Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2017 10:28
verca.fontanka

XXX.XXX.185.70

Doporučuji Ti mrknout na https://www.krasneplaze.cz. Pro svého pejska a sebe si určitě tu vysněnou pláž, třeba rovnou v Chorvatsku vybereš .

Neregistrovaný uživatel

4.5.2017 10:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Taky záleží co má člověk za psa... Ale slyšela jsem že italové psy muliji (samozřejmě dobře vychované) oproti chorvatům...

Evžen56T

30.6.2017 20:16
Evžen56T

XXX.XXX.65.67

Určitě si taky vybereš na booking.com. Dá se tam najít plno zajímavých, cenově dostupných míst. A také doporučuji využít cashbacku - dostaneš 4.15 % z celkové částky zpět. :) Více info zde > https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/cestovani/booking.com.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2017 20:24

Na jih bych psa nikdy nevzala. Ad 1 zdravotní rizika, ad 2 z vedra by byl otrávený. Naopak absolutně nadšený byl ze severnějších pláží - Normandie nebo Dánsko. Žádná v ČR neobvyklá zákeřná nemoc, žádné vražedné housenky...

30.6.2017 21:08
Lexaurin

XXX.XXX.25.105

Prave jsme v Chorvatsku Živogošče Mala Duba a . Jezdime od CK Novalja kazdorocne- nabizi pobyty se psy. Loni od nich Šolta, pred tim Hvar... vsude super. Mam chladici podlozku a v apartmanu klimu. V aute take

Míra H.

30.6.2017 22:33
Míra H.

XXX.XXX.79.4

A kdo se vlastně ptá a na co?

Zase jen reklama.

1.7.2017 09:28
noemi

XXX.XXX.64.236

Lexaurin napsal(a):
Prave jsme v Chorvatsku Živogošče Mala Duba a . Jezdime od CK Novalja kazdorocne- nabizi pobyty se psy. Loni od nich Šolta, pred tim Hvar... vsude super. Mam chladici podlozku a v apartmanu klimu. V aute take

Jakou chladici podlozku mate?

1.7.2017 10:55
Lexaurin

XXX.XXX.183.119

noemi napsal(a):
Jakou chladici podlozku mate?

Chladící podložka Scruffs Self - Cooling Mat M

https://www.superzoo.cz/galerie/1_31917/chladici-podlozka-scruffs-self-cooling-mat-m-original.jpg.

1.7.2017 13:16
noemi

XXX.XXX.64.236

Lexaurin napsal(a):
Chladící podložka Scruffs Self - Cooling Mat M

https://www.superzoo.cz/galerie/1_31917/chladici-podlozka-scruffs-self-cooling-mat-m-original.jpg.

A spokojenost?
Jen se divam, ze v superzoo je podlozka pekne predrazena .

1.7.2017 15:00
Lexaurin

XXX.XXX.183.119

noemi napsal(a):
A spokojenost?
Jen se divam, ze v superzoo je podlozka pekne predrazena .

Spokojenost- chladi dobre, nemusi se davat do lednicky- presne neco takoveho jsem potrebovala . Zkuste pohledat jinde, ja myslim levnejsi tu samou nenasla, ale moc jsem nehledala . Koupila jsem na doporuceni.

1.7.2017 15:44
noemi

XXX.XXX.64.236

2.7.2017 10:21
Lexaurin

XXX.XXX.145.58

noemi napsal(a):
Je to ono, ze?
https://www.bezednamiska.cz/vse-pro-psy/hracky-pomucky-doplnky-pro-psy/pelicky-boudy-matrace/podlozky-deky/podlozka-scruffs-self-cooling-mat-modra-m.html?gclid=CP78qIb659QCFVUo0wodLSoAVg

Každopádně jsem k narozeninam dostala poukazku do Superzoo, tak je mozna rozhodnuto, jak ji využít.

Je to ona, ceny jsou dle velikosti. A je fakt dobra, fenka už na ni chodí sama od sebe. Napřed jsem musela učit na povel " chladíme"

3.7.2017 01:08

Lexaurin napsal(a):

Živogošče- moc pěkné v září-nikde ani noha, všechno levnější, zralé fíky a mandle ...milka a vedran Antunovič- pěkný výhled na moře z balkonu, výlety pěšky do Igrane, autem do Dubrovníku...bledá závist.

3.7.2017 10:37
Lexaurin

XXX.XXX.149.48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Živogošče- moc pěkné v září-nikde ani noha, všechno levnější, zralé fíky a mandle ...milka a vedran Antunovič- pěkný výhled na moře z balkonu, výlety pěšky do Igrane, autem do Dubrovníku...bledá závist.

Navrhnu manzelovi priste zari . Na fiky se totiz jen smutne koukam jak jsou malinke, jinak vse super, okolo moznost vyber civilizace i divocina, jak je libo.

3.7.2017 10:45
Andrýsek3

XXX.XXX.171.68

Lexaurin napsal(a):
Navrhnu manzelovi priste zari . Na fiky se totiz jen smutne koukam jak jsou malinke, jinak vse super, okolo moznost vyber civilizace i divocina, jak je libo.

A mohu se zeptat, máte tam i psí pláže? Nebo chodíte někam mimo civilizaci k vodě?:).

3.7.2017 10:47

Lexaurin napsal(a):

Ještě jsem si odtud dovezla půl kufru karobu- strom se zvlněnými lusky(ty lusky) pes mi to žere, koník to žere, je to in krmivo. v září je všechno zralé- opuncie v divočině, občas zcizený citron , granátová jablíčka...olivy-olej na prodej.
Na září pěkných 27°C, manžel není slunečník, já jo, tak jsme to vymysleli takto- hlavně ty volné pláže...

3.7.2017 10:59
Lexaurin

XXX.XXX.149.48

Ještě jsem si odtud dovezla půl kufru karobu- strom se zvlněnými lusky(ty lusky) pes mi to žere, koník to žere, je to in krmivo. v září je všechno zralé- opuncie v divočině, občas zcizený citron , granátová jablíčka...olivy-olej na prodej.
Na září pěkných 27°C, manžel není slunečník, já jo, tak jsme to vymysleli takto- hlavně ty volné pláže...

Joooo Svatojansky chlebicek, ten ted asi taky nebude . Chodili jste se psem na plaz? Zakaz tu neni, jen na jedne plazicce pod apartmanem. Plaz je jedinna vetsi plocha na psi fotbalek, jen mam ponekud zabrany jak by se to lidem libilo. Tedy jen rano a vecer, pres horko jsme stejne zalezli, fenule teplo nedava, nastesti je tu ale horko celkem vyjimecne, spis fajn. Za co jsem, kvuli ni, zase rada.

3.7.2017 21:17

My psa s sebou neměli, taháme ho sice skoro všude, ale do auta už by se nevlezl a manžel si chce od mých zvířat taky odpočinout a mít mě jen pro sebe
Pláž je prakticky jen taková nudle podél promenády u moře-kamínkatá, já raději chodím mimo, aby tam byl život v moři(velká reglace se sumýšema). Jo a už jste se setkali s nápisem FKK?My nevěděli co to je, až si manžel vzpoměl na seriál Vyprávěj...

3.7.2017 21:27
Lexaurin

XXX.XXX.181.152

My psa s sebou neměli, taháme ho sice skoro všude, ale do auta už by se nevlezl a manžel si chce od mých zvířat taky odpočinout a mít mě jen pro sebe
Pláž je prakticky jen taková nudle podél promenády u moře-kamínkatá, já raději chodím mimo, aby tam byl život v moři(velká reglace se sumýšema). Jo a už jste se setkali s nápisem FKK?My nevěděli co to je, až si manžel vzpoměl na seriál Vyprávěj...

Nevim, neznam vypravejte co je to FKK

3.7.2017 21:28

To my máme skladná zvířátka.

3.7.2017 21:57
Lexaurin

XXX.XXX.181.152

Andrýsek3 napsal(a):
A mohu se zeptat, máte tam i psí pláže? Nebo chodíte někam mimo civilizaci k vodě?:).

Spis je tu jen jedna nepsi - ta tam ma vylozene znacku zakazovou pro psy. Ale my chodime stejne radeji mimo civilizaci, tam jsou skaly a to my radi , nebo az vecer ci brzy rano na oblazky si zahrat fotbal. Vedle nas je bordera vecne ve vode a v poho

3.7.2017 22:14
Lexaurin

XXX.XXX.181.152

3.7.2017 22:15
Lexaurin

XXX.XXX.181.152

Jeeee, tak 2x- no nic, blbne Fifina

3.7.2017 23:08

Lexaurin napsal(a):
Nevim, neznam vypravejte co je to FKK

Na konci pláží bylo na kamenu nastříkáno barvou FKK, dál za tou značkou už musíte jít bez plavek...

3.7.2017 23:27
Lexaurin

XXX.XXX.190.105

Na konci pláží bylo na kamenu nastříkáno barvou FKK, dál za tou značkou už musíte jít bez plavek...

budu po tom ted pátrat

4.7.2017 07:14

Https://www.vip-apartmany.cz/chorvatsko-fkk-nudisticke-plaze.aspx

FKK z německého výrazu Freikörperkultur (zkopírováno z textu...).

19.1.2019 22:51
brudracz

XXX.XXX.49.16

krásný pláže jsou na Kapverdách, mrkněte na https://kapverdy.org
a co je úžasný - v týhle zemi žijí desítky tisíc volně žijících psů, kteří jsou vcelku přátelští. Občas se jdou i proplavat do moře :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík