Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2017 10:15
pomeranc

XXX.XXX.211.149

Dobrý den,
máme doma 9 M. stěně CC.. a někdy mu vibruje noha.. někdy zadní, někdy přední..Nemusí být nutně po procházce, včera jen tak ležel a ta noha mu vibrovala..tak si říkám, jestli máte někdo zkušenosti a něbo jste toto nějak někdy řešili? Říkám si, jestli mu třeba neschází hořčík jako lidem? Jinak je zdráv, normálně žere, je veselý a hravý.. Bydlíme ve vesnici se zahradou, tak má pohybu přes den dost. Sousedi také mají pejska, a vibruje mu dost často nějaká noha ale neřeší to,.. tak se ptám zde.. Díky.

10.5.2017 10:55
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nevím, jestli je to nějaký problém, ale psům to dělá. Tedy dělalo to každému, co jsme měli...

10.5.2017 11:02
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Našim psům se klepou packy při spánku. Zejména když se jim zdá, že zjevně běží. Pak, když sedí/stojí a mají tlapku v nešikovné poloze. Asi jako když člověk sedí a začne mu noha "poklepávat".

Neregistrovaný uživatel

10.5.2017 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Naší Chiquitě to taky dělá, ale nejvíc když vidí něco a nemůže na to, to vibruje celá ale taky se jí třepe noha jen tak, a taky občas zadní a občas přední a neví se proč, ale myslíme si že to bude něco se svalovým napnutím a uvolněním, mě se třepali nohy když jsem jela na koni a bylo nějaké vypětí, jako špatný terén a musela jsem se fixovat, koňáci mě za to zbijou, že jsem tiskla nohy fest ke koni, tak jsem pak slezla a byla jsem přes nohy nepoužitelná ale máme taky CC 7 měsíců a té zatím ani jedna noha nevibrovala. Jinak Chiquita je mix bulla a je hodně povahově nevyrovnaná a nestálá, to má možná taky vliv, protože další mix bulla co máme je kliďas a nikdy se jí taky nic netřepalo, ale možná se pletu, je to jen můj postřeh.

10.5.2017 15:50
pomeranc

XXX.XXX.211.127

Takže nikdo jste to neřešil např. tím hořčíkem? Take jsem měla pocit, že je to nějaké svalové napnutí..ale vibrovala i když ležel..

10.5.2017 16:26
KamilaL

XXX.XXX.180.12

Té naší se třepou taky, když chrní, hlavně levá zadní .

Neregistrovaný uživatel

10.5.2017 16:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

pomeranc napsal(a):
Takže nikdo jste to neřešil např. tím hořčíkem? Take jsem měla pocit, že je to nějaké svalové napnutí..ale vibrovala i když ležel..

Ne neřešila, pes nejevil známky bolesti, neklidu, nebo tak, ale pokud to dělá v leže a spí tak to je normální mě taky občas tak cukne ruka že mužovi vedle fláknu občas když večer čučíme na TV a "holky" kolem nás spí na gauči tak s sebou třepou, běhají, bufají, vrčí, kňučí...zdají se jim sny, Tarra určitě hrabe krtka v tatovým záhonku, Chiquitka honí zajíca a Attilka se rochní ve vypraném voňavém pelíšku

10.5.2017 19:41
scylla

XXX.XXX.150.32

pomeranc napsal(a):
Dobrý den,
máme doma 9 M. stěně CC.. a někdy mu vibruje noha.. někdy zadní, někdy přední..Nemusí být nutně po procházce, včera jen tak ležel a ta noha mu vibrovala..tak si říkám, jestli máte někdo zkušenosti a něbo jste toto nějak někdy řešili? Říkám si, jestli mu třeba neschází hořčík jako lidem? Jinak je zdráv, normálně žere, je veselý a hravý.. Bydlíme ve vesnici se zahradou, tak má pohybu přes den dost. Sousedi také mají pejska, a vibruje mu dost často nějaká noha ale neřeší to,.. tak se ptám zde.. Díky.

Žádnému psovi, co jsme kdy měli, se noha netřásla s výjimkou situace, kdy byl napjatý a na něco se těšil. Tento problém měl dobrman známých a ukázalo se, že má nějakou svalovou nemoc. Vzhlede tomu, že je to štěně, raději bych zašla na veterinu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2017 07:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

U spícího psa bych to neřešila vůbec, spící psi se někdy klepou celí, trhají nohama, běhají ze spaní štěkají vrčí :-D jinak se to u psů někdy stává, měla sem jich už hodně a občas noha vybrovala každému, nikdy sem to nějak neřešila. Dělají to třeba když sedí, jsou na něco natěšení, napnutí, ale třeba i když sedí v křesle a opírají nohu o blbý měkký podklad, prostě jak kdy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík