Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka
napsal(a):
Můj pes je zrovna moc nechtěl, spíš jsem mu je nutila, někdy se radši sebral a odešel, než by si musel vzít Pak už jsem je přestala kupovat.
U nás taktéž
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Tak Attila miluje ty mini piškotky z lidlu, Chiquita jde po všem ikdybych měla v ruce h*vno a Tarra by se umlátila po malinkatém kousku vysočiny

Pečené/sušené játrové pamlsky
kuřecí tláča (ale jak která).
Růžena Růžová

XXX.XXX.13.98
Syreček nebo romadůr... ale pak bacha při podávání ruky. Taky se mi osvědčily sušené rybičky.
Nevýhoda všech - parfémy už na sebe rovnou leju.

Já zásadně a pouze doma sušené maso. A hlavně kachní srdce. Strašně hezky voní (jako pečená kachna, kuřecí zas jako grilované kuře), jsem pak jako krysař, jak se to za mnou táhne, takže pamlskovník už moc neberu a v kapsách se nic špatného neděje, když nasušíte bez tuku.
U nás sušené maso netáhne. a to bych s radostí doma nahrabala několik kil. Ale nepapaj to. Piškoty jsou doma a venku jistota, ale na cvicaku nee tam potřebuju něco nového. Zkusíme ty plíce a domácí sušenky a udělám nějaký mix. :) on furt cuci jak cvičí jiní a ačkoliv cvičí rád, tak chci aby koukal víc na mě :) a foukat mu furt na ucho nemůžu.

Granule, které nežere z misky, ale jako pamlsek plnou hubou. (velké válečky).
Jelikož mám alergika tak piškoty a podobně nepřichází v úvahu. Takže sušené koňské plíce, žaludek, játra, průdušnice, srdce, kůže, králičí uši, kachní krky. Poslední dobou jsou velmi v oblibě sušené kachní nohy, ovšem to není moc na procházku
Ale za kousek kedlubny nebo melounu by mi taky utrhla ruce

Iliena
napsal(a):
Jelikož mám alergika tak piškoty a podobně nepřichází v úvahu. Takže sušené koňské plíce, žaludek, játra, průdušnice, srdce, kůže, králičí uši, kachní krky. Poslední dobou jsou velmi v oblibě sušené kachní nohy, ovšem to není moc na procházku
Ale za kousek kedlubny nebo melounu by mi taky utrhla ruce
Ty jo, už se těšíme na sezónu melounů. Kedlubny nám už lezou i ušima, u nich už ani nekouká, jako co si to dovoluji, že on se se mnou přece dělit nechce.
napsal(a):
Ty jo, už se těšíme na sezónu melounů. Kedlubny nám už lezou i ušima, u nich už ani nekouká, jako co si to dovoluji, že on se se mnou přece dělit nechce.
My taky tuhle jsem koupila kousek a jestě to nebylo ono. A kedlubny jí letos pěstuju na zahradě vlastní.
Estrella
napsal(a):
Naše top pamlsky jsou sušené maso Lets Bite. Mají všechno možné - kuřecí prsa, kachní prsa, proužky lososa.. Velká odměna je, když hafan dostane celý kus. Ale pro praktické použití si ty velké kusy nakrájím na malé a i pro ně je ochotný udělat cokoliv :D
Bacha, to jsou prave same fujchemie ☹.
notregistered

XXX.XXX.211.65
Estrella
napsal(a):
Nevím, jak jste na to přišla. Dívala jste se na složení? Sušené kusy masa + škorb na konzervaci. Ukažte mi pamlsky, kde víc masa a míň chemie... Ráda je vyzkouším.
Andekød 94 %, glycerin, propylenglykol, kalium sorbitol = Let´s bite kachna, tajně napsané v jiných jazycích
protože my jsme všichni strašně blbí
bez chemie a 100% masa jsou např. Wallitzer, fakt boží, dost druhů, aj koník, klokan
http://rozchov.cz/index.php?route=product/product&manufacturer_id=56&product_id=3573
http://rozchov.cz/index.php?route=product/product&manufacturer_id=56&product_id=3572
rocco ze zoohitu je též ok.
L(phi)
napsal(a):
Susene pluca. Akurat sa s tym neda chodit hromadnou dopravou
Četla jsem, že plíce jsou jedinej neprojímavej orgán. No tak naší malou tedy prohánějí spolehlivě, obzvláště ty sušené. Bohužel, protože jinak je taky miluje. My pamlskujeme vařeným masíčkem. Na piškoty a podobné věci nám pěkně prdí...ožužlá, vyplivne... to spíš cvičí pro naše pěkný oči
lu80
napsal(a):
Četla jsem, že plíce jsou jedinej neprojímavej orgán. No tak naší malou tedy prohánějí spolehlivě, obzvláště ty sušené. Bohužel, protože jinak je taky miluje. My pamlskujeme vařeným masíčkem. Na piškoty a podobné věci nám pěkně prdí...ožužlá, vyplivne... to spíš cvičí pro naše pěkný oči
Ja nevim, jsou sama krev, tu moji take, prohnaly. Tato ted máme sušené ledviny a nic

napsal(a):
A taky Fleischleslust
Např http://www.granule.cz/pamlsky-pro-psy-kocky/fleischeslust-deer-minis-100g-treninkove-pamlsky-z-jeleniho-masa/.
Nebo http://www.granule.cz/pamlsky-pro-psy-kocky/pamlsky-pro-psy/.
U nás vedou ty jejich salámky. Jedna z mála dobrot mimo domácí výrobu. Taková vůně, že bych si i dala.

napsal(a):
U nás vedou ty jejich salámky. Jedna z mála dobrot mimo domácí výrobu. Taková vůně, že bych si i dala.
Jj, ty už jsem taky zkoušela, kozí.. moc chutnaly

napsal(a):
Jj, ty už jsem taky zkoušela, kozí.. moc chutnaly
Můj pes vzkazuje, že nejradši má koňský. Prý je možná i lepší, než moje psí domácí paštika.

napsal(a):
Můj pes vzkazuje, že nejradši má koňský. Prý je možná i lepší, než moje psí domácí paštika.
To si dovolí? To snad né

napsal(a):
To si dovolí? To snad né
Je netaktní a drzý, hrůza!

napsal(a):
Je netaktní a drzý, hrůza!
To tedy!