Dobrý večer,
je tu někdo, jehož pejsek prodělal operaci torze žaludku? Máme fenku, den po operaci, zatím nemůže pít, jíst. Celý den leží, byla jen dvakrát venku vyvenčit, tam byla skopojená, prošla se, mávala ocasem.
Jsem jen vynervovaná, potřebuju uklidnit, že je to normální, že je dneska ještě taková bez života...
paskma
napsal(a):
Dobrý večer,
je tu někdo, jehož pejsek prodělal operaci torze žaludku? Máme fenku, den po operaci, zatím nemůže pít, jíst. Celý den leží, byla jen dvakrát venku vyvenčit, tam byla skopojená, prošla se, mávala ocasem.
Jsem jen vynervovaná, potřebuju uklidnit, že je to normální, že je dneska ještě taková bez života...
Ne, sama jsem tohle naštěstí nezažila, ale ano, je to normální. Fena prodělala těžkou příhodu břišní a operaci, štěstí, že žije, teď je po narkóze a bolí ji břicho, takže jen pozorujte, nestresujte a nechte ji, ať se dá v klidu do kupy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud si zadáte do vyhledavače torze žaludku, vyjedou vám další vlákna, už se to tu párkrát řešilo.
Dobrý den,
já to tady řešila v březnu:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3277535/torze-zaludku
Stalo se to ve středu a do soboty rána byla na veterině, druhý den jsem se za ní byla podívat, zrovna dostávala infuzi, reagovala na mně, samozřejmě, že ne tak jak obvykle, ale to jsem ani neočekávala, já byla ráda, že žije.Dva dny po operaci nám jí "půjčili" na procházku a to už začala tahat na vodítku . Poprvé pila a trochu jedla až třetí den, do té doby byla na kapačkách.
Přeji ať je brzy fit a v pořádku a buďme rádi, že to přežily .
paskma
napsal(a):
Dobrý večer,
Osobnú skúsenosť našťastie nemám, ale čakala by som že po takomto zákroku vám veterinár presne povie ako po operácii postupovať, čo dávať fenke jesť a piť a kedy a hlavne deň po by som ešte čakala že jej dajú minimálne jednu infúziu a to až kým nebude sama jesť a piť.
To že je deň po operácii ešte slabá a bez života je normálne avšak kŕmenie a vodu by som konzultovala s veterinárom.
rennie1
napsal(a):
Osobnú skúsenosť našťastie nemám, ale čakala by som že po takomto zákroku vám veterinár presne povie ako po operácii postupovať, čo dávať fenke jesť a piť a kedy a hlavne deň po by som ešte čakala že jej dajú minimálne jednu infúziu a to až kým nebude sama jesť a piť.
To že je deň po operácii ešte slabá a bez života je normálne avšak kŕmenie a vodu by som konzultovala s veterinárom.
Já jsem se ale neptala na pití a jídlo...
Jen jsem jako vystrašená majitelka psa potřebovala utěšit, že je to normální. Nikdy jsem neměla psa po operaci.
Na infuzi byla včera ráno a dnes taky, dojíždíme. Dnes už má ale povoleno trošku vody, jak to bude snášet. A už je i veselejší :).