gate

XXX.XXX.203.216
Dobrý večer.Mám štěně staré 7 měsíců, středního plemene.Jak často, v jakém množství a čím vším by mělo být krmeno?Krmím ho 3x denně.Chtěla bych to díky vašim radám a zkušenostem vylepšit, aby mu nic nechybělo.V kterém věku budou stačit 2 dávky a od kdy jen jedna?Často se tito informace liší.Co se osvědčilo vám?Děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Počet dávek nesouvisí s věkem, nýbrž s konkrétním psem. Čím a jak krmíte? Má nějaký problém?
Ja jsem krmila 3x denně do 12 měsíců, od té doby 2x denně (nyní 4 roky). Vím, že někdo krmí 1x denně večer, ale to mi přijde kruté.
Navíc ráno není tolik času, tak do večerního krmení přidávám i doplňky, které aktuálně dávám.
Nejčastěji lososový nebo lněný olej, pangamin bifi a řasu kelpa.
gate

XXX.XXX.203.216
Problémy nemá.Zajímalo by mě množství granulí na den.Nechci mu toho dávat moc, ale ani nedostatečně.Chci, aby měl trochu pestřejší stravu.S čím granule kombinujete?A když v dospělosti budu krmit 2x denně, jak dávky rozdělit?Vím, že je to důležité a nechci udělat chybu.

gate
napsal(a):
Problémy nemá.Zajímalo by mě množství granulí na den.Nechci mu toho dávat moc, ale ani nedostatečně.Chci, aby měl trochu pestřejší stravu.S čím granule kombinujete?A když v dospělosti budu krmit 2x denně, jak dávky rozdělit?Vím, že je to důležité a nechci udělat chybu.
Podle aktivit, jak bude chtít...
U nás se kombinuje, někdy granule, někdy barfácká miska. Když je zima a nehodlá vystrčit čenich z domu, má menší příjem, aby nenabral, popř. v barfu snížím tuky a sacharidy. Standardně snídá ráno po venčení, pak jí odpoledne a později večer. Momentálně hárají feny, tak ho jídlo nijak extra nezajímá, tj. něco symbolicky sezobne až po odpoledním venčení a většinu večer. Jak to chce, tak to má, pokud mu to schválím.

Sice se tu v diskuzi snažím vyhledávat, ale je tu toho prostě moc čím bych se musel prokousávat a tak bych vás rád poprosil doporučte mi někdo jak mám krmit 8 týdnů starou fenku německého ovčáka?
Svého starého psa jsem krmil syrovým masem, ale teď budu mít nové štěně a nechci něco pokazit. Tak mě zajímá, jestli je pro štěně lepší koupit granule pro štěňata, nebo jestli ho můžu taky krmit masem? Jak častokrát jí krmit? A případně můžete nějaké štěněcí granule doporučit? Cenu moc neřeším, chci jí prostě kvalitně nakrmit. A případně pokud doporučíte pro štěně radši granule než maso, tak v jakém věku byste teprv syrové maso začali dávat?

napsal(a):
Sice se tu v diskuzi snažím vyhledávat, ale je tu toho prostě moc čím bych se musel prokousávat a tak bych vás rád poprosil doporučte mi někdo jak mám krmit 8 týdnů starou fenku německého ovčáka?
Svého starého psa jsem krmil syrovým masem, ale teď budu mít nové štěně a nechci něco pokazit. Tak mě zajímá, jestli je pro štěně lepší koupit granule pro štěňata, nebo jestli ho můžu taky krmit masem? Jak častokrát jí krmit? A případně můžete nějaké štěněcí granule doporučit? Cenu moc neřeším, chci jí prostě kvalitně nakrmit. A případně pokud doporučíte pro štěně radši granule než maso, tak v jakém věku byste teprv syrové maso začali dávat?
Pokud budete chtít, na všechno Vám odpovím do zpráv.
napsal(a):
Nechcete ztrácet svůj čas vyhledáváním informací, ale od jiných chcete, aby ztráceli čas s vypisováním odpovědí na vaše otázky, které tu už tisíckrát padly a byly tisíckrát odpovězeny?
To mi nepřijde moc fér.
Nehledě na to, že co člověk, to názor.

Rájka999: Byl bych moc rád.
u-Žofka: V jiných diskuzích zas já pořád doblba odpovídám těm, co se ptaj na to co už bylo mnohokrát napsané. Teď bych poprosil já o podobnou službu vás tady na psí diskuzi. A od toho diskuze jsou, že se tu diskutuje. Já teď makám prostě 17 hodin denně a fakt nemám čas ani chuť tu pročítat tolik diskuzí, proto vás tu o tu radu prosím

napsal(a):
Rájka999: Byl bych moc rád.
u-Žofka: V jiných diskuzích zas já pořád doblba odpovídám těm, co se ptaj na to co už bylo mnohokrát napsané. Teď bych poprosil já o podobnou službu vás tady na psí diskuzi. A od toho diskuze jsou, že se tu diskutuje. Já teď makám prostě 17 hodin denně a fakt nemám čas ani chuť tu pročítat tolik diskuzí, proto vás tu o tu radu prosím
Ok, jdu na to.