Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2017 16:20
Petr F

XXX.XXX.142.54

Dobrý den,
už jsem přečetl několik článků ohledně postavení uší u NO (i diskuze tady na ifauně). Přesto bych byl rád, pokud byste mi řekli názor na možnost postavení uší u NO s PP. Jde jim na 6 měsíců, jsou to sourozenci. Je ještě nějaká šance? Jsou krmeni Happy dogem Supreme, od přezubování přidávám vápník (1/2 dávkování). Ještě bych rád napsal, že se jim uši ještě nikdy zcela nepostavily (nejde tedy o dočasnou neplechu během přezubování).
Moc děkuji za jakoukoliv reakci.
P.

16.3.2017 16:40
scylla

XXX.XXX.150.32

Chce to nějaké rozumné krmení a vývar z kůží a prasečích nožiček.

Neregistrovaný uživatel

17.3.2017 09:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Petr F napsal(a):
Dobrý den,
už jsem přečetl několik článků ohledně postavení uší u NO (i diskuze tady na ifauně). Přesto bych byl rád, pokud byste mi řekli názor na možnost postavení uší u NO s PP. Jde jim na 6 měsíců, jsou to sourozenci. Je ještě nějaká šance? Jsou krmeni Happy dogem Supreme, od přezubování přidávám vápník (1/2 dávkování). Ještě bych rád napsal, že se jim uši ještě nikdy zcela nepostavily (nejde tedy o dočasnou neplechu během přezubování).
Moc děkuji za jakoukoliv reakci.
P.

Toto musíte okamžitě vylepit - už včera bylo pozdě, ale třeba se to ještě povede zachrániít.
Prasečí nožičky jsou fajn, ale tohle opravdu nespraví, a bez vylepení to nespravíte žádným krmením, na to klidně zapomeňte.

17.3.2017 09:54
anonymx

XXX.XXX.27.66

Nevím, nevím, za mé dlouholeté zkušenosti s NO se vylepením nezměnilo vůbec nic. Prostě když je ucho měkké, tak je snaha marná...

Neregistrovaný uživatel

17.3.2017 10:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

anonymx napsal(a):
Nevím, nevím, za mé dlouholeté zkušenosti s NO se vylepením nezměnilo vůbec nic. Prostě když je ucho měkké, tak je snaha marná...

Já mám zkušenosti s dobrmany po kupírování, a tam z úplně ležatého ucha z úzkou základnou uděláte lepením ucho stojaté, i když je u moderních lymfatičnějších typů poměrně měkké.
Tady je průšvih, že to doteď nikdo neřešil, takže vylepením se může neště něco zachránit, a pokazit na tomto už nic nejde.

17.3.2017 10:36
anonymx

XXX.XXX.27.66

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já mám zkušenosti s dobrmany po kupírování, a tam z úplně ležatého ucha z úzkou základnou uděláte lepením ucho stojaté, i když je u moderních lymfatičnějších typů poměrně měkké.
Tady je průšvih, že to doteď nikdo neřešil, takže vylepením se může neště něco zachránit, a pokazit na tomto už nic nejde.

Jenže u dobrmanů to probíhalo mnohem dřív a hlavně to ucho "zpevnila" jizva po kupírování.

Neregistrovaný uživatel

18.3.2017 07:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

anonymx napsal(a):
Jenže u dobrmanů to probíhalo mnohem dřív a hlavně to ucho "zpevnila" jizva po kupírování.

Lepila jsem lidem i hodně pokažený uši u starších psů, a pár ovčáků už jsem taky lepila . Teď nemám čas to stahovat, ale později sem hodím teď nové fotky štěněte BOM, kterýmu se jako jedinýmu z vrhu nikdy nepostavily uši, a jak vypadaly po týdenním vylepení

Neregistrovaný uživatel

18.3.2017 08:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Tady ty fotky - štěně je sice o dva měsíce mladší, ale tohle je rozdíl po pár dnech vylepení:.

18.3.2017 10:28
anonymx

XXX.XXX.237.213

Jenze ty 2 mesice jsou rozhodujici. BOM by se pravděpodobně po ukončení prezubeni postavily samy. Ale 6ti mesicni NO uz je pravdepodobnost skoro nulova.

Neregistrovaný uživatel

18.3.2017 10:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

anonymx napsal(a):
Jenze ty 2 mesice jsou rozhodujici. BOM by se pravděpodobně po ukončení prezubeni postavily samy. Ale 6ti mesicni NO uz je pravdepodobnost skoro nulova.

Ano 2 měsíce jsou hodně, a té maliňačce by se možná postavily, ale ten sklad vzadu, jak byla ta chrupavka ohnutá by jí nejspíš už zůstal. Nicméně jsem lepila i NO v pozdějším věku, a celkem úspěšně .
Tohle už je dost pozdě, a neříkám, že se to spraví, protože ta chrupavka dostala docela na frak tím, jak je tam ten záhyb, ale rozhodně bych to zkusila, protože tím jde jenom získat - tady už nic pokazit nejde.

18.3.2017 11:23
anonymx

XXX.XXX.237.213

Ano, zkazit uz to nejde.Ale nadeje je fakt nulovs.

3.4.2017 22:26
LípaSY

XXX.XXX.13.26

Mám štěně NO a uši mu drží od mala. Jedno hůře. Ale nyní ve 4mes už krásně drží. Strava: barf. Přidáváme do žrádla dávku kolagenu. Jinak ve žrádle má kuřecí krky, dropy a vůbec pestré složení. Štěně jak ze žurnálu. Strava dle všeho je alfou a omegou..

Přidejte reakci

Přidat smajlík