Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, myslíte že by jarní (2017)štěně kanadského retrívra mohlo jet s námi na dovolenou autem do vysokých Tater? Jen tak mě to zájímá, zatím žádné nemáme :) Samozřejmě by jsme za cestu několikrát zastavili a proběhli se.
V Tatrách je to pro psy na nic. Musí mít košík, špatný terén, natož pro štěně. Ale nevím jak moc budete výletovat atd.. Jinak doporučuji učit štěně na pobyt jinde ať už s vámi na dovče, nebo ponechání u příbuzných.. Ušetříte si mnoho starostí.. mít hlídání, na které je štěně zvyklé je j nezaplacení.

napsal(a):
Ahoj, myslíte že by jarní (2017)štěně kanadského retrívra mohlo jet s námi na dovolenou autem do vysokých Tater? Jen tak mě to zájímá, zatím žádné nemáme :) Samozřejmě by jsme za cestu několikrát zastavili a proběhli se.
Jasně, jen mu v závislosti na věku dopřejte adekvátní odpočinek.
Sarah01

XXX.XXX.155.34
Jedeme v létě do Alp a štěňáko zlatého retrívra narozené 27. ledna s sebou neberu, myslím, že by to něj bylo moc, ale plánujeme teda hodně náročné vysokohorské túry kolem Grossglockneru. Záleží na tom, jak moc náročné to budete mít vy. Do půl roku bych určitě nějaké náročné túry vypustila. Jinak přeju hodně radosti se prckem, kanadský retrívr je můj favorit
Zdravím, záleží na tom jak hafana navyknete. My jeli na zimní dovolenou do Italských alp se čtyřměsíčním stěnětem, pětiletým psem a ročním dítětem. Zvládlo se to na jedničku, letos jsme jeli zase :) Důležité je se toho nebát a nestresovat. Cesta byla naprosto v pohodě, jeli jsme na noc a během cesty byla jedna větší zastávka a dvě malé. Pobyt je třeba trochu upravit podle schopností štěněte, aby se moc nepřepínalo, ale se selským rozumem a aspoň malým citem pro situaci se dá zvládnout vše :) Hafany jsme brali i na letní dovolenou do Chorvatska, v pohodě zvládli i cestu trajektem.
My hafany bereme naprosto všude sebou, kde nám to dovolí...kde nám hafany nedovolí, tam nejedeme ani my :) Jsou to plnohodnotní členové rodiny.
Pupča
napsal(a):
Zdravím, záleží na tom jak hafana navyknete. My jeli na zimní dovolenou do Italských alp se čtyřměsíčním stěnětem, pětiletým psem a ročním dítětem. Zvládlo se to na jedničku, letos jsme jeli zase :) Důležité je se toho nebát a nestresovat. Cesta byla naprosto v pohodě, jeli jsme na noc a během cesty byla jedna větší zastávka a dvě malé. Pobyt je třeba trochu upravit podle schopností štěněte, aby se moc nepřepínalo, ale se selským rozumem a aspoň malým citem pro situaci se dá zvládnout vše :) Hafany jsme brali i na letní dovolenou do Chorvatska, v pohodě zvládli i cestu trajektem.
My hafany bereme naprosto všude sebou, kde nám to dovolí...kde nám hafany nedovolí, tam nejedeme ani my :) Jsou to plnohodnotní členové rodiny.
Omlouvám se, že vstupuji do tématu...ale museli jste mít nějaké povolení či jak to probíhalo při cestě do Chorvatska a na hranicích?
- Ještě tedy pejska nemáme, ale plánujeme štěně NO či RTW a jezdíme pravidelně každý rok a pejska bychom určitě chtěli brát s sebou. Mockrát děkuji.
Pupča
napsal(a):
Měli jsme sebou jen očkováky, psi máme načipované a registrované v národním registru a na backhome. Na hranicích nás nikdy nestavěli, jen jednou ve Švícarsku a tam jen nakukli do očkováků a jelo se dál. Ani nekontrolovali jestli jsou hafani připoutaní.
Tak super...mockrát děkuji.
Sarah01

XXX.XXX.155.34
Pupča
napsal(a):
Měli jsme sebou jen očkováky, psi máme načipované a registrované v národním registru a na backhome. Na hranicích nás nikdy nestavěli, jen jednou ve Švícarsku a tam jen nakukli do očkováků a jelo se dál. Ani nekontrolovali jestli jsou hafani připoutaní.
A jestli se tedy můžu zeptat, jak je převážíte? V klecích v zavadlovém prostoru nebo připoutané na zadních sedadlech? Děkuji.
Převážíme je buď na zadních sedadlech připnuté k sedačce, nebo v kufru připnuté k takovým okům, co máme zabudované v autě (už to tam bylo). Na koncovku, která se připíná do krabičky od pásu, jsem si ještě přišila karabinu, abych nebyla limitovaná počtem sedaček, protože nás většinou jede více. Třeba teď o Alp jsme jeli už podruhé jako blázni...šest lidí (z toho jedno malé dítě) a dva psi v autě, na autě rakev na lyže a za autem vozík s věcmi :D.
Sarah01

XXX.XXX.155.34
Super, díky, takže nemusí být v nutně v kleci. Jezdíme úplně stejně, tak jsem ráda, že nemusíme nic měnit
napsal(a):
Já v Tatrách popravdě nebyla, ale brácha tam jezdí pravidelně(bez psa) a co jsem viděla terén a i on mi právě říkal, že pro psa to v žádném případě není. Tedy ve Vysokých.