Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2017 20:11
Tedysek

XXX.XXX.11.104

Co používáte za TOP dobroty venku? Potřebuji inspiraci. ;)
Ať se to tu trochu odlehčí od hádek a problémových psů a majitelů. :).

21.5.2017 21:23
L(phi)

XXX.XXX.67.138

Tedysek napsal(a):
Co používáte za TOP dobroty venku? Potřebuji inspiraci. ;)
Ať se to tu trochu odlehčí od hádek a problémových psů a majitelů. :).

Susene pluca. Akurat sa s tym neda chodit hromadnou dopravou

21.5.2017 21:26
Tedysek

XXX.XXX.11.104

Mmh sušené plíce jsme nezkoušeli. Cizí lidi mě moc netrápí. Jezdíme vlakem a stejně se nám všichni vyhybaj. :) všichni se nás bojí. :).

21.5.2017 22:37
LájošM

XXX.XXX.14.251

Vařené nebo sušené maso. Výborné (a nepatlavé) jsou srdíčka nebo kuřecí žaludky.

21.5.2017 23:02
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

LájošM napsal(a):
Vařené nebo sušené maso. Výborné (a nepatlavé) jsou srdíčka nebo kuřecí žaludky.

Taktéž. Nebo Eidam.

21.5.2017 23:21
Evv

XXX.XXX.126.1

Já kupuji sušené střívka, ještě je nastříhám na malé kousíčky. Ještě se mi nestalo že by nějaký pes neměl zájem.

22.5.2017 00:04
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Evv napsal(a):
Já kupuji sušené střívka, ještě je nastříhám na malé kousíčky. Ještě se mi nestalo že by nějaký pes neměl zájem.

Můj pes je zrovna moc nechtěl, spíš jsem mu je nutila, někdy se radši sebral a odešel, než by si musel vzít Pak už jsem je přestala kupovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.5.2017 06:46

lesnížínka napsal(a):
Můj pes je zrovna moc nechtěl, spíš jsem mu je nutila, někdy se radši sebral a odešel, než by si musel vzít Pak už jsem je přestala kupovat.

U nás taktéž

Neregistrovaný uživatel

22.5.2017 08:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tak Attila miluje ty mini piškotky z lidlu, Chiquita jde po všem ikdybych měla v ruce h*vno a Tarra by se umlátila po malinkatém kousku vysočiny

22.5.2017 08:35
Tedysek

XXX.XXX.11.104

Mini piškoty nám propadavaj tlamou. :D.

22.5.2017 08:50

Pečené/sušené játrové pamlsky

kuřecí tláča (ale jak která).

Růžena Růžová

22.5.2017 16:45
Růžena Růžová

XXX.XXX.13.98

Syreček nebo romadůr... ale pak bacha při podávání ruky. Taky se mi osvědčily sušené rybičky.

Nevýhoda všech - parfémy už na sebe rovnou leju.

22.5.2017 18:54
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Zrovna v sobotu jsem nadusila jehneci jatra, hovezi ledvinky, veprovou kotletu a mrkev.Zatim vedou jatra, ale tech nedavam moc

22.5.2017 19:08
Tedysek

XXX.XXX.46.110

Díky lidí. Máme co zkoušet zase. :).

22.5.2017 19:36
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Lexaurin napsal(a):
Zrovna v sobotu jsem nadusila jehneci jatra, hovezi ledvinky, veprovou kotletu a mrkev.Zatim vedou jatra, ale tech nedavam moc

Nasusila, preklep.

22.5.2017 22:26

Já zásadně a pouze doma sušené maso. A hlavně kachní srdce. Strašně hezky voní (jako pečená kachna, kuřecí zas jako grilované kuře), jsem pak jako krysař, jak se to za mnou táhne, takže pamlskovník už moc neberu a v kapsách se nic špatného neděje, když nasušíte bez tuku.

23.5.2017 07:09
Tedysek

XXX.XXX.46.110

U nás sušené maso netáhne. smajlík a to bych s radostí doma nahrabala několik kil. Ale nepapaj to. Piškoty jsou doma a venku jistota, ale na cvicaku nee tam potřebuju něco nového. Zkusíme ty plíce a domácí sušenky a udělám nějaký mix. :) on furt cuci jak cvičí jiní a ačkoliv cvičí rád, tak chci aby koukal víc na mě :) a foukat mu furt na ucho nemůžu.

23.5.2017 08:01

Granule, které nežere z misky, ale jako pamlsek plnou hubou. (velké válečky).

23.5.2017 10:00
Iliena

XXX.XXX.148.20

Jelikož mám alergika tak piškoty a podobně nepřichází v úvahu. Takže sušené koňské plíce, žaludek, játra, průdušnice, srdce, kůže, králičí uši, kachní krky. Poslední dobou jsou velmi v oblibě sušené kachní nohy, ovšem to není moc na procházku
Ale za kousek kedlubny nebo melounu by mi taky utrhla ruce

23.5.2017 17:30

Iliena napsal(a):
Jelikož mám alergika tak piškoty a podobně nepřichází v úvahu. Takže sušené koňské plíce, žaludek, játra, průdušnice, srdce, kůže, králičí uši, kachní krky. Poslední dobou jsou velmi v oblibě sušené kachní nohy, ovšem to není moc na procházku
Ale za kousek kedlubny nebo melounu by mi taky utrhla ruce

Ty jo, už se těšíme na sezónu melounů. Kedlubny nám už lezou i ušima, u nich už ani nekouká, jako co si to dovoluji, že on se se mnou přece dělit nechce.

23.5.2017 18:48
Iliena

XXX.XXX.65.28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ty jo, už se těšíme na sezónu melounů. Kedlubny nám už lezou i ušima, u nich už ani nekouká, jako co si to dovoluji, že on se se mnou přece dělit nechce.

My taky tuhle jsem koupila kousek a jestě to nebylo ono. A kedlubny jí letos pěstuju na zahradě vlastní.

26.5.2017 08:32
Kačka_Novotná

XXX.XXX.134.148

Nám jako největší pamlsek fungují slupky z okurky nebo granule podávané z ruky. Ta naše asi není tak moc vybíravá (nebo nezkusila nic lepšího? sušené uši a nohy jí moc nejely)
Jak sušte doma maso a vnitřnosti? v sušičkách předpokládám? A nakupujete normálně od řezníka?

26.5.2017 15:09
Estrella

XXX.XXX.0.225

Naše top pamlsky jsou sušené maso Lets Bite. Mají všechno možné - kuřecí prsa, kachní prsa, proužky lososa.. Velká odměna je, když hafan dostane celý kus. Ale pro praktické použití si ty velké kusy nakrájím na malé a i pro ně je ochotný udělat cokoliv :D

26.5.2017 15:58
Lexaurin

XXX.XXX.184.221

Estrella napsal(a):
Naše top pamlsky jsou sušené maso Lets Bite. Mají všechno možné - kuřecí prsa, kachní prsa, proužky lososa.. Velká odměna je, když hafan dostane celý kus. Ale pro praktické použití si ty velké kusy nakrájím na malé a i pro ně je ochotný udělat cokoliv :D

Bacha, to jsou prave same fujchemie ☹.

29.5.2017 12:50
Estrella

XXX.XXX.73.101

Lexaurin napsal(a):
Bacha, to jsou prave same fujchemie ☹.

Nevím, jak jste na to přišla. Dívala jste se na složení? Sušené kusy masa + škorb na konzervaci. Ukažte mi pamlsky, kde víc masa a míň chemie... Ráda je vyzkouším.

29.5.2017 13:18
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Řekl mi to muj pes.Jak vypadá sušené mado vim dobre, susim ho, tyto se tvari nacucane glycerinem už od pohledu.
Pokud chcete doporučit jine,100% bez chemie, doporucuji susit vlastni #thumbup
Jinak Zoohit- ti nic nezatajuji a u každého vyrobku mate slozeni

notregistered

29.5.2017 13:19
notregistered

XXX.XXX.211.65

Estrella napsal(a):
Nevím, jak jste na to přišla. Dívala jste se na složení? Sušené kusy masa + škorb na konzervaci. Ukažte mi pamlsky, kde víc masa a míň chemie... Ráda je vyzkouším.

Andekød 94 %, glycerin, propylenglykol, kalium sorbitol = Let´s bite kachna, tajně napsané v jiných jazycích
protože my jsme všichni strašně blbí

bez chemie a 100% masa jsou např. Wallitzer, fakt boží, dost druhů, aj koník, klokan
http://rozchov.cz/index.php?route=product/product&manufacturer_id=56&product_id=3573

http://rozchov.cz/index.php?route=product/product&manufacturer_id=56&product_id=3572

rocco ze zoohitu je též ok.

29.5.2017 13:36
lu80

XXX.XXX.254.221

L(phi) napsal(a):
Susene pluca. Akurat sa s tym neda chodit hromadnou dopravou

Četla jsem, že plíce jsou jedinej neprojímavej orgán. No tak naší malou tedy prohánějí spolehlivě, obzvláště ty sušené. Bohužel, protože jinak je taky miluje. My pamlskujeme vařeným masíčkem. Na piškoty a podobné věci nám pěkně prdí...ožužlá, vyplivne... to spíš cvičí pro naše pěkný oči

29.5.2017 13:38
Arni

XXX.XXX.48.192

Sušené hovězí srdce. Za 140 korun mám tak 500-600 g pamlsků.

29.5.2017 14:06
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

lu80 napsal(a):
Četla jsem, že plíce jsou jedinej neprojímavej orgán. No tak naší malou tedy prohánějí spolehlivě, obzvláště ty sušené. Bohužel, protože jinak je taky miluje. My pamlskujeme vařeným masíčkem. Na piškoty a podobné věci nám pěkně prdí...ožužlá, vyplivne... to spíš cvičí pro naše pěkný oči

Ja nevim, jsou sama krev, tu moji take, prohnaly. Tato ted máme sušené ledviny a nic

29.5.2017 15:02

A taky Fleischleslust
Např http://www.granule.cz/pamlsky-pro-psy-kocky/fleischeslust-deer-minis-100g-treninkove-pamlsky-z-jeleniho-masa/.
Nebo http://www.granule.cz/pamlsky-pro-psy-kocky/pamlsky-pro-psy/.

U nás vedou ty jejich salámky. Jedna z mála dobrot mimo domácí výrobu. Taková vůně, že bych si i dala.

29.5.2017 15:04

U nás vedou ty jejich salámky. Jedna z mála dobrot mimo domácí výrobu. Taková vůně, že bych si i dala.

Jj, ty už jsem taky zkoušela, kozí.. moc chutnaly

29.5.2017 15:11

Jj, ty už jsem taky zkoušela, kozí.. moc chutnaly

Můj pes vzkazuje, že nejradši má koňský. Prý je možná i lepší, než moje psí domácí paštika.

29.5.2017 15:45

Můj pes vzkazuje, že nejradši má koňský. Prý je možná i lepší, než moje psí domácí paštika.

To si dovolí? To snad né

29.5.2017 16:17

To si dovolí? To snad né

Je netaktní a drzý, hrůza!

29.5.2017 16:18

Je netaktní a drzý, hrůza!