Jak podáváte prášek?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2017 07:11
evis

XXX.XXX.74.184

Dobrý den, jak podáváte při krmení granulemi doplněk ve formě sypkého prášku? Potřebuji dostat do hafana kloub. výživu. Díky za zkušenosti. Eva.

15.3.2017 07:12
scylla

XXX.XXX.150.32

evis napsal(a):
Dobrý den, jak podáváte při krmení granulemi doplněk ve formě sypkého prášku? Potřebuji dostat do hafana kloub. výživu. Díky za zkušenosti. Eva.

Vezmu psí paštiku, udělá do sousta dirku, nasypu nebo strčím prášek, zapatlám, dám do huby.

15.3.2017 07:14
evis

XXX.XXX.74.184

evis napsal(a):

Zapomněla jsem dodat, že při podávání čehokoliv jiného než granulí má okamžitě průjem a to je při jeho chlupech mazec...

15.3.2017 07:17
scylla

XXX.XXX.150.32

evis napsal(a):
Zapomněla jsem dodat, že při podávání čehokoliv jiného než granulí má okamžitě průjem a to je při jeho chlupech mazec...

Tak to by chtělo mu srovnat zažívání normální stravou, aby mu nebylo tak špatně. Po jednom soustu psí paštiky se asi nepodělá. Já bych přešla na normální jídlo, je vidět, že mu granule už hodně zničily zažívání.

15.3.2017 07:19
evis

XXX.XXX.74.184

scylla napsal(a):
Tak to by chtělo mu srovnat zažívání normální stravou, aby mu nebylo tak špatně. Po jednom soustu psí paštiky se asi nepodělá. Já bych přešla na normální jídlo, je vidět, že mu granule už hodně zničily zažívání.

Barfovali jsme a protože soustavně průjmoval, tak jsme přešli na granule. A barf opravdu ve složení jak má být..má citlivé zažívání od malinka, bohužel experimentovat se nevyplácí smajlík

15.3.2017 07:22
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

Pokud je to alespoň trochu rozpustný ve vodě - tak nasypat do trošky vody a stříkačkou rovnou do pusy.

15.3.2017 07:22
rapotacka11

XXX.XXX.32.162

Maso se dá i ovařit, uvařit...

Sarah01

15.3.2017 07:24
Sarah01

XXX.XXX.11.195

Dávám normálně do granulí, u nás není problém s tabletou. A na klouby dávám radši sirup Aptoflex, taky do granulí.

15.3.2017 07:33
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

Taky dáváme aptoflex, ale stříkačkou - sám od sebe to moc nechce.

15.3.2017 07:44
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

evis napsal(a):
Barfovali jsme a protože soustavně průjmoval, tak jsme přešli na granule. A barf opravdu ve složení jak má být..má citlivé zažívání od malinka, bohužel experimentovat se nevyplácí smajlík

Jen typ na to trávení, od malička jsme měli taky se zažíváním problém a velmi omezený výběr potravin. Zkusila jsme mu dávat toto: Wild Herbs Phytovet Digestive mix a velmi to pomohlo. Míchala jsem mu to buď do vařeného masa nebo nějaké dobré konzervy (s granulemi to vůbec nechtěl). Teď je v pohodě, je sice pořád trošku citlivější než jiní psi a párkrát v roce se stane se že má průjem ale třeba den či dva - jen ze sebe dostane co mu nesedlo. Teď už mu to nedávám, jen třeba při tom průjmu.

https://vitaminy-pro-psy.heureka.cz/wild-herbs-phytovet-digestive-mix-250g/recenze/?s=6#reviews.

15.3.2017 07:47
scylla

XXX.XXX.150.32

evis napsal(a):

To máte pravdu, proto bych granulemi opravdu nekrmila, zatím se podařilo srovnat zažívání pomocí normální stravy každému psovi, kterého jsme měli jak doma tak v azylu.

15.3.2017 07:48
Iliena

XXX.XXX.44.250

Já rozmíchám v trošce vody a přidám tam jednu lžíci dobrý konzervy. Takhle mi to sní bez problémů, když jsem ji to dala do masa koukala se na mě jak kdybych jí zkazila večeři

15.3.2017 07:55
inusanka

XXX.XXX.98.58

Já v sýru - máme rituál, ráno vcucne snídani, dostane trojúhelníček s vitamínovou tabletkou a když potřebuju jiné, tak ji prostě nahradím jinou, jak je zvyklá tak jenom klapne a je to.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2017 08:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

evis napsal(a):

Pokud je na tom ten pes takhle tak bych nejprve odstranila příčinu toho průjmu, krevní rozbor, koprologie. Z kousku vařeného libového masa se neposere žádný pes, když mu do toho zamícháte prášek.

15.3.2017 08:04
noemi

XXX.XXX.209.214

Kousek šunky (nebo toho, co má pes rád) - nasypat (vložit), zabalit. A hlavně, mít viditelně připraven další kousek k dispozici.
U nás to funguje skvěle - jak chce ten další kousek (čehoholi), rychle polkne ten první a neřeší, co je v něm . A tabletky máme opravdu veliké .

Funguje u obou našich psů.

15.3.2017 08:19
jazzinka

XXX.XXX.41.2

Koňský Alavis sypu rovnou do granulí a lehce zaleju vodou. Sice je nahořklý, ale psovi to evidentně nevadí.

Sarah01

15.3.2017 09:25
Sarah01

XXX.XXX.11.195

jazzinka napsal(a):
Koňský Alavis sypu rovnou do granulí a lehce zaleju vodou. Sice je nahořklý, ale psovi to evidentně nevadí.

Ten mám pro sebe a je přímo hnusný.

15.3.2017 11:56
evis

XXX.XXX.74.184

rapotacka11 napsal(a):
Maso se dá i ovařit, uvařit...

Ano, to známe smajlík.

15.3.2017 11:58
evis

XXX.XXX.74.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud je na tom ten pes takhle tak bych nejprve odstranila příčinu toho průjmu, krevní rozbor, koprologie. Z kousku vařeného libového masa se neposere žádný pes, když mu do toho zamícháte prášek.

Tohle máme za sebou. Jeden kousek by zvládnout mohl.

15.3.2017 12:00
evis

XXX.XXX.74.184

Díky všem, něco vybereme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík