evis
napsal(a):
Zapomněla jsem dodat, že při podávání čehokoliv jiného než granulí má okamžitě průjem a to je při jeho chlupech mazec...
Tak to by chtělo mu srovnat zažívání normální stravou, aby mu nebylo tak špatně. Po jednom soustu psí paštiky se asi nepodělá. Já bych přešla na normální jídlo, je vidět, že mu granule už hodně zničily zažívání.
scylla
napsal(a):
Tak to by chtělo mu srovnat zažívání normální stravou, aby mu nebylo tak špatně. Po jednom soustu psí paštiky se asi nepodělá. Já bych přešla na normální jídlo, je vidět, že mu granule už hodně zničily zažívání.
Barfovali jsme a protože soustavně průjmoval, tak jsme přešli na granule. A barf opravdu ve složení jak má být..má citlivé zažívání od malinka, bohužel experimentovat se nevyplácí
Sarah01

XXX.XXX.11.195
Dávám normálně do granulí, u nás není problém s tabletou. A na klouby dávám radši sirup Aptoflex, taky do granulí.
evis
napsal(a):
Barfovali jsme a protože soustavně průjmoval, tak jsme přešli na granule. A barf opravdu ve složení jak má být..má citlivé zažívání od malinka, bohužel experimentovat se nevyplácí
Jen typ na to trávení, od malička jsme měli taky se zažíváním problém a velmi omezený výběr potravin. Zkusila jsme mu dávat toto: Wild Herbs Phytovet Digestive mix a velmi to pomohlo. Míchala jsem mu to buď do vařeného masa nebo nějaké dobré konzervy (s granulemi to vůbec nechtěl). Teď je v pohodě, je sice pořád trošku citlivější než jiní psi a párkrát v roce se stane se že má průjem ale třeba den či dva - jen ze sebe dostane co mu nesedlo. Teď už mu to nedávám, jen třeba při tom průjmu.
https://vitaminy-pro-psy.heureka.cz/wild-herbs-phytovet-digestive-mix-250g/recenze/?s=6#reviews.
evis
napsal(a):
To máte pravdu, proto bych granulemi opravdu nekrmila, zatím se podařilo srovnat zažívání pomocí normální stravy každému psovi, kterého jsme měli jak doma tak v azylu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

evis
napsal(a):
Zapomněla jsem dodat, že při podávání čehokoliv jiného než granulí má okamžitě průjem a to je při jeho chlupech mazec...
Pokud je na tom ten pes takhle tak bych nejprve odstranila příčinu toho průjmu, krevní rozbor, koprologie. Z kousku vařeného libového masa se neposere žádný pes, když mu do toho zamícháte prášek.
Kousek šunky (nebo toho, co má pes rád) - nasypat (vložit), zabalit. A hlavně, mít viditelně připraven další kousek k dispozici.
U nás to funguje skvěle - jak chce ten další kousek (čehoholi), rychle polkne ten první a neřeší, co je v něm . A tabletky máme opravdu veliké .
Funguje u obou našich psů.
Sarah01

XXX.XXX.11.195
jazzinka
napsal(a):
Koňský Alavis sypu rovnou do granulí a lehce zaleju vodou. Sice je nahořklý, ale psovi to evidentně nevadí.
Ten mám pro sebe a je přímo hnusný.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Pokud je na tom ten pes takhle tak bych nejprve odstranila příčinu toho průjmu, krevní rozbor, koprologie. Z kousku vařeného libového masa se neposere žádný pes, když mu do toho zamícháte prášek.
Tohle máme za sebou. Jeden kousek by zvládnout mohl.