Zdravím a omlouvám se, za tohle téma s inzercí, ale nechcete někdo Scalibor, který není na blechy, ale jen na komáry, pakomáry a klíšťata? Originál zabalený, doba použitelnosti je do roku 2019. Poslala bych ho jen za dobírku, kolik to může být,70, -Kč? Pokud máte někdo zájem, napiště mi adresu do soukromých zpráv, pošlu ho.
Abych to vysvětlila, jak jsem k němu došla- berte to i jako třeba varování.
Léta (skoro 10 let)jsem nakupovala od Krmení. A vždy jsem byla spokojená. Ale za poslední zhruba rok se hrozně zhoršili. To, že mi zboží dojde za 3 až 4 dny, jsem neřešila, vždy objednávám s předstihem, daleko víc mi vadilo, že jsem musela párkrát urgovat dodávku- zapomněli na mně.Ale nerada něco měním, ale už jsem byla nalomená, že změním dodavatele, ale váhala jsem.. A před 14 dny jsem si ještě objednala granule pro psa, s tím, že mám dost bodů do věrnostního programu a vezmu si právě za body Scalibor. Jako mnohokráte před tím, jsem platila převodem. U granulí, co jsem chtěla, měli napsáno, že sice nejsou skladem, ale naskladní do 24 hodin, tak jsem do toho šla. To byla středa dopolodne. Další úterý dopoledne se nic nedělo, tak se kouknu na stránky Krmení a granule stále naskladňují do 24 hodin. Vybral jse tedy jiné za stejnou cenu a volám tam. Paní nejprve projevila údiv, že mi nikdo nevolal a pak mi řekla, že to takhle nejde měnit objednávku a že mi do půl hodiny dá vědět. No a zavolala, že nemám placeno. Takže jsem zas vše pozjišťovala, mám Fiobanku, takže platba odešla hned ten den, volám zas, nadiktovala jsem nové granule a že se mi ještě ozvou. Za dvě hodiny volala jiná paní, že vše je v pořádku a granule hned posílají. To bylo úterý okolo druhé hodiny. Ve čtvrtek mi došla zpráva, že zboží chystají k expedici. Takže jsem odepsala, ať mi do pátku pošlou granule + obojek, nebo vrátí peníze. Nato mi odpověděli písemně, že nemůžu čekat brzké dodání, když neplatím včas (platba prokazatelně došla ten den, co bylo objednáno).Nicméně, v pátek vše došlo, ale, ačkoli, obojek na jejich stránkách věrnostního programu je proti blechám, mě došel jiný. A protože moje fenka je alergická na bleší kousnutí a ne na pakomáry, je mi na nic. Nicméně, už se s touto firmou nebudu dohadovat. V dobách stále větší konkurence evidentně nemají zájem o zákazníka a tudíž budu brát od dodavatele, který zájem má.Nikdo neřekl ani pardon. A tak jsem tedy přišla k Scaliboru, který je mi nanic, ale někomu třeba poslouží. Jarka.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám taky se zasíláním nedávnou zkušenost, PPL mi zašantročila balík, naštěstí jsem to měla platit při převzetí (to mě asi osvítilo-dost peněz) Kdybych se nezajímala, kde balík je, tak čekám dodnes...jo a jednou mi místo sendvičovače za pár stovek došli extra sluchátka za několik tisíc (musela jsem to vrátit, škoda ).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Obojek nechci, ale vyjádřím se k krmeni.cz, prostě katastrofa, nedáavli vědět co se děje, jestli se něco děje s objednávkou nebo neděje...pak jsem přešla na ezoocentrum a maximální spokojenost, od září ale BARFujem takže už z eshopu nic neobjednávám, krom teda hladové feny, dřív jsem brala maso z maso pro psy, ale po dnešní návštěvě stránek jsme taky byla nucená odejít...minulý týden jsem tam brala 1kg vepř.hrubomletého za 27 Kč a dneska ho měli za 45 Kč, masakr...
Já byla s Krmením dlouho spokojená, dokonce často ráno jsem objednala a večer už došla sms o expedici. Ale bejvávalo, no když nechtěj zákazníky, nebudou. Krmím hlavně masem, kamarádka má velkou chovku, tak beru Vetamix, zdražovali o pár korun. Teď začla brát i někoho jiného, zdá se mi lepší, cena jen o málo víc.
S obojkem už nebudu experimentovat a asi se vrátím ke starému, dobrému a ověřenému Kiltixu. Nějakou dobu jsem ho nebrala, páč si doma ztěžovali, že smrdí, ale zas fungoval na sto procent.
amiš
napsal(a):
Já byla s Krmením dlouho spokojená, dokonce často ráno jsem objednala a večer už došla sms o expedici. Ale bejvávalo, no když nechtěj zákazníky, nebudou. Krmím hlavně masem, kamarádka má velkou chovku, tak beru Vetamix, zdražovali o pár korun. Teď začla brát i někoho jiného, zdá se mi lepší, cena jen o málo víc.
S obojkem už nebudu experimentovat a asi se vrátím ke starému, dobrému a ověřenému Kiltixu. Nějakou dobu jsem ho nebrala, páč si doma ztěžovali, že smrdí, ale zas fungoval na sto procent.
Tak já jsem s Krmením zatím spokojená, letos opět objednávka bez problémů.
My taky používáme KILTIX-matka sice ze začátku láteřila, že smrdí, ale už jsme si na to zvykli a nevadí nám to.Jeden rok jsem koupila nějaký jiný (nepamatuji si značku) a to byl děs, klíšťat mraky, takže jsem kupovala k tomu ještě spot ony , takže další rok opět kiltix a opět z Krmení .