Zdravím chtěla bych se zeptat co vám pomáhá proti klíšťatům?
Náš pes jich má denně skoro dvacet a to jdeme na krátkou procházku a to jsme mu koupily obojek proti klíšťatům za 500 kč a vůbec nepomohl spíš na opak a hrozně páchne.
Proto bych se vás chtěla zeptat jaký přípravek vám pomáhá proti klíšťatům děkuju za odpovědi a přeji hezký den
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vectra 3D.

Top Spot on Stronger.
lidule
napsal(a):
Dej si cca 20 hřebíčku do misky to zalej 250ml vařící vody a nech do druhého dne vylouhovat... než půjdete na procházku tak ho tím postřikej sebe můžeš taky a klíšťata dají pokoj... nám to u psa funguje na výbornou jen se musí častěji aplikovat a není to žádná chemie...
Super děkuju skusíseme to.

Tak po dlouhých letech (používala jsem i na chrťáka blahé paměti) selhala pipeta Frontline a měli jsme zakousnuté a živé jedno klíště, tak už nemáme 100%

Po včerejšku zahazuji přírodní obojek a jdu opět do scaliboru. A to mi na psa klíšťáci obecně spíš nejdou.
Ja naopak hlasim, ze me po trech letech konstatniho pouzivani zradil Advantix, nejprve tyden pred vyprsenim 30ti denio lhuty 4 klistata, pipetu jsem tedy radsi obnovila v sobotu a ejhle, dneso pet kliste co nacucava uz pres noc.
A ted, ma smysl tech 30dni cekat, nebo na to jeste placnout Advocate? nechci fenku otravit...

inusanka
napsal(a):
Moc dobře leta fungovaly pivovarské kvasnice, ale nějak se přejedly.
Nám teda kvasnice nefungují vůbec...a nebo hodně omezeně, ač je psi dostávají běžně do krmné dávky, tak pokud nejsou zakapaní, klíště se na ně přisaje...
My letos zakapávali postupně advantixem, frotline, fyprystem...a musím zaťukat všechny fungovali-fungují na 100%...teď jsme měli na zahradě 3x blízká setkání s ježkem, tak se jen modlím, aby účinek na blechy byl taky tak výborný...