Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Badiik

26.3.2017 15:18
Badiik

XXX.XXX.107.2

Dobrý den zajímalo by mě jestli se v ČR dá sehnat nějaký pořádný řetěz na krk psa jako obojek. V Americe je značka Big dog chains ale za jejich cenu to nekoupí asi nikdo z ČR. Nechci obyčejný řetízek, chci nějaký řetěz se šířkpu alespoň 15mm. Předem dík.

Slečna Neznámá

11.4.2017 19:43
Slečna Neznámá

XXX.XXX.224.77

Tak to tady asi neseženete :D. Ale proč řetěz? Proti tahání vám to fakt nepomůže .

Tedysek

11.4.2017 20:27
Tedysek

XXX.XXX.0.245

Badiik napsal(a):
Dobrý den zajímalo by mě jestli se v ČR dá sehnat nějaký pořádný řetěz na krk psa jako obojek. V Americe je značka Big dog chains ale za jejich cenu to nekoupí asi nikdo z ČR. Nechci obyčejný řetízek, chci nějaký řetěz se šířkpu alespoň 15mm. Předem dík.

Zeptala bych se nějakého kováře nebo klempire.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 06:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Další co si bude honit své mini ego na drsně vypadajícím psu

12.4.2017 07:45
a.durackova

XXX.XXX.139.12

Je to retiazkový obojok a vyzerá fakt pekne, kukla som do goooogla, ale príde mi, že by mohol ťahať chlpy, takže pekný na pohľad, pre psa asi nič moc.

Tedysek

12.4.2017 07:45
Tedysek

XXX.XXX.46.62

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Další co si bude honit své mini ego na drsně vypadajícím psu

Mě se to třeba líbí. Bígl se mi na tenkým obojku duši a pak typicky biglovsky chrci. Kdybych sehnala široký řetízek tak mužem na zkoušky. Ne všechno je o egu. Teda doufám v to.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 10:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.249

Tedysek napsal(a):
Mě se to třeba líbí. Bígl se mi na tenkým obojku duši a pak typicky biglovsky chrci. Kdybych sehnala široký řetízek tak mužem na zkoušky. Ne všechno je o egu. Teda doufám v to.

Já si představuji jak sedí american bully a má na sobě ten mega řetěz a vedle něj stojí týpek kérku styl mexický rukáv a tváří se drsně

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 10:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.249

Tedysek napsal(a):

A proč ho na tom obojku škrtíte? Naši psi jsou oproti bíglovi jednou takoví a mají jednořádkové řetízky a nikdo se neškrtí ani nedusí...

12.4.2017 10:29
balisek

XXX.XXX.131.211

Zde je trochu nešťastně použité slovo "řetěz". Většina lidí včetně mě si automaticky představí nějakého bulla s pěti kily železa na krku a plešatého týpka s kérkou.

Pak jsem si na netu vyhledala obojky "Big dog chains" a zjistila, že místo očekávané hrůzy se jedná o poměrně elegantní placaté řetízky:
https://www.bigdogchains.com/.

Tedysek

12.4.2017 10:43
Tedysek

XXX.XXX.46.62

A proč ho na tom obojku škrtíte? Naši psi jsou oproti bíglovi jednou takoví a mají jednořádkové řetízky a nikdo se neškrtí ani nedusí...

Já ho nedusim. Ale někdy prostě zatáhne.

12.4.2017 11:24
koňadra

XXX.XXX.128.31

balisek napsal(a):
Zde je trochu nešťastně použité slovo "řetěz". Většina lidí včetně mě si automaticky představí nějakého bulla s pěti kily železa na krku a plešatého týpka s kérkou.

Pak jsem si na netu vyhledala obojky "Big dog chains" a zjistila, že místo očekávané hrůzy se jedná o poměrně elegantní placaté řetízky:
https://www.bigdogchains.com/.

Musím říct, že jsem si taky nejprve představovala otetovaného a vyholeného týpka s bullem na nějakým obrovským řetězu, ale ty obojky z odkazu jsou fakt pěkný, slušely by i jiným plemenům než jen bull. Ale cca 300 doláčů je 9500 Kč, tak to je už dost velká pálka, tolik tedy do obojku rozhodně nedám.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 12:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Mě ty obojky přijdou taková snobárna...jo hodily by se o klipu Lady Gaga kde účinkovali její německé dogy...pokud je ovšem na krku neměly samozřejmě je každého věc co svému psu dá, ale jak píší ostatní, pod názvem řetěz jsme si okmažitě představila drsně se tvářícího blb*čka s bullem.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Tedysek napsal(a):

Pokud Vám pes tahá, tak na zkoušky raději ještě nechoďte - i cviky na vodítku musí být podle ZŘ na PROVĚŠENÉM vodítku, takže s tahajícím psem vás rozhodčí jednou napomene, a pak vyhodí...

Tedysek

12.4.2017 15:52
Tedysek

XXX.XXX.46.62

Pokud Vám pes tahá, tak na zkoušky raději ještě nechoďte - i cviky na vodítku musí být podle ZŘ na PROVĚŠENÉM vodítku, takže s tahajícím psem vás rozhodčí jednou napomene, a pak vyhodí...

To já samozřejmě vím. Netahá, jen v určitých situacích zatáhne. Třeba v lese když má čerstvou stopu prasete. Na cvicaku je milionový a vloni nám tam řekli ať to zkusíme. Já nemám potřebu zkoušek, ale jednou bych to zkusila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík