jolyha

XXX.XXX.229.101
bublinka007
napsal(a):
Dekuji za odpovědi my mame tři mléčné zuby tak jsem zvědavá na kolik nas to vyjde.
Většinou nejde o počet zubů, když už vet trhá, tak trhá. Jde spíše o váhu pejska - nejdražší na celém zákroku bývá cena použité narkozy - ta se liší od druhu anestezie a samozřejmě hmotnosti psa. Už z toho důvodu se nedá dost dobře napsat na kolik vás to vyjde - každý vet má jiné ceny, každý způsob anestezie stojí jinak a na každou váhu je samozřejmě potřeba jiné množství použité látky...
Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás to byly dva špičáky. Vypadly pár dní před návštěvou vet, ačkoliv se do poslední chvíle netvářily, že by chtěly opustit tlamu. Zásadně inhalační anestezie, takže s pár tisíci jsem počítala.

bublinka007
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nevíte kolik stoji cca vytrhnutí 1 mléčneho zubu u psa ?
Dekuji za odpověď.
...vím, že je to již starší příspěvek a zuby budou dávno pryč, ale dnes jsem byla s jedním špičákem u papillona, čekali jsme do devíti měsíců a nevypadnul, tak mu ho dnes odstraňoval veterinář...platila jsem 500 korun - byla v tom anestézie, výkon, injekce proti bolesti a ATB...pes byl probuzen už v ordinaci, k BUSU jsem ho ještě nesla v náručí, ale cestou od zastávky domů už běžel po svých...napil se, nechal se politovat od koček a teď už spí jak zabitý...
napsal(a):
...vím, že je to již starší příspěvek a zuby budou dávno pryč, ale dnes jsem byla s jedním špičákem u papillona, čekali jsme do devíti měsíců a nevypadnul, tak mu ho dnes odstraňoval veterinář...platila jsem 500 korun - byla v tom anestézie, výkon, injekce proti bolesti a ATB...pes byl probuzen už v ordinaci, k BUSU jsem ho ještě nesla v náručí, ale cestou od zastávky domů už běžel po svých...napil se, nechal se politovat od koček a teď už spí jak zabitý...
Pardon za OT!
Váš pes dostal antibiotika a injekci proti bolesti po odstranění mléčného špičáku?

Dasvo
napsal(a):
Pardon za OT!
Váš pes dostal antibiotika a injekci proti bolesti po odstranění mléčného špičáku?
...ano veteriář to takhle praktikuje co němu chodím...mimochodem měl co dělat ten špičák vypáčit, vězel opravdu pevně, takže i dost krve... je to skvělý diagnostik a má zvířata má v péči už více než deset let - nikdy nezklamal, takže mu věřím...má v péči i zvířata mé dcery a kamarádky a známé jsou s ním také spokojené...