Množitelka Petra Cedelinova

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2017 13:44
fujina

XXX.XXX.228.75

Dobry den, znate nekdo nebo jste o ni slyseli? Vzali jsme si od ni steně.Donesla nam k brance štene spinave a smradlave chtela za nej jen pytel granuli Propesko 10kg.Moc se snama nechtela ani bavit.Odpovedela na par mojich otazek a rychle sla do vnitr.Kolem baraku uvazany zlaty retrivra za barakem ohari.Podle moji zname ma toho nasvedomi hodne.
Znate tu pani nekdo?

1.4.2017 13:50
lavacca

XXX.XXX.218.25

fujina napsal(a):
Dobry den, znate nekdo nebo jste o ni slyseli? Vzali jsme si od ni steně.Donesla nam k brance štene spinave a smradlave chtela za nej jen pytel granuli Propesko 10kg.Moc se snama nechtela ani bavit.Odpovedela na par mojich otazek a rychle sla do vnitr.Kolem baraku uvazany zlaty retrivra za barakem ohari.Podle moji zname ma toho nasvedomi hodne.
Znate tu pani nekdo?

Tím, že jste si od ní štěně vzali za těchto podmínek, jste ji v tom množení podpořili.

Nevím, co Vám bude platné, že by jí někdo znal ? Dokud bude poptávka, bude i nabídka..

1.4.2017 13:51
fujina

XXX.XXX.228.75

Jasny, ale ja jsem to nevedela...az kdyz mi to rekla znama.

Neregistrovaný uživatel

1.4.2017 14:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Mně připadá, že pytel Propesko za štěně moc velký "vejvar" není.
Spíš to byla nějaká nešťastnice, která chtěla žít s pejskama a přerostlo jí to přes hlavu. Možná někdo psychicky nemocný. Tohle nemůže být o kšeftu.

Neregistrovaný uživatel

1.4.2017 14:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Anebo jste se s paní tohoto jména kvůli něčemu nepohodly, tak jí chcete trochu protáhnout internetem. To je teď dost populární!

1.4.2017 14:50
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Spíš to byla nějaká nešťastnice, která chtěla žít s pejskama a přerostlo jí to přes hlavu. Možná někdo psychicky nemocný. Tohle nemůže být o kšeftu.

Taky tak.

1.4.2017 15:11
Lorie161

XXX.XXX.66.112

fujina napsal(a):
Znate tu pani nekdo?

Nepochopím lidi co si vezmou špinavé a smradlavé štěně a ani nevidí, kde žije, modlete se, aby bylo zdravé.

jolyha

1.4.2017 15:20
jolyha

XXX.XXX.229.101

fujina napsal(a):
Znate tu pani nekdo?

Vám příjde normální vyzvednou si pa smradlavé štěně nekde u bránky za pytel granulí? No, tak paní rozhodně není množitel pro peníze, pytel granulí, ještě takhle "kvalitních"... Proč by se s vámi měla bavit? Vy jsme evidentně chtěli štěně skoro zadarmo, ona se ho chtěla zbavit a tím je transakce dokončena. Nemůžete čekat chovatelský servis. Doufejte, že pes bude zdravý, nechte ho odčervit a za pár dní poté, mějte ho rádi. To je asi tak vše, kd\yž už jste udělali tu blbost, že jste si takové štěně vzali. Jen mě udivuje vaše věta "já jsem to nevěděla" - až když mi to řekla známá. To jste si tam pro to štěně sama neyla a neviděla jste to? Nebo co chcete řešit? Pokjud by mi někdo donesl štěně v tomto stavu k vrátkům, otočím se a prchám... ale pokud chcete psa zadarmo, tak co čekáte, že můžete dostat?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2017 15:55

Špinavé a smradlavé štěně?...tak pokud nejste psí červený kříž, tak nechápu, proč jste si ho vzali...apriori na co si teď stěžujete?

A i pes "zadarmo" nebo za cenu očkování se dá pořídit v normálním stavu...čisté a nesmradlavé štěndo (i když někdy jsou i piplaná štěňata schopná se zaprasit během chvíle)...v každém případě s láskou a péčí odchované...

1.4.2017 17:13
Markéta80

XXX.XXX.176.2

fujina napsal(a):
Jasny, ale ja jsem to nevedela...az kdyz mi to rekla znama.

Ten přístup Vám přišel ok? mě by to teda normální nepřišlo. Dokud budou takoví zájemci o štěně tak bude nabízet i když za pytel granulí to snad ani na kšeft nemá. Vaše volba že jste si takové štěně vzali, snad bude ok.

1.4.2017 17:21
lavacca

XXX.XXX.218.25

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Tady to ale není o tom, zda na tom ta ženská vydělá, ale o tom, že množí. To mnoho lidi dělá i proto, že mají odbyt na štěňata. Trochu pochybuji, že by taková osoba štěňata krmila kvalitně, odčervovala a očkovala,... takže suma sumárum přivede na svět dalších xx kříženců, kterých se zbaví za pytel granuli a další hárání to zase řešit nebude, však se zase rozdají...

1.4.2017 17:40
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Markéta80 napsal(a):
Ten přístup Vám přišel ok? mě by to teda normální nepřišlo. Dokud budou takoví zájemci o štěně tak bude nabízet i když za pytel granulí to snad ani na kšeft nemá. Vaše volba že jste si takové štěně vzali, snad bude ok.

Kdo prodá/daruje štěně křížence za pytel levných granulí pro matku štěňat, se jich potřebuje zbavit, co nejrychleji. Takže to, že bylo štěně špinavé a smradlavé mne nepřekvapuje.

Spíš nechápu, co chce zadavatelka "řešit" - tohle není množírna.

1.4.2017 18:01
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Fiona.Praha napsal(a):
Kdo prodá/daruje štěně křížence za pytel levných granulí pro matku štěňat, se jich potřebuje zbavit, co nejrychleji. Takže to, že bylo štěně špinavé a smradlavé mne nepřekvapuje.

Spíš nechápu, co chce zadavatelka "řešit" - tohle není množírna.

Měla to řešit na místě, já vždy jela k chovatelce s tím že uvidím na místě a pokud by se mě cokoliv nezdálo jedu domů. ne si vzít špinavé štěně a doma pak řešit co mě to prodala za štěně, moje blbost. Vždy jsem měla dostatek času abych si štěně prohlédla s chovatelkou vše probrala. zase pokud to štěně je za 200 tak nemůžu očekávat stejný přístup jako od chovatelky. Ale je to o tom že štěně můžu odmítnout, poděkovat a hledat jinde. Řešit to doma je už pozdě.

1.4.2017 18:16
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Markéta80 napsal(a):
Měla to řešit na místě, já vždy jela k chovatelce s tím že uvidím na místě a pokud by se mě cokoliv nezdálo jedu domů. ne si vzít špinavé štěně a doma pak řešit co mě to prodala za štěně, moje blbost. Vždy jsem měla dostatek času abych si štěně prohlédla s chovatelkou vše probrala. zase pokud to štěně je za 200 tak nemůžu očekávat stejný přístup jako od chovatelky. Ale je to o tom že štěně můžu odmítnout, poděkovat a hledat jinde. Řešit to doma je už pozdě.

Myslím, že nemůžete srovnávat.
Mezi vámi a zadavatelkou je velký rozdíl. Vy jste jeli do CHS pro psa s PP za několik tisíc (teda předpokládám ). Zadavatelka si jela pro štěně za pytel granulí (našla jsem od 189, -), tak snad nemohla očekávat navoněný obývák a vymydlená štěňata.

1.4.2017 18:22

Fiona.Praha napsal(a):
Mezi vámi a zadavatelkou je velký rozdíl. Vy jste jeli do CHS pro psa s PP za několik tisíc (teda předpokládám ). Zadavatelka si jela pro štěně za pytel granulí (našla jsem od 189, -), tak snad nemohla očekávat navoněný obývák a vymydlená štěňata.

Samozřejmě že to není pravidlo, ale i za pytel granulí můžete dostat čisté, vymazlené štěně ( i když asi ne očkované), třeba z opravdu náhodného nechtěného spojení.
Zas na druhou stranu, jestli bylo štěně se sourozenci a matkou v kotci - ohrádce venku, tak se zmazané za 1/2 dne.
Je to celé divné.

1.4.2017 20:18
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Fiona.Praha napsal(a):

Tak ale brát si ho nemusela, taky bych nečekala extra přístup ale pokud by bylo viditelně špinavé, smrdělo nevzala bych ho. Ani ne každý chovatel prodává štěně ve 100% stavu ale spíš bych to brala že nečekám nic extra a pokud bych si takové štěně i vzala už to neřeším. Nebyl by důvod, prostě bych to tak brala že je to štěně zadarmo a paní se jich potřebuje zbavit. Buď si to štěně vezmu nebo ne To jsme mohla zjistit i u chovatelky že neni vše ak by mělo být, štěně neni zcela ok a nekoupím, pokud koupím pak neni důvod si stěžovat. Ano jela jsme na místo že domů jedu se štěnětem ale kdybych zjistila že ne vše je ok musela bych odmítnout. Naštěstí jsme zatím vždy měla štěstí a vše bylo ok.

1.4.2017 20:38

Měla jsem psa s PP, bez PP, teď křížence...samozřejmě někde cena symbolická, někde vyšší, ale to u mě zas až tak nerozhoduje, lidé co mi štěně prodávali, tak vždycky měli starost kam jejich odchovanec půjde, takže takový to popovídání bylo vždycky...dle mého je na tom vidět vztah lidí ke svým zvířatům...takže když jsem odjížděla měla jsem vždy komplet info, jakéže to naše psí miminko je, co má rádo, co nemá rádo, jaký mělo režim krmení, jak se projevuje mezi štěňaty atd atd...viděla jsem vztah těch lidí k mamince resp. k oběma rodičům štěňat...a prodávající si mohli udělat obrázek o mě a věřte, že u každého z mých psů, jsem následně podávala "hlášení" jak se pejsek má, jak roste a pod...byla jsem o to požádána...

Chci tím prostě říct, že zatím jsem nepocítila rozdíl při odebrání špičkového štěněte z nejlepšího chovu v ČR a mezi odběrem kříženců...je to o lidech...

Nečekám extra přístup, ale troufám si říct, že poznám od koho si odeberu vypiplané, vymazlené a opečovávané štěně...

PS: když jsme si odváželi našeho psa, tak byl taky jak prasátko...když jsme už byli na odchodu, tak ještě blbnul se svým bráškou a vzhledem k tomu, že bylo po dešti a štěňata skončila v rozrytým záhonu, tak jsme si opravdu nevezli vymydlenýho šamponka

1.4.2017 20:53
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Markéta80 napsal(a):
Tak ale brát si ho nemusela, taky bych nečekala extra přístup ale pokud by bylo viditelně špinavé, smrdělo nevzala bych ho. Ani ne každý chovatel prodává štěně ve 100% stavu ale spíš bych to brala že nečekám nic extra a pokud bych si takové štěně i vzala už to neřeším. Nebyl by důvod, prostě bych to tak brala že je to štěně zadarmo a paní se jich potřebuje zbavit. Buď si to štěně vezmu nebo ne To jsme mohla zjistit i u chovatelky že neni vše ak by mělo být, štěně neni zcela ok a nekoupím, pokud koupím pak neni důvod si stěžovat. Ano jela jsme na místo že domů jedu se štěnětem ale kdybych zjistila že ne vše je ok musela bych odmítnout. Naštěstí jsme zatím vždy měla štěstí a vše bylo ok.

Taky bych si štěně vzala, kdybych ho viděla třeba v inzerátu a jela tam pro něj a táhla pytel granulí (nebo měla připravených 200, -). Vzala bych si i smraďocha, doma vykoupala, nakrmila, odčervila, odblešila, naočkovala a začala milovat a vychovávat.
Ale neměla bych potřebu psát o člověkovi, který mi "hodil" smradlavé štěně přes plot za 200, -.
To nechápu - o co zadavatelce jde? Ale protože se už pravděpodobně neobjeví, nedozvíme se nic, zbudou jen dohady a domněnky.

1.4.2017 20:59
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Měla jsem psa s PP, bez PP, teď křížence...samozřejmě někde cena symbolická, někde vyšší, ale to u mě zas až tak nerozhoduje, lidé co mi štěně prodávali, tak vždycky měli starost kam jejich odchovanec půjde, takže takový to popovídání bylo vždycky...dle mého je na tom vidět vztah lidí ke svým zvířatům...takže když jsem odjížděla měla jsem vždy komplet info, jakéže to naše psí miminko je, co má rádo, co nemá rádo, jaký mělo režim krmení, jak se projevuje mezi štěňaty atd atd...viděla jsem vztah těch lidí k mamince resp. k oběma rodičům štěňat...a prodávající si mohli udělat obrázek o mě a věřte, že u každého z mých psů, jsem následně podávala "hlášení" jak se pejsek má, jak roste a pod...byla jsem o to požádána...

Chci tím prostě říct, že zatím jsem nepocítila rozdíl při odebrání špičkového štěněte z nejlepšího chovu v ČR a mezi odběrem kříženců...je to o lidech...

Nečekám extra přístup, ale troufám si říct, že poznám od koho si odeberu vypiplané, vymazlené a opečovávané štěně...

PS: když jsme si odváželi našeho psa, tak byl taky jak prasátko...když jsme už byli na odchodu, tak ještě blbnul se svým bráškou a vzhledem k tomu, že bylo po dešti a štěňata skončila v rozrytým záhonu, tak jsme si opravdu nevezli vymydlenýho šamponka

Asi jste nikdy neviděla psa/štěně smraďocha. Je rozdíl mezi ušpiněným (zabahněným...) a fakt smradlavým, slepeným psem/štěnětem.
Na smraďocha nestačí jedna koupel, musí jich být víc za sebou několik dní po sobě .

To máte jako u lidí - když se někdo spotí, ušpiní a třeba týden se nebude mýt, je to rozdíl oproti někomu, kdo nebyl ve vaně měsíce nebo roky.
Chápete ten rozdíl

1.4.2017 21:41

Fiona.Praha napsal(a):
Asi jste nikdy neviděla psa/štěně smraďocha. Je rozdíl mezi ušpiněným (zabahněným...) a fakt smradlavým, slepeným psem/štěnětem.
Na smraďocha nestačí jedna koupel, musí jich být víc za sebou několik dní po sobě .

To máte jako u lidí - když se někdo spotí, ušpiní a třeba týden se nebude mýt, je to rozdíl oproti někomu, kdo nebyl ve vaně měsíce nebo roky.
Chápete ten rozdíl

Ale jo, to samozřejmě chápu...
Chtěla jsem tím jen naznačit, že i opečovávané štěňátko může při odběru vypadat jako prasátko...

A ano máte pravdu, se skutečně smradlavým a slepeným štěnětem jsem se nesetkala a ani ho asi neumím "vyrobit", přestože psy (i štěňata) koupu minimálně, tak se z nic nikdy nestali smradlavá slepená stvoření...

2.4.2017 09:02
lavacca

XXX.XXX.218.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Přesně to jsem měla na mysli. I štěně zdarma/symbolickou cenu či za pytel granuli může byt opečovávané. A pokud to tak není, tak si buď štěně nevezme nebo si nebudu stěžovat.

Stala se nám nehoda, měli jsme křížence, dali jsme je za 500, - s tim, ze jsme předávali vymazlená zdravá štěňátka. A s většinou novych majitelů jsme v kontaktu dodnes. Rozhodne jsme na tom nezbohatli, za tu dobu nez sli k novým majitelům snědli tolik masa, domácích vajec, atd. Při odběru dostávali "manuál" ohledně krmeni, atd. A byla domluva, ze kdyby cokoli, at se ozvou, ze se vším poradíme. Takže ano, vše je o lidech a jejich přístupu ke zvířatům.

3.4.2017 07:55
Iliena

XXX.XXX.182.253

lavacca napsal(a):
Přesně to jsem měla na mysli. I štěně zdarma/symbolickou cenu či za pytel granuli může byt opečovávané. A pokud to tak není, tak si buď štěně nevezme nebo si nebudu stěžovat.

Stala se nám nehoda, měli jsme křížence, dali jsme je za 500, - s tim, ze jsme předávali vymazlená zdravá štěňátka. A s většinou novych majitelů jsme v kontaktu dodnes. Rozhodne jsme na tom nezbohatli, za tu dobu nez sli k novým majitelům snědli tolik masa, domácích vajec, atd. Při odběru dostávali "manuál" ohledně krmeni, atd. A byla domluva, ze kdyby cokoli, at se ozvou, ze se vším poradíme. Takže ano, vše je o lidech a jejich přístupu ke zvířatům.

Přesně tak, taková nehoda se stala u feny rodičů. Štěňata jsme dávali za 400, pomáhala jsem s hledáním nových majiřeků a rozhodně jsme je nedali každému kdo si o ně řekl. Trvali jsme na osobním setkání, popovídání, dokonce jsem si kontrolovala přes internet adresy (i o tom nám někteří lhali). Štěňata jsme dávali až po 8 týdnech i s malým balením granulí, naočkovaná, odčervená.

Souhlasím, že je to o lidech a lze si pořídit štěňatko za pár peněz z dobrých podmínek. Vůbec nechápu jak si může nekdo vzít stěně přes plot a ještě v takovém stavu. Zadavatelka by se měla stydět a ne si tu stěžovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík