Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2017 12:24
Shadow123

XXX.XXX.189.13

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat...mám štěně BŠO a krmíme Brit Care. Začal trochu žloutnout za ouškama a na hlavě...chtěla jsem se proto zeptat, jestli mám přejít na jiné granule nebo mám počkat, jestli se to neurovná. Dívala jsem se na nutra gold nebo kdyby měl někdo z vás zkušenost se žloutnutím, tak jaké granule používáte pro svoje psy? (Vím, že je to individuální, ale jen tak pro představu). Děkuji předem za rady.

28.5.2017 12:33
scylla

XXX.XXX.150.32

Shadow123 napsal(a):
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat...mám štěně BŠO a krmíme Brit Care. Začal trochu žloutnout za ouškama a na hlavě...chtěla jsem se proto zeptat, jestli mám přejít na jiné granule nebo mám počkat, jestli se to neurovná. Dívala jsem se na nutra gold nebo kdyby měl někdo z vás zkušenost se žloutnutím, tak jaké granule používáte pro svoje psy? (Vím, že je to individuální, ale jen tak pro představu). Děkuji předem za rady.

Obecně vybírejte granule, kde není kukuřice a podobné rostlinné složky. Měla jsem BŠO, krmila jsem ho normální stravou, protože mi granule nepřipadají jako vhodné krmivo pro psa.

29.5.2017 13:46
Hans_242

XXX.XXX.246.194

Za žloutnuím bílých psů je hlavně genetika a na ní závislá citlivost na betakaroten. Takže vyhýbat se krmivům s kukuřicí nebo červeno-žlutou zeleninou (mrkev, rajčata...) a vysokým obsahem vitamínu A, který se do krmiv údajně celkem často přidává v této formě..
Nám reznul po Acaně, po přechodu zrovna na Brit Care to bylo OK, další přechod na Essential Foods je taky OK.

Přidejte reakci

Přidat smajlík