Jaký elektronický obojek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Míra H.

24.5.2017 15:02
Míra H.

XXX.XXX.79.4

Máte někdo vlastní zkušenost?

Zjistil jsem, že je tady více českých výrobců (Dog Trace, ReeDog...) a nevím co vybrat. Cena cca 4-5 tis.
Navíc něco je na baterie, něco je nabíjecí, d-control má třeba možnost ext. ovládání, což by se třeba na koloběžce asi hodilo, případně k tomu jde připojit jakýkoliv spínač.
Jde mi ale i o vodotěsnost, kvalitní materiál atd.
Dosah 200m (papírově) určitě nestačí - předběžně jsem vybral d-control 610. Dosah 600m, což bude v reálu v členitém terénu tak min.100m a to už bude stačit.
http://www.dogtrace.com/d-control-600/d-control-610
Uvítám jakékoliv info z vlastní praxe, děkuji.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2017 15:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Míra H. napsal(a):
Máte někdo vlastní zkušenost?

Zjistil jsem, že je tady více českých výrobců (Dog Trace, ReeDog...) a nevím co vybrat. Cena cca 4-5 tis.
Navíc něco je na baterie, něco je nabíjecí, d-control má třeba možnost ext. ovládání, což by se třeba na koloběžce asi hodilo, případně k tomu jde připojit jakýkoliv spínač.
Jde mi ale i o vodotěsnost, kvalitní materiál atd.
Dosah 200m (papírově) určitě nestačí - předběžně jsem vybral d-control 610. Dosah 600m, což bude v reálu v členitém terénu tak min.100m a to už bude stačit.
http://www.dogtrace.com/d-control-600/d-control-610
Uvítám jakékoliv info z vlastní praxe, děkuji.

D-control je dobrá volba - je fakt kvalitní i vodotěsný, má dobrý servis, a v té cenové relaci asi nemá konkurenci

Míra H.

24.5.2017 15:19
Míra H.

XXX.XXX.79.4

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
D-control je dobrá volba - je fakt kvalitní i vodotěsný, má dobrý servis, a v té cenové relaci asi nemá konkurenci

Navíc se mi líbí i třeba možnost dokoupení 2. příjmače.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2017 20:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Míra H. napsal(a):
Navíc se mi líbí i třeba možnost dokoupení 2. příjmače.

Jo, to je taky dobrý, že ovladače jsou dělaný hned na 2 obojky, a dokoupení druhého už není žádná darda.

24.5.2017 23:21
asurwic

XXX.XXX.32.184

Dog Trace okolo těch 600 je dostačující pro normální použití a cenově také docela fajn. Ve vodě to vydrží při plavání psa min. půl hodiny (více jsem nezkoušeli), mám pocit, že je to téměř nerozbitné, protože to odolává psím zubům, válení sudů i jiným kravinám, co mi hafani vymýšlejí, obojek-pásek je k tomu také odolný (náš už by tedy ale potřeboval vyprat, protože hrozně smrdí ) baterka drží dlouho (u nás min. půl roku), dosah (zvuku) je dostačující na takovou dálku, co člověk psa v přehledném terénu vidí, v nepřehledném těžko říci... přes překážku nebude fungovat žádný. Jen na ovladač je potřeba dávat pozor - je takový křehčí (ale drží), z tlačítek se oloupává barva a hlavně není vodotěsný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík