adela.05

XXX.XXX.210.164
Dobrý den,
prosím o radu při změně granulí. Četla jsem zde mnoho diskusí na téma granule s výbornými rozbory složení a proto prosím o radu zde. Momentálně krmím téměř rok Eukanubou Dermatosis z důvodu citlivosti psa na obiloviny (ječmen, oves) a občasnými kožními problémy. Psovi přestaly chutnat a musím přidávat maso nebo konzervu. Jinak je velice žravý a nikdy jsem neměla problém při přechodu na jiné granule (před zjištěnou citlivostí). Ráda bych granule s vysokým obsahem masa bez zmíněných obilovin. Zatím u mě vede ANF Canine Holistic Grain Free Salmon, Taste of Wild a Wolfsblut.
Předem děkuji za Vaše názory a doporučení.
Adéla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kdyby mě pes žral jen masové, tak bych vyzkoušela Orijen, ale jsou dražší.
adela.05

XXX.XXX.210.164
Na ceně tolik nezáleží.
notregistered

XXX.XXX.211.82
ANF holistic gf salmon maso má. Asi 17% lososa a 13% kuřete.40% sacharidů. Kilo za 190kč, což já teda za granule nedám.. ale mně se nikdo neptal..
Totw meal, meal, zbytky z rajčat a vajec.. takto si pořádnou stravu pro psa nepředstavuji.
Orijen adult dog: 33 masa včetně krků a srdcí.. Six fish: 42 masa... problém je vláknina, je jí tam pro některé psy moc, musíte zkusit.
Wolfsblut hodně moc receptur, krmivo je to kvalitní.
34 masa má Green valley.. přes 50% Wide plain puppy a active..
Bezobilné ND psané 34 maso a něco ještě vzadu..
Dost je v Purizon adult ryba, Eden, Akela, Aatu.
No a abyste věděli sami.. čerstvé maso dělte třemi a sušené nechat tak. A meal není maso.
Nejdříve zkusit menší sáček, protože třeba WB jsou bylinkové, ND rybí fakt rybí.. a tak.
adela.05

XXX.XXX.210.21
Děkuji za rady