypadají úplně uměle - je na nich poznat na první pohled, že takové už zůstanou. Většinou co mají psi "hezky modré" oči dlouho a ne úplně tak tmavé, tak jim později zhnědnou do studené oříškové. Každopádně 4 týdny je vážně brzy a určitě se budou ještě měnit. Můj hafan měl třeba oči zelené až do čtyř měsíců a pak až začaly jantarovět.
No, právě, že je má tak "hezky modré". Tak asi ta oříšková.

Oči má pěkné, o mnohem hezčí něž ty nohy...

napsal(a):
Oči má pěkné, o mnohem hezčí něž ty nohy...
Jo, to jo. Holt basetí předci se nezapřou.
Údajně kříženec baseta s bíglem, o čemž pochybuji. Má sedm měsíců a je k adopci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.110
lesnížínka
napsal(a):
To je nějaká fotomontáž ne? Bígl má hnědé oči...Mě se modré oči u psů také líbí(třeba huskouni).
Udajne se u biglu obcas modre oci vyskytnou, i u basetu, aspon Google to tvrdi.
"Údajně kříženec baseta s bíglem, o čemž pochybuji."
Chingis, ja v tom pejskovi naopak obe ta plemena zretelne vidim.
Co bude s maminkou Pepper, nechate si ji nebo ji taky najdete panicky?
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!