Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2017 04:12

Do kdy by se měly štěňatům vybarvit oči? Jsou jim zítra čtyři týdny, a jeden má oči stále krásně modré. Nevadilo by mi kdyby to tak zůstalo.

18.2.2017 05:59
bobina65

XXX.XXX.197.59

Dobré ráno, hned vedle diskuze jsou články..bezbranné štěňata.. je tam vysvětleno jak to
s očima štěňat je, píší do dvou měsíců mají všechna modrá.

18.2.2017 07:58
asurwic

XXX.XXX.48.203

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Do kdy by se měly štěňatům vybarvit oči? Jsou jim zítra čtyři týdny, a jeden má oči stále krásně modré. Nevadilo by mi kdyby to tak zůstalo.

Hnědé oči jsou v mládí tmavě mléčně modré, žluté oči jsou v mládí zelené, modré oči jsou v mládí takové stříbrno-modré téměř bez mléčného zakalení a vypadají úplně uměle - je na nich poznat na první pohled, že takové už zůstanou. Většinou co mají psi "hezky modré" oči dlouho a ne úplně tak tmavé, tak jim později zhnědnou do studené oříškové. Každopádně 4 týdny je vážně brzy a určitě se budou ještě měnit. Můj hafan měl třeba oči zelené až do čtyř měsíců a pak až začaly jantarovět.

18.2.2017 09:55
conty

XXX.XXX.103.249

bobina65 napsal(a):
Dobré ráno, hned vedle diskuze jsou články..bezbranné štěňata.. je tam vysvětleno jak to
s očima štěňat je, píší do dvou měsíců mají všechna modrá.

Když jsem si kdysi byla pro mého malinoise, tak měl v osmi týdnech černé oči a zůstalo mu to celej život, takže asi jak který štěně a možná i plemeno

18.2.2017 10:47
dadu

XXX.XXX.61.94

Můj rotík měl v pěti týdnech oči hnědé a má je hnědé stále. Je mu 9 měsíců.

Neregistrovaný uživatel

18.2.2017 10:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

conty napsal(a):
Když jsem si kdysi byla pro mého malinoise, tak měl v osmi týdnech černé oči a zůstalo mu to celej život, takže asi jak který štěně a možná i plemeno

Mám teď úplně čerstvou zkušenost, kdy celý vrh maliňáků měl ještě v 6 týdnech žlutozelené oči - málem mě vezli nohama napřed! Přitom předchozí vrh feny měl v tom věku oči úplně tmavé - poradkyně chovu na to taky čuměla jak zjara, a pak najednou jak začali chodit pořádně ven, tak jim oči během 14 dnů úplně ztmavly. Myslím si, že to bylo tím, že do 6 týdnů vpodstatě nebyli venku, protože byly ty hrozný mrazy. Foto předtím a potom:.

Neregistrovaný uživatel

18.2.2017 13:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Moje Attila měla modré ještě v 10 týdnech kdy jsem si ji brala, teď má takové ty zrzavé lví oči.

18.2.2017 14:00

Musela jsem se podívat na fotky a můj měl tmavé oči téměř hned, jak je otevřel. V měsíci určitě.

18.2.2017 17:48
conty

XXX.XXX.103.249

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mám teď úplně čerstvou zkušenost, kdy celý vrh maliňáků měl ještě v 6 týdnech žlutozelené oči - málem mě vezli nohama napřed! Přitom předchozí vrh feny měl v tom věku oči úplně tmavé - poradkyně chovu na to taky čuměla jak zjara, a pak najednou jak začali chodit pořádně ven, tak jim oči během 14 dnů úplně ztmavly. Myslím si, že to bylo tím, že do 6 týdnů vpodstatě nebyli venku, protože byly ty hrozný mrazy. Foto předtím a potom:.

To je nádhera . Já si jej tenkrát brala začátkem prázdnin, takže byly venku od narození .

Neregistrovaný uživatel

18.2.2017 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

conty napsal(a):
To je nádhera . Já si jej tenkrát brala začátkem prázdnin, takže byly venku od narození .

Nejhorší bylo, že mi i PCH tvrdily, že se s tím nikdy nesetkaly, aby to měl celý vrh a zvlášť po feně co dává úplně tmavý oči... . Si neumíte představit tu hrůzu, když jsem přemýšlela, jak těm lidem, co si zazálohovali štěně perspektivní pro chov a vybrali si jméno vysvětlím, že tohle do chovu moc nebude...
Na druhou stranu je fakt, že denní světlo viděli vždycky jen pár munut denně, protože v -18°C a 40 cm sněhu ty malinkatý štěňátka brát ven fakt nešlo. Je to pro mě docela zajímavá zkušenost.

19.2.2017 01:57

asurwic napsal(a):
Hnědé oči jsou v mládí tmavě mléčně modré, žluté oči jsou v mládí zelené, modré oči jsou v mládí takové stříbrno-modré téměř bez mléčného zakalení a vypadají úplně uměle - je na nich poznat na první pohled, že takové už zůstanou. Většinou co mají psi "hezky modré" oči dlouho a ne úplně tak tmavé, tak jim později zhnědnou do studené oříškové. Každopádně 4 týdny je vážně brzy a určitě se budou ještě měnit. Můj hafan měl třeba oči zelené až do čtyř měsíců a pak až začaly jantarovět.

No, právě, že je má tak "hezky modré". Tak asi ta oříšková.

19.2.2017 11:43
dadu

XXX.XXX.61.94

Ten je náádherný

23.2.2017 02:10
23.2.2017 07:01
vava69

XXX.XXX.136.28

Takovýhle oči kdyby měl

Tak s takovýma očima mám osobní probém Takové studené nečitelné oči nemám fakt ráda. Není nad teplou hnědou.

23.2.2017 10:55
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Takovýhle oči kdyby měl

To je nějaká fotomontáž ne? Bígl má hnědé oči...Mě se modré oči u psů také líbí(třeba huskouni).

23.2.2017 11:10
dadu

XXX.XXX.61.94

Má je krásné, modrou barvu miluju, ale u psích očí nějak ne e.

23.2.2017 11:24
rapotacka11

XXX.XXX.32.185

Asi bych z nich měla noční děs.
Působí až přízračně...

23.2.2017 11:28

Oči má pěkné, o mnohem hezčí něž ty nohy...

23.2.2017 16:40

Oči má pěkné, o mnohem hezčí něž ty nohy...

Jo, to jo. Holt basetí předci se nezapřou.

Údajně kříženec baseta s bíglem, o čemž pochybuji. Má sedm měsíců a je k adopci.

Neregistrovaný uživatel

23.2.2017 20:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.110

lesnížínka napsal(a):
To je nějaká fotomontáž ne? Bígl má hnědé oči...Mě se modré oči u psů také líbí(třeba huskouni).

Udajne se u biglu obcas modre oci vyskytnou, i u basetu, aspon Google to tvrdi.

"Údajně kříženec baseta s bíglem, o čemž pochybuji."

Chingis, ja v tom pejskovi naopak obe ta plemena zretelne vidim.
Co bude s maminkou Pepper, nechate si ji nebo ji taky najdete panicky?

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík