Civava 005

XXX.XXX.118.20
Určitě bych mu dala jen ať si pochutna
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jistě že ale přiměřeně k velikosti

Si myslím, že kosti rozvařené na kaši jsou stejně nebezpečné jako krupička.
Ale, syrové je cennější.

To jsem zapomněla napsat, že rozhodně nevařit, páteř bych raděj nedávala, ploutve jo.U nás bylo pravidlem že pes nesměl dostat syrovou hlavu ryby z našich řek.Taťka byl rybář tak věděl asi proč, já si už důvod nepamatuju.Ovšem i každý pes je jiný, některý kosti pečlivě kouše, jiný je zhltne celé, nikdy se našim kost přesto nezapíchla.Ještě ohledně šupin v jiných případech, kdy koupíte celou rybu, lépe je šupiny odstranit, jsou pro psa nestravitelné a vyvolávají i zvracení.
tlapinka
napsal(a):
Jen taková doplňující informace - pokud to pejsek nesežere přímo z misky, tak kde se to čehokoliv dotkne, tam ulpí dost intenzivní rybí zápach. Proto já lososa krmím jen na zahradě, ale krysařík bude asi bytový
Chcete mi naznačit, že až se mi bude večer cpát pod peřinu, tak bude smrdět jako mrož?

Pepina007
napsal(a):
Díky moc, jen se toho trochu bojím u tak malého pejska.
Tak příště kupte mletého norského lososa
XXX189

XXX.XXX.89.103
Ble, před lety jsem koupila lososí ořez z vetamixu. Ten smrad z rukou jsem dostávala asi týden... O mnoho let později jsem koupila rybu z falca. Nevím, co to byl za druh, měla taková veliká očička... A ta voněla nádherně, čerstvě...
XXX189
napsal(a):
Ble, před lety jsem koupila lososí ořez z vetamixu. Ten smrad z rukou jsem dostávala asi týden... O mnoho let později jsem koupila rybu z falca. Nevím, co to byl za druh, měla taková veliká očička... A ta voněla nádherně, čerstvě...
No dneska to otevru, tak snad me to nepovali...
Na konzervy Falco, konkretne z lososa, jaem slysela velkou chválu. Mate zkusenost?
XXX189
napsal(a):
Ty s velkýma očíčkama jsme měli minulý týden - smrděly srovnatelně a ani je psi moc nechtěli...asi jsem na to nějaká háklivá
Ten lososí ořez fakt smrdí, leckdy smrdí i normální losos z obchodu, častěji než jiné ryby, nevím proč. Nedávno jsem koupila gorbušu, že by třeba jsem si to dala i já, ale dostal to celé pes, nevonělo to moc pěkně. Podobně šproty, stříbrnice, žralok. Makrely zatím nikdy. Lososa jedině uzeného
Mletého bych nekoupila nikde nikdy nic.
Posledního jsem dělala v práci nějaké papíry, vzala jsem si psy s sebou a dostali jehněčí kosti, aby byli hodní. Říkala jsem si, budu muset koupit novou rohož, protože je to pořád trochu cítit. Úplně malinko, taková ta jehněčí vůně. Paní uklízečka si stěžovala, že je všude taková divná drť, tak jsem jí z legrace řekla, že se nám tu vysypala kostní drť, skoro deset tisíc na zemi, strašný smutek. Ale tak legrace, ví, že tu mám občas v chodbě psy. Včera našla v podkvětníku zbytek té kosti, takový špalíček 3*2 cm. Prej ať se přiznám.
No tak jo, měla jsem tu pséky, dostali 2 kosti.
Ona - nevěřím, oni by to schroupali - přiznejte se, co to je? - No tak dobře. Opravdu to chcete vědět? - Ne radši ne.
Takže dobrý.

Aneb kde všude se dá schovat mrtvola
Nemůžu se rozhodnout jestli tím myslím barfshopy s mletým nebo dr., co to svádí na psy

Pepina007
napsal(a):
Tak losos letel do popelnice a v rychlym sledu i hovezi s hrtanem a nejakejma pruduskama ci co...byl to neuveritelnej smrad. Vubec ne po mase a rybe, ale jakoby zluklej starej tuk...tak jsem poucena, uz koupim jen cerstvy...
To nemusíte, jen nekupujte Vetamix.