Mrazeny losos, ořez, kosti, ploutvicky...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2017 18:42
Pepina007

XXX.XXX.118.20

Zdravim, koupila jsem mrazene maso z lososa. Orez, kosti, ploutvičky...syrove...muzu si troufnout dat to trimesicnimu steneti krysarika? Varene ci syrove? Diky.

Civava 005

2.3.2017 18:48
Civava 005

XXX.XXX.118.20

Určitě bych mu dala jen ať si pochutna

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2017 18:54

Jistě že ale přiměřeně k velikosti

2.3.2017 19:11
conie

XXX.XXX.206.202

Nevařit, krmit syrové. Nic s kostmi nevařit, pes si se syrovými kostmi poradí, vařené jsou nebezpečné.

2.3.2017 19:18

Si myslím, že kosti rozvařené na kaši jsou stejně nebezpečné jako krupička.
Ale, syrové je cennější.

2.3.2017 19:27

To jsem zapomněla napsat, že rozhodně nevařit, páteř bych raděj nedávala, ploutve jo.U nás bylo pravidlem že pes nesměl dostat syrovou hlavu ryby z našich řek.Taťka byl rybář tak věděl asi proč, já si už důvod nepamatuju.Ovšem i každý pes je jiný, některý kosti pečlivě kouše, jiný je zhltne celé, nikdy se našim kost přesto nezapíchla.Ještě ohledně šupin v jiných případech, kdy koupíte celou rybu, lépe je šupiny odstranit, jsou pro psa nestravitelné a vyvolávají i zvracení.

2.3.2017 19:31
Pepina007

XXX.XXX.118.20

Díky moc, jen se toho trochu bojím u tak malého pejska.

2.3.2017 21:29
tlapinka

XXX.XXX.204.129

Jen taková doplňující informace - pokud to pejsek nesežere přímo z misky, tak kde se to čehokoliv dotkne, tam ulpí dost intenzivní rybí zápach. Proto já lososa krmím jen na zahradě, ale krysařík bude asi bytový

3.3.2017 07:21
Pepina007

XXX.XXX.135.122

tlapinka napsal(a):
Jen taková doplňující informace - pokud to pejsek nesežere přímo z misky, tak kde se to čehokoliv dotkne, tam ulpí dost intenzivní rybí zápach. Proto já lososa krmím jen na zahradě, ale krysařík bude asi bytový

Chcete mi naznačit, že až se mi bude večer cpát pod peřinu, tak bude smrdět jako mrož?

3.3.2017 07:42
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

Nebojte můj pidikocour to spráská na posezení, teď už je sice větší, ale před pár měsíci byl určitě malinký jako váš krysařík. A je možné, že až vás po snídani půjde oblíznout, nebude to úplně příjemná vůně.

3.3.2017 07:57

Pepina007 napsal(a):
Díky moc, jen se toho trochu bojím u tak malého pejska.

Tak příště kupte mletého norského lososa

3.3.2017 08:21
lu80

XXX.XXX.48.206

Pepina007 napsal(a):
Zdravim, koupila jsem mrazene maso z lososa. Orez, kosti, ploutvičky...syrove...muzu si troufnout dat to trimesicnimu steneti krysarika? Varene ci syrove? Diky.

Já to musím kombinovat s kuřecím...jinak se mi po... . Ale už jsme vychytali.

XXX189

3.3.2017 10:28
XXX189

XXX.XXX.89.103

Ble, před lety jsem koupila lososí ořez z vetamixu. Ten smrad z rukou jsem dostávala asi týden... O mnoho let později jsem koupila rybu z falca. Nevím, co to byl za druh, měla taková veliká očička... A ta voněla nádherně, čerstvě...

3.3.2017 11:53
Pepina007

XXX.XXX.251.255

XXX189 napsal(a):
Ble, před lety jsem koupila lososí ořez z vetamixu. Ten smrad z rukou jsem dostávala asi týden... O mnoho let později jsem koupila rybu z falca. Nevím, co to byl za druh, měla taková veliká očička... A ta voněla nádherně, čerstvě...

No dneska to otevru, tak snad me to nepovali...

Na konzervy Falco, konkretne z lososa, jaem slysela velkou chválu. Mate zkusenost?

3.3.2017 12:03
tlapinka

XXX.XXX.204.129

XXX189 napsal(a):

Ty s velkýma očíčkama jsme měli minulý týden - smrděly srovnatelně a ani je psi moc nechtěli...asi jsem na to nějaká háklivá

3.3.2017 12:20
tapina

XXX.XXX.11.212

Ten lososí ořez fakt smrdí, leckdy smrdí i normální losos z obchodu, častěji než jiné ryby, nevím proč. Nedávno jsem koupila gorbušu, že by třeba jsem si to dala i já, ale dostal to celé pes, nevonělo to moc pěkně. Podobně šproty, stříbrnice, žralok. Makrely zatím nikdy. Lososa jedině uzeného smajlík

Mletého bych nekoupila nikde nikdy nic.

Posledního jsem dělala v práci nějaké papíry, vzala jsem si psy s sebou a dostali jehněčí kosti, aby byli hodní. Říkala jsem si, budu muset koupit novou rohož, protože je to pořád trochu cítit. Úplně malinko, taková ta jehněčí vůně. Paní uklízečka si stěžovala, že je všude taková divná drť, tak jsem jí z legrace řekla, že se nám tu vysypala kostní drť, skoro deset tisíc na zemi, strašný smutek. Ale tak legrace, ví, že tu mám občas v chodbě psy. Včera našla v podkvětníku zbytek té kosti, takový špalíček 3*2 cm. Prej ať se přiznám.
No tak jo, měla jsem tu pséky, dostali 2 kosti.
Ona - nevěřím, oni by to schroupali - přiznejte se, co to je? - No tak dobře. Opravdu to chcete vědět? - Ne radši ne.
Takže dobrý.

3.3.2017 13:47

Aneb kde všude se dá schovat mrtvola smajlík
Nemůžu se rozhodnout jestli tím myslím barfshopy s mletým nebo dr., co to svádí na psy smajlík

3.3.2017 20:55
Terven

XXX.XXX.160.10

Když už jsme u těch ryb, nedávno jsem koupila mražené sardinky Kimbex v Kauflandu - chutnají a pro nás i ideální velikost čudliček smajlík

4.3.2017 07:27
Pepina007

XXX.XXX.118.20

Tak losos letel do popelnice a v rychlym sledu i hovezi s hrtanem a nejakejma pruduskama ci co...byl to neuveritelnej smrad. Vubec ne po mase a rybe, ale jakoby zluklej starej tuk...tak jsem poucena, uz koupim jen cerstvy...

4.3.2017 07:33

Pepina007 napsal(a):
Tak losos letel do popelnice a v rychlym sledu i hovezi s hrtanem a nejakejma pruduskama ci co...byl to neuveritelnej smrad. Vubec ne po mase a rybe, ale jakoby zluklej starej tuk...tak jsem poucena, uz koupim jen cerstvy...

To nemusíte, jen nekupujte Vetamix.

Přidejte reakci

Přidat smajlík